Kardeşimin çocuğu ve Aile baskısı

Bence asil konu kimsenin bakmak istemedigi 50 gunluk bir bebegin akibetiydi. Ve gercekten cok uzucu bir gidisat. Siz benim 10 kusur yillik evliligimi bos verin, konuya odaklanin.
Ben kısmen senin yorumlarına katılıyorum. Bence de anane teyze bebeğe bakmalı normalde. Ama konudaki anane konu sahibini tee bebekken döven, istismar edilmesine göz yuman bi anane. Anne desen şimdiden aç aç ağlamasını umursamıyor oturup oje sürüyor. Teyze de bakmak istemiyor, esirgeme kurumuna verilmesini göze alıyor. Sence bu çocuğun bu kişiler elinde büyümesi sağlıklı mı? Boşuna diretme yani. O çocuk devletin elinde hiç değilse dayak yemez aç kalmaz. Eskisi gibi değil kurumlar. Yani umarım. Benim ne konu sahibi umrumda ne kardeşi vs ama çocuk mutlu olamaz istenmediği yerde. Bazen olmayınca olmuyor işte. Talihsiz doğmuş bebek. Zorla olmuyor işte.hamile kalmayı bilmiş Doğurmuş ama bakmıyor. Anane istemiyor teyze istemiyor. Napcaz sayfalarca hakaret etsek tartışsak neye yarar. Bi anda bi svgi doğacak değil kalplerinde. İnşallah bir daha bebeği olmaz bu kardeşin diyebiliyorum sadece.

Su mesaji yazan birine gereken cevabi verdigimi dusunuyorum.

Eksik anlatiyor olayi. Eksik anlattigi seyler varken nasil dogru yonlendirmeler alabilir. Bunu soylese diyecegim ki evet evlat edindir fakat muhakkak devlet kurumunu araya koyarak.. zaten durum boyle dengesizse asla o ailede kalmasin. Bilmiyorum artik valla biktim buranin meselesinden. Yazdiklarinizi okuyunca daha da icim acidi. İnsallah cok mutlu olacagi bir aileye falan gider bebek...

Of bazilarinda ne çene var ya. Burdaki konulari kafaya takip sayfalarca sinir kusacak kadar neyin yalnizligi işsizliği bu yahu.

İlginc kafalar yasaniyor bu forumda, dudagimi ucuklatacak olaylar okuyorum. Ama masallah siz de hic usenmemissiniz an be an takiptesiniz..

Yok aslında eksik anlatmadı bunları yorumlarda anlattı. Kardeşi bebeği 2 saat altı pis bırakıp kahvaltı keyfi yapıyormuş. Oje sürmek için ağlatıyormuş. Depresyon böyle bir şey değil. Kadının genlerinde annelik yok. Kocasının arkasından yas da tutmamış. Yani öyle sevdiği adamı kaybetmiş yolunu kaybetmiş zaman verince düzelecek bi profil değil. E o ananeye zaten çocuk emanet edilmez. O yüzden ben baştan beri baksın alışır sever diye hiç yorum yapamadım. Bu risk alınmaz. Bebeğini öldüren, evde bırakıp tatile giden, sevgilisine öldürten vs anne müsveddeleri var. Bazılarından olmuyor işte. Allah vermemiş onlara o duyguyu. İnşallah inşallah güzel bi hayatı olur.

Siz niye alasınız ya...Uzun yıllardır evli olsanız ve yıllarca tedavi görüp Doktorlar çocuğunuzun olması imkansiz dese belki bir nebze anlarım. Siz yeni evlisiniz ve çocuk düşünmüyorsunuz çok istiyorsanız kendiniz yapın. Ne saçma

Sizi savcılığa şikayet edeceğim. Sosyal medyada klavye arkasına sığınarak insanlara hakaret edemezsiniz. Bu suçtur.

Maddi destek olun fakat bakmak buyutmek ayri seyler annen baban bakmakta zorlaniyorsalar devlet yurduna verilsin orada hergun gozlemleyin.. Takipte kalin.. Kiz kardesiniz bu kadar ilgisizken onun yanlislikla yaptigi bir baska cocuk yine size kalir..

anne babasini bilecek sekilde siz buyutebilirsiniz eger istiyorsaniz ama evlatlik almayi dusunmeyin bence sonucta annesini taniyorsunuz yarin obur gun cikip cocuga pat diye ben annenim dese uzucu olabilir

Bence kardesine destek ol o kendi hatasinin bedelini ödesin baksin cocuga. Ne ala memleket git o kadar uyaralim serserinin biriyle evlen sonra cocuk yap sonra de ki sıkıldım oynamicam.. yok öyle. Kimse yaptigi hatalarin bedelini ödemeden olgunlasamaz..kardesin bugun bu hatanin bedeelini ödemezse yarin yine baska bi pislik yapar. Okuyacaksa bebegi varken de okur. Ama o bebek onun. Senin degil. Onun hatasinin bedelini kimse ödememeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…