Kardeşimin çocuğu ve Aile baskısı

Owwwww sakin ol şampiyon

Eşin de istiyor mu? Önemli bir nokta. Eşinin istemediği yeğenini aldığında senin evliliğin bitebilir? O zaman ne olacak?

Evlat edinmeden de ilgilenebilirsiniz? Maddi destek de dahil. Kardeşiniz de bir zahmet çocuğuna baksın, açıktan da üniversite okuyabilir bunun bahanesi yok. Kaldı ki bu kafayla üni okuyacağını da düşünmüyorum kardeşinizin, bebeği size vermek için bahanesi bence. Yiğeninşze maddi manevi destek olun ama bu evlat edinmek değil tek yöntemi.

Yorumlari okurken cidden bazilarinin resmen bekara kari bosamak kolaydir atasözune cuk diye oturan fikirlerini gördum. Ya hu kedi sahiplenmek bile dünyanin sorumlulugu. Kolay mi 1 aylik evlilikte cocuk sahiplenmek. Ne degisik bakis açilari var hem de anasi tam okkali tokat atmalik bi asalakken. O cocucugu yaptigi gibi bakacak efendim. Ikna edilecekse o edilmeli ki yarin baska bir serserinin pesine takilip tekrar üremesin.

Ben almazdım. Tabi herkes kendi hayatını yaşadıklarını kendi bilir. Siz zaten evliliğine onay vermemişsiniz evlenmiş çocuk doğurmuş bi zahmet baksın. Hem yarın bi gün çocuğunuz doğduğunda yeğeninize aynı sevgiyi verebilecek misiniz? Kimse pollyannacılık oynamasın. İster istemez önceliğiniz kendi çocuğunuz olacak.. Olan da bu yeğene olacak. Neye uğradığına şaşıracak

Aynı yorumları ben yapsam üyeliğim silinirdi.
Benzer yorumlarınız olmuştu ve yalnızca banlanmıştınız, üyeye hakaret davası açacaksanız yasal hakkınızı kullanabilirsiniz ama bırakın da üyelik iptali işlemi hangi durumlarda yapılır biz karar verip uygulayalım.

Ver savciliga. Klavye delikanlisi kimmis gorelim bakalim. Ben miymisim yoksa buralardan savciliga veririm diye atip tutan sen mi ?

Yani bilemedim sizde cok yeni elisiniz ama o bebegede yazik günah esiniz sorun etmiyorsa sizde içten buyutecekseniz bence alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…