Kardeşime yardım edemiyorum

tamam da zaten eşine kardeşime bak ya da onu okut diye bir talepte bulunmuyor ki... ya arkadaşım bu bir ihtiyaç ve kadının canı ciğeri kardeşi bu parayı isteyen ya. çocuk demkki ailesinden istemeye çekindi belki parası erken bitti... sen hiç başka şehirde öğrenci olup da parasız kaldın mı? ben kaldım iyi anlarım... benim de babamın durmu çok çok iyiyken ben yeri geldi cebimde 1 lira ile dolaştım istemye çekindim adam yeni yolladı nasıl istiycem diye çekindim ev arkadaşlarıyla aramızda bölüşürdük borç alırdık birbirimzden falan... şimdi o çocuk ya borç da alamıyorsa birisinden ablası veremiyorsa başkası nasıl verecek ki... çok üzücü çok....
kardeşi sürekli isteyip dursa o zaman haklısın işte kocası da derki yeter iyi niyetimizi kullanıyor ama bu çocuk ilk kez istemiş ablasından ve ablası da diyor gerçekten ihtiyacı olmasa demezdi kardeşim diye...
siz bir abla mısınız? merak ettim kardeşiniz var mı?

Son düzenleme:

ewet 7 yıl öğrencilik yaptım kilometreler ötede we evet kardeşim de var ve ben bu durumda kalsam ne yapar eder ona gönderirim tabiki isteyen her şekilde gönderir aman etmesin göndermesin dediğimi duydunuz mu hayır asla.....benim söylediğim bu parayı vernek ZORUNDA DEĞİL!!!! verirse ne ala....tabiiki versin ama ne yapalım yani eşi vermiyor okuyan ve çalışan bir çok insan var ayrıca insan istedikten sonra herşeyi yapar dediğim gibi

gonderemiyo parayi konu sahibi
yada cabalamadi gondermek icin
esinden rica etti cunku
kardesi magdur durumda!
agzinin tadimi kaldi bu isin? karakumru?

esine cocuklarina tabiiki bakacak esi
ailesinede bakmak zorunda degil
ama hatir gonul isleri var arada
esim benim hatirimadami gondermeyecek?
ayda yilda bir diyoruz
maas bagla demiyoruz!
iyi kendi ailesinide sevindirmesin o halde!
kizmi erkekmi kardesi ne olursa olsun
gitsin elden istesin
yada bu aksam yemek yemesin
kardesi yada sinavi var otobuse binmesin
kardesi yeterki agzinin tadi bozulmasin ablayla enistenin

neyse konu sahibi arkadaş şuanda online değil online olduğunda konuyu çözdü mü ne yaptı burada paylaşırsa sevinirim. çok merak ettim gerçekten ben aynı durumda olsam eşimle aramın bozulacağını da bilsem canıma ciğerime o parayı gönderirdim hiç de düşünmezdim ya aram bozulursa ya kızarsa diye... o kızdığında da şöyle bi bakar içimden de bu benim eşim mi gerçekten bu kadar katı olabilir mi diye de geçirirdim ve daha da içlenirdim herhalde.... ne biliyim sonuç önemli inşallah arkadaşımız bişeyler yapmıştır ben bunu dilerim

Son düzenleme:
1- Anneni ara kardesime para gonderin ihtiyaci varmis de
2- Esine mesaj at canim icimde sikinti oldu lutfen eve gelmeden kardesime 100 tl gonderiver rahat uyuyayim de
3- Olmadi aksam gelince bu konu aklima takildi acaba acil ihtiyaci neydi acmi susuzmu ne durumda izin verirsen bendeki paradan bir miktar gonderelim de
4- Esinin kendine gore hakli nedenleri vardir mutlaka zorlama onu tatli dille hersey hallolur.
Aile icerisinde esler arasinda maddi konular gurur meselesi yapiliyorsa o evlilik gercek degildir zaten sen o adamin karisi olmussun hayati birlikte yasayacagina soz vermis yemin etmissin iyi gunde kotu gunde birbirinize destek olmaniz gerek bu normal olan, gereksiz gururu bir yana birakip durustce konus esinle.. esinle konusamadigin mevzuyu baskalari ile konusabilmen dogru degil.. esin senin yol arkadasin acik ve durustce duygularini ifade edersen kapris ve surat asmaz arkadasca konusursan mutlaka yardim eder. Ailesine icinden gelmis tv almis ne guzel demekki cimri biri degil gonlu eli acik biri, kardesine gondermemesinin mutlaka bir nedeni vardir senin gorevin o nedeni ortadan kaldirmak.. Sevgiyle gulumseyerek acik kalple konus sonuc seni mutlu edecek..

valla oturur da ağlarım deme öyle... zaten yanı başımda değil ailem söz konusu onlar olunca canımı bile veirirm ya ayy ayy caım kardeşim benim onu da özledim şuan gözlerim doldu ağlıyorum... insanın canı bambaşka oluyor bambaşka can bu yaa.. offf ben yine koptum galiba

nacizane bir tavsiye;madem nakit sıkıntınız yok o halde bir defalığına uzakta da olsa bankaya gidin kardeşinize ihtiyacı olan parayı gönderin.bankada kendinize bir hesap açıp para yatırın ve kardeşinize istediğiniz zaman internet bankacılığı ile para gönderin

benim için önemli olan içinden gelmesı yoksa bende giderim sizin yazdıklarınız gıbı yaparım ama içinden gelmedıkten sonra neye yarar

içiden gelmediğini kim söyledi kocam asla bu durumda ikiletmez çünki zamanında ünide okurken çok aç kalmış arkadasım yoklugu biliyo ,bence senin bu kadar pasif olman yok sormam yok yuvam bozulur yok gururluyum demen komik 50 tl için yuva bozulabilicek hale geliyosa bence sizin temeller kağıttan yapılmış demektir her an bir bir rüzgar uçurabilir... ayrıca ekonomik özgürlüğünde yok anladıgım kadarıyla bir diğer sorunda bu eşin hep son kararı veren biri konumunda

arkadaşalr eşim geldi konuştuk konuşamadık .... sabahtan beri dolduğum için direk ağladımm hala da ağlıyorum kendisi şimdi yok göreve gitti niye ağlıyosun dedi bende konuşmadım çünkü çok doldummm bu konuda direk başka odaya gittim offf ya ne yapıcam

neden ağladığınız konusunda üstelemedi mi? siz hatayı eşinizi beklemekle yaptınız keşke burada vakit kaybenede kadar çoktan gitmiş parayı yatırmış olsaydınız. hayata karşı biraz dik durun bazı şeylerde kendi kararınız olmalı başınız dik olmalı bence. üzüldüm ne diyim....

ya beni şimdi tanımadığınız böyle rahat konuşuyosuz ben vicdanımı nıye burda rahatlatayım ben evlenmden önce çalışıyodum ve kardeşim onun için neler yaptığımı biliyo ben şimdiye kadar kimseye hayır diyemeyen insanım ve kardeşime de çok yardımım olmuştur

anladı zaten neden ağladığımı, çok fazla konuşamadık 2 yıla yakındır evliyiz %90 benim kararlarım uygulanıyo ama bu konuda olmadı niye bilmiyorum çok iyi kalpli bir insan ve çok iyi ama bu konuda ne oluyor ona bilmiyorum birden değişik oluyor offf

çok ilginç... peki eşiniz ailenizi sever mi onlarla ilitişimi iyi mi? sizi seviyor ailenizi de değer veri mi? bilmiyorum gçmişte bir sorun fala yaşadıysa ailenizle tek nedeni bu olabilir belki onun dışında sizin üzülmenizi nasıl görmezden gelebililir ki çok anlayışlı eşiniz?

internet bankacılığını tavsiye ederim :) ama tabi önce şehir merkezine gidip bi hesap açman ve o hesaba para yatırman gerek

benim ailemle hiçbir problemi yok çok hürmet gösterir, annemlerde çok sever hiç bir problem yok

benim ailemle hiçbir problemi yok çok hürmet gösterir, annemlerde çok sever hiç bir problem yok

ozaman bu senaryoda bir sorun var ? bana deli gibi aşık bir koca, lüx yaşantı, aileyle sorun olmasın, bide ben foşur foşur aglayım ne oldu aşkım canım bile demesin .........enteresan yani

ozaman bu senaryoda bir sorun var ? bana deli gibi aşık bir koca, lüx yaşantı, aileyle sorun olmasın, bide ben foşur foşur aglayım ne oldu aşkım canım bile demesin .........enteresan yani

hayır eve geldğinde neden ağladığımı anladı, hatta gülerek noldu dedi bende cvp vermeyınce direk odaya girdim konuşmadım ben böyle tavır yapınca oda konusmadı,zaten çok doluyum konuşsak çok kötü kavga olurdu şimdide yokk

yahu tek care aglamakmiydi
hayat arkadasiniza net bir sekilde guzelce soramadinizmi
"askim neden gondermedin cocuk zor durumda olmasa benden istemezdi ask olsun ya yarin yatir ya ben gider yatiririm" demek zormuydu?

yada bosverin kocisinizle cikin hafta sonu
size 50 liradan fazla bir elbise alsin
gonlunuz olsun! nasil olsa o size almayi seviyor
sizde rahat yasiyorsunuz
huzurunuzda bozulmaz
oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…