Ne kadar kötü kalpli bir yorum... konu sahibi, ödeyeceğiniz miktar için bizi sarsmaz demişsiniz zaten. O sizin kardeşiniz sonuçta nolursa olsun. Siz ödemezseniz kursa gitmezse vicdan azabı çekmez misiniz, kalbini kırmanız da cabası. Bence eşinizle konuşup ödeyin söz vermişsinizSiz guzelce abkacim ben sana olur demistim ama esimle konustum,evdeki hesap carsiya uymuyor ,odeyemeyecegim, diyin ,
Sonucta sizle hic alakasi yok durumun
Simdiden onunu kesersiniz ,
Annesi gondermek istiyorsa zaren gonderir durumu musait belli ,
Sonucta kurs taksit yapiyor ,insan evladi icin kredi ceker verir ,
Gelmek isteyincede bu hafta sonu musait degiliz diyin ,
Iyi niyet goremedim,
Kucuk kiz degil ,insanlar kendi oz kardesine bile guvenmiyor
sorun şu:
sen eşinden habersiz karar kıldiysa eşinle aran kötü olacagi düşünmedin mi?
tamam kardeşin için herşeyi yaparsin.
kardeşine sunu demeliydi ben eşimle bi konuşayim sora sana sölerim demen lazimdi.
edit: başlığı kardeşimin annesi deyince bende kankasinin annesi diye okudum.
anlat o zaman:)Yok hiç o an düşünmedim, saniyelik tepki verdim aa ben yaparım dersiniz ya bir şey için aynen öyle oldu. Eşimle aramın kötü olup olmayacağını da bilmiyorum, belki iyi yapmışsın diyecek. Konuşup anlatmam lazım.
anlat o zaman:)
ben olsam eşime danişayim öle yapayım derim eşim çok sert biridir sonradan sölenmeyi kabul etmez. haberi olsun ister.
senni eşin öle degilse tamamdir.
selam kızlar,
Benim baba bir anne ayrı 17 yaşında bir kızkardeşim var. Önümüzdeki sene üniversite sınavına girecek. Bebeğim doğduğundan beri her hafta sonu gelir bizde kalır. Geçen hafta geldiğinde üniversite sınavı için kursa gidemeyeceğini, annesinin parasını denkleştiremediğinden bahsetti. Ben de hemen ben veririm ben gönderirim seni kursa dedim. Ama bunu dedikten sonra öğrendim ki annesi ayrı ev açmış, tek başına yaşıyormuş. (Çalışıyor annesi) Kardeşimi anneannesi ile bırakmış. Bu hafta da bir tatil yerine tatile gitmişler. Instagramdan gördüm. Acaba kurs parasını bulamayan insan nasıl bu şekilde yaşayabiliyor? Ben veremem git ablandan iste diye kardeşime baskı yapmış olabilir mi? Daha önce de para istemişlerdi çünkü. Kardeşimin de annesinin sorumsuzluğu yüzünden baya oturup ağlamışlığı var. Yoksa ben mi fesat düşünüyorum? Eşime de sormadan böyle bir karar aldım, bütçemizi sarsacak bir para değil ama ücretsiz izinli olacağım için onun parası ile söz vermiş gibi mi olmuşum? Kardeşim için feda olsun ama annesine kuruldum gibi burda kendi kendime.
icim yandi okurken aman sahip cikan tuttugunuz altin olur bu arada dersane ve etutler kapatiliyor onun yerine kolejlerin temel liseleri var oraya nakil aldirin univetsite sinavi agirlikli yapiliyor dersler okul ve dersane arasinda bocalamiyor verim artiyor sonra ozel okul tesvigine de basvurun cikar buyuk olasiliklaHayır babam nafaka vermek zorunda ama mahkemede işi gücü olmadığını, sebze halinde kasa taşıyarak geçimini sağladığını bu nedenle nafaka veremeyeceğini söylemiş hakime. Hakim inanmamıştır tabi ama vermemek için elinden geleni yaptı onu anlatmaya çalışıyorum. Kızkardeşim için o benden değil, annesi başka adamdan yaptı bu çocuğu bile dedi. Kızkardeşim hiç tanımaz babamı, yolda görse bilmez. Acaba bu benim babam mı diye çok bakmışlığı vardır benzettiği insanlara. Ona benziyor muyum abla diye sorar. Sadece fotoğraflardan biliyor. O kadar üzülüyorum ki ona, asla canını yakacak bir şey yapamam, söz benden çıktı bir kere asla da pişman değilim. Geri almam.
Eşinizin tepkisi ne oldu tamam dedi mı? Merak ettimBenim eşime belli olmuyor ama söylemem lazım mutlaka.
Annesini tanımadığım için yorum yapamayacağım ama siz annesini sevmediğiniz için böyle bir Düşünceye kapılmış olabilir misiniz ?
Kardeşinize söz vermişsiniz bunu onun için yapacaksınız bence annesini umursamayın. Hem Babanız nerede ?
Anladım üzüldüm Kardeşiniz adınaAnnesine karşı nötrüm, özel günlerde araşırız, ara sıra dışarda görüşürüz o kadar. Babam meselesini önceki sayfalarda anlatmıştım, kardeşimi kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?