Kardeşimin annesi

Ne kadar kötü kalpli bir yorum... konu sahibi, ödeyeceğiniz miktar için bizi sarsmaz demişsiniz zaten. O sizin kardeşiniz sonuçta nolursa olsun. Siz ödemezseniz kursa gitmezse vicdan azabı çekmez misiniz, kalbini kırmanız da cabası. Bence eşinizle konuşup ödeyin söz vermişsiniz

sorun şu:
sen eşinden habersiz karar kıldiysa eşinle aran kötü olacagi düşünmedin mi?
tamam kardeşin için herşeyi yaparsin.
kardeşine sunu demeliydi ben eşimle bi konuşayim sora sana sölerim demen lazimdi.

edit: başlığı kardeşimin annesi deyince bende kankasinin annesi diye okudum.

Söz ağızdan çıkmış maşallah size ablalık böyle zamanlarda gösterilirdi. nasıldı öyle miydi şöyle miydi diyip içinizi curutmeyin eşinizle sakince ben sana sormadan bir söz verdim kusura bakma diyip anlatın. ileri de de kız kardeşinizin masraflarını size yüklemek istiyormuş yok yolunu yapıyorlarmış şudur budur bunları şimdi niye düşünüyorsunuz ki para sizin paranızı bugün verirsiniz yarın art niyet sezerseniz durun orda yeter dersiniz ki belkide öyle bir durum hic olmayacak. bana göre doğrusunu yapmışsınız

Durumunuz müsaitse eşinizle konuşup yardım edin kardeşinize. Kursa ücreti direk ödeyin. Annesi ne kadar kötü olsada o sizin kardeşiniz. Babanızı zaten görmemiş ona babasını hatırlatan tek şey sizsiniz. Kardeşinizi bundan mahrum etmeyin. Annesi ucuz hesaplar peşinde olabilir bu durumu değiştirmez ki siz kardeşinize yardım ediyorsunuz.

Annesine aç ağznı yum gözünü. haddini bildir. bu kızcağızı da okutun ama. annesi belli ki hiç o taraflarda gözü yok. kız kurtulsun.

annesinin durumu ne olursa olsun belli ki bu çocuğu okutmaya niyeti yok,
baba desen zaten yok,
bu durumda ablası olarak sizin destek olmanız en doğrusu,
çocuklar anne babalarını seçemiyor ve en azından biri onların hatalarının bedelini ödememiş olsun...

Yok hiç o an düşünmedim, saniyelik tepki verdim aa ben yaparım dersiniz ya bir şey için aynen öyle oldu. Eşimle aramın kötü olup olmayacağını da bilmiyorum, belki iyi yapmışsın diyecek. Konuşup anlatmam lazım.

Son düzenleme:
anlat o zaman:)
ben olsam eşime danişayim öle yapayım derim eşim çok sert biridir sonradan sölenmeyi kabul etmez. haberi olsun ister.
senni eşin öle degilse tamamdir.

sadece eşinize danışmadan karar vermeniz yanlış olmuş ama sanırım eşinizin de buna tepki göstermeyeceğinizi düşünerek ben veririm dediniz.
maddi olarak sizi çok zor durumda bırakmayacaksa bir insan okutmak kesinlikle dünyanın en güzel en önemli şeyi. gerisini hiç düşünmeyin.

icim yandi okurken aman sahip cikan tuttugunuz altin olur bu arada dersane ve etutler kapatiliyor onun yerine kolejlerin temel liseleri var oraya nakil aldirin univetsite sinavi agirlikli yapiliyor dersler okul ve dersane arasinda bocalamiyor verim artiyor sonra ozel okul tesvigine de basvurun cikar buyuk olasilikla

Annesini tanımadığım için yorum yapamayacağım ama siz annesini sevmediğiniz için böyle bir Düşünceye kapılmış olabilir misiniz ?
Kardeşinize söz vermişsiniz bunu onun için yapacaksınız bence annesini umursamayın. Hem Babanız nerede ?

kardeş candan öte birşey ışte sizin gibi bir ablasi olduğu için bence çok şanslı eşinize sormamıssiniz olsun sorun cikarirsa ise geri dondugunuzde kendisine odeyeceginizi soyleyin en azindan bence gerek bile kalmayacak

Henüz eşime söylemedim, kardeşimin tatilden dönmesini ve kurs ücretlerini, taksitlendirmesini kesin öğrenmesini bekliyorum. Ondan bilgi alınca eşime bu şekilde ödeme planını anlatarak söyleyeceğim.

Annesine karşı nötrüm, özel günlerde araşırız, ara sıra dışarda görüşürüz o kadar. Babam meselesini önceki sayfalarda anlatmıştım, kardeşimi kabul etmiyor.

Onemi yok bence.
Kardesiniz zor durumda ve siz kardesinize yardim ediceksiniz.

Eşinizin tepkisini merak ediyorum , netlesince konuya yazın lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…