Anne sorumsuz olabilir belliki kendi keyfine bakiyor ama kiz sizden istememis derdini anlatmis siz teklif etmissiniz o
yuzden git ablandan iste dedigini sanmiyorum babaniz bakmiyor mu ?
Bence eşinizle değerlendirmeden böyle birşeye söz vermeniz yanlış olmuş. Sonuçta ortak bir bütçe var. Aynı şeyi eşiniz yapsa sorun edebilirdiniz. Eşinizle konuşun durumu beraber değerlendirin derim. Sonuçta eğitim bu kardeşinizin ihtiyacı varsa yardımcı olmak gerekir. Niyeti iyi anlamak lazım.
Babaniz o esindendemi bosanmis anlamadim neyse Allaha havale..Hayır babam nafaka vermek zorunda ama mahkemede işi gücü olmadığını, sebze halinde kasa taşıyarak geçimini sağladığını bu nedenle nafaka veremeyeceğini söylemiş hakime. Hakim inanmamıştır tabi ama vermemek için elinden geleni yaptı onu anlatmaya çalışıyorum. Kızkardeşim için o benden değil, annesi başka adamdan yaptı bu çocuğu bile dedi. Kızkardeşim hiç tanımaz babamı, yolda görse bilmez. Acaba bu benim babam mı diye çok bakmışlığı vardır benzettiği insanlara. Ona benziyor muyum abla diye sorar. Sadece fotoğraflardan biliyor. O kadar üzülüyorum ki ona, asla canını yakacak bir şey yapamam, söz benden çıktı bir kere asla da pişman değilim. Geri almam.
Babaniz o esindendemi bosanmis anlamadim neyse Allaha havale..
sen ver kurs parasini gerisini bosver kim napiyorsa ne guzel en azindan sen sahip cikiyorsun kardesim diyorsun sorumsuz baban ve kardesinle anneniz ayri bile olsa
MaşallahEvet onun annesinden de boşandı. Beş evlilik yaptı babam, beş eşinden de boşandı şu an bekar. Doğru söylüyorsunuz, gerisini boşvermek lazım. Çocuğun suçu değil ya bu durumda olması.
Babasinizin yapmadiklarin ,sizden cikarmaya calisiyor kardesinizin annesi ,
Siz bu kadar yufka yurekli olmayin ,kendi cocugunuza ,evinize odaklanin ,ne isi var her hafta sonu sizde ,
Annesi dusunsun ,
Siz cok iyi niyetlisiniz ,uvey kiz kardesinize karsi empatiyi gecip sempati boyutuna vardirmissiniz olayi ,Annesi beni aradı işte iki hafta falan oluyor, kardeşin teyze oldum diye havalara uçuyor size gelcem derse gelsin kalsın lütfen geri çevirme dedi ben de zaten çevirmem o benim kardeşim istediği zaman gelsin dedim. Neden gerek duydu öyle demeye anlamadım.
Siz cok iyi niyetlisiniz ,uvey kiz kardesinize karsi empatiyi gecip sempati boyutuna vardirmissiniz olayi ,
Annesi size yol yapmis kisaca bak teyzec oldu diye bile seviniyor ,sende kalsin ,sen ustlen bakimini ,senin kardesin ,
Logusa kadinsiniz ,bilincaltiniza oynamis
Boşver durumun varsa ver .Kursa gerekirse sen ödemeleri yap bizzat.Paranın oraya gittiğinden emin ol.Ben bu şekilde düşünmemiştim, arkadaşıma bahsediyordum konudan, o da aynı kursların birine gitmişti. O da sizinle aynı şeyi söyledi, Sardenya bu kız üniversiteye gidecek o zaman da annesinin talepleri olacak, bilerek konuyu sana yansıttırmış dedi. Benim de kafam karıştı ondan buraya bu konuyu açtım
Boşver durumun varsa ver .Kursa gerekirse sen ödemeleri yap bizzat.Paranın oraya gittiğinden emin ol.
Sonuçta birinin eğitimine destek vermiş olacaksın öyle düşün.
Tabi durumunuz buna musait ise.Eşine de söyle.
Siz guzelce abkacim ben sana olur demistim ama esimle konustum,evdeki hesap carsiya uymuyor ,odeyemeyecegim, diyin ,Ben bu şekilde düşünmemiştim, arkadaşıma bahsediyordum konudan, o da aynı kursların birine gitmişti. O da sizinle aynı şeyi söyledi, Sardenya bu kız üniversiteye gidecek o zaman da annesinin talepleri olacak, bilerek konuyu sana yansıttırmış dedi. Benim de kafam karıştı ondan buraya bu konuyu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?