"karakumru" arkadaşım gerçekten böyle mi düşünüyorsun
Canım vallahi eşin eve gelmeden bu konuyu bence aç telefonla konuş ben gurur falan dinlemezdim... Seni çok seviyorsa seninde üzülmeni istemez kıyamaz herhalde... Kendi kazancı vermek zorunda değil diyene de gerçekten diyecek bişey bulamıyorum... Telefonu aç ve eşine ne kadar üzgün olduğunu ve ondan çok değil sadece 50 tl. Göndermesni rica edin. 50 tl. Mevzu olacak bir para da değil kaldı ki... Bence ne olursa olsun kardeşin seni abla bilmiş senden bişey istemş onu zor durumda bırakma göster ablalığını hadi... Inan çok üzüldüm ya
evin ne kadar uzak olursa olsun madem bu kadar önemli ve eşin yatırmıyor kalkıp gideceksin. ben olsam içim rahat etmez madem eşim yatırmıyor gider yatırırım. gerekirse 1 gün gitsin ne olacak
böyle düşünürüz sonrada insanlık ölmüş diye dert yanarız ne çelişki dimi ..evet ya.aynen katılıyorum söylediklerine....
Kocan vermek zorunda değil diyenlere hayret ediyorum...kimse kardeşinin bakımını ona yüklememişki, kırk yılda bir elli lira istemiş..mecburiyetle ne alakası var ?
Imkanı varsa,vicdanı varsa, karısınıda seviyorsa bukadarcık iyiliğide yapmak zorunda...
ya arkadaşlar kac kere yazdım hadi diyelim gönderdim ya sonra armız kötü olmayacakmı ondan habersiz
[ı]böyle düşünürüz sonrada insanlık ölmüş diye dert yanarız ne çelişki dimi .[/ı].
ya arkadaşlar kac kere yazdım hadi diyelim gönderdim ya sonra armız kötü olmayacakmı ondan habersiz
"karakumru" arkadaşım gerçekten böyle mi düşünüyorsun
canım vallahi eşin eve gelmeden bu konuyu bence aç telefonla konuş ben gurur falan dinlemezdim... seni çok seviyorsa seninde üzülmeni istemez kıyamaz herhalde... kendi kazancı vermek zorunda değil diyene de gerçekten diyecek bişey bulamıyorum... telefonu aç ve eşine ne kadar üzgün olduğunu ve ondan çok değil sadece 50 tl. göndermesni rica edin. 50 tl. mevzu olacak bir para da değil kaldı ki... bence ne olursa olsun kardeşin seni abla bilmiş senden bişey istemş onu zor durumda bırakma göster ablalığını hadi... inan çok üzüldüm ya
"kocanın parası" diye olaya bakarsak zaten baştan yanlış yapmış oluruz. konu sahi arkadaş parayı eğer kocasının cebinden gizli olarak alsa, ya da ne biliyim birikim yaptığı çekmecesinden falan alıp gizlice gönderse okey... ama arkadaşa eşi para veriyor verdiği paranın hesabını görmüyor ise o zaman o parayı istediği gibi kullanabilme özgürlüğü olmalıdır değil mi? üstelik de parayı isteyen kişi öğrenci ve sadece 50 tl de gönderse işine yarayacak. atıyorum erkek kardeşi arayıp dakonu sahibine abla para gönder borcum var demedi ki bu daha masum dier türlü olsa eşine tabiki danışacak ona danışmadan yapması hata olur vs. ne biliyim ya öyle bir durumda olsam bir dakika durmam yerimde durduğum yer dar gelir bana yafbyildiz :) yok bu seferde kocanin parasini niye gizli gonderdin
sen olsan kabul edermiydin diye yorum gelirdi
sana inanamıyorum....
çocuk herzaman para isteyen biri değilmiş...üstelik zor durumda kalanda öz kardeşi..bugün kocamla aramız bozulmasın diye, zor durumda kaldığını bile bile kardeşime bir 50 lirayıda göndermiyim mi yani....
Soruyorum sana..insanlık bumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?