tamam da zaten eşine kardeşime bak ya da onu okut diye bir talepte bulunmuyor ki... ya arkadaşım bu bir ihtiyaç ve kadının canı ciğeri kardeşi bu parayı isteyen ya. çocuk demkki ailesinden istemeye çekindi belki parası erken bitti... sen hiç başka şehirde öğrenci olup da parasız kaldın mı? ben kaldım iyi anlarım... benim de babamın durmu çok çok iyiyken ben yeri geldi cebimde 1 lira ile dolaştım istemye çekindim adam yeni yolladı nasıl istiycem diye çekindim ev arkadaşlarıyla aramızda bölüşürdük borç alırdık birbirimzden falan... şimdi o çocuk ya borç da alamıyorsa birisinden ablası veremiyorsa başkası nasıl verecek ki... çok üzücü çok....bak güzel arkadaşım!Konu sahibi de söyledi zaten annem babam yardım ediyor diye.Şayet bu adamın insiyatifine kalmış bir durum bir erkek hanımına ve çocuğuna bakmakla mükelleftir yoksa eşinin ailesine değil...kaldı ki konu sahibinin cüzdanı para dolu..küçük bi yer de olsa bir çok yolla kardeşine gönderebilir.lütfen bu tarz şeyler için ağzınızın tadını boozmayın...Saygılar....
tamam da zaten eşine kardeşime bak ya da onu okut diye bir talepte bulunmuyor ki... ya arkadaşım bu bir ihtiyaç ve kadının canı ciğeri kardeşi bu parayı isteyen ya. çocuk demkki ailesinden istemeye çekindi belki parası erken bitti... sen hiç başka şehirde öğrenci olup da parasız kaldın mı? ben kaldım iyi anlarım... benim de babamın durmu çok çok iyiyken ben yeri geldi cebimde 1 lira ile dolaştım istemye çekindim adam yeni yolladı nasıl istiycem diye çekindim ev arkadaşlarıyla aramızda bölüşürdük borç alırdık birbirimzden falan... şimdi o çocuk ya borç da alamıyorsa birisinden ablası veremiyorsa başkası nasıl verecek ki... çok üzücü çok....
kardeşi sürekli isteyip dursa o zaman haklısın işte kocası da derki yeter iyi niyetimizi kullanıyor ama bu çocuk ilk kez istemiş ablasından ve ablası da diyor gerçekten ihtiyacı olmasa demezdi kardeşim diye...
siz bir abla mısınız? merak ettim kardeşiniz var mı?
:2: Arkadaşım sonuçta bu adam sana bakıyo mu istediklerini alıyo mu tamamdır daha ne istiyosun senin kardeşine bakmak zorunda değil ki...Bunun cimrilikle alakası yok sonuçta istemiyosa durduk yere huzurunu kaçırma.Bak sen de diyosun annemler gönderriyo..e senin kardeşine bakmak zorunda değilki adam..bazılarımıza rahat batıyo sanırım
gonderemiyo parayi konu sahibi
yada cabalamadi gondermek icin
esinden rica etti cunku
kardesi magdur durumda!
agzinin tadimi kaldi bu isin? karakumru?
esine cocuklarina tabiiki bakacak esi
ailesinede bakmak zorunda degil
ama hatir gonul isleri var arada
esim benim hatirimadami gondermeyecek?
ayda yilda bir diyoruz
maas bagla demiyoruz!
iyi kendi ailesinide sevindirmesin o halde!
kizmi erkekmi kardesi ne olursa olsun
gitsin elden istesin
yada bu aksam yemek yemesin
kardesi yada sinavi var otobuse binmesin
kardesi yeterki agzinin tadi bozulmasin ablayla enistenin
benim için önemli olan içinden gelmesı yoksa bende giderim sizin yazdıklarınız gıbı yaparım ama içinden gelmedıkten sonra neye yarar
arkadaşalr eşim geldi konuştuk konuşamadık .... sabahtan beri dolduğum için direk ağladımm hala da ağlıyorum kendisi şimdi yok göreve gitti niye ağlıyosun dedi bende konuşmadım çünkü çok doldummm bu konuda direk başka odaya gittim offf ya ne yapıcam
kusura bakmayın ama insan istedikten sonra herşeyi yapar.. sabahtan beri pc basında yazana kadar gidip yatırılabilirdi..
şimdi teknolojı o kadar ilerlediki yeterki cebinde paran olsun 2 dakıkada gönderirsin.. konu sahibinin göndermek istediğine inanmıyorum ben.. sadece vicdanını rahatlatıyor..
neden ağladığınız konusunda üstelemedi mi? siz hatayı eşinizi beklemekle yaptınız keşke burada vakit kaybenede kadar çoktan gitmiş parayı yatırmış olsaydınız. hayata karşı biraz dik durun bazı şeylerde kendi kararınız olmalı başınız dik olmalı bence. üzüldüm ne diyim....
çok ilginç... peki eşiniz ailenizi sever mi onlarla ilitişimi iyi mi? sizi seviyor ailenizi de değer veri mi? bilmiyorum gçmişte bir sorun fala yaşadıysa ailenizle tek nedeni bu olabilir belki onun dışında sizin üzülmenizi nasıl görmezden gelebililir ki çok anlayışlı eşiniz?
benim ailemle hiçbir problemi yok çok hürmet gösterir, annemlerde çok sever hiç bir problem yok
ben bişey anlamadım o zaman...
ozaman bu senaryoda bir sorun var ? bana deli gibi aşık bir koca, lüx yaşantı, aileyle sorun olmasın, bide ben foşur foşur aglayım ne oldu aşkım canım bile demesin .........enteresan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?