Kardeşimin çocuğu ve Aile baskısı

Bu üye ne yaşamış anlamadım. Neyin hırsıdır, konu sahibiyle alıp veremediği ne acaba?

Ayy iyi ki erkek değilsiniz ananız için hamile karısını ortada bırakacak bir adamla aynı mentalidesiniz

Ben hayatımda böyle saçma bir şey duymadım.
Bebeğin öz annesi kimseyi dinlemesin gitsin evlenip çocuk doğursun sonra bekarlik günlerini özleyip çocuğunu ablasına vermeye çalışsın.
Madem annesi istemiyor konu sahibine değil anneannesine düşer bakmak.
Ya da babaannesine düşer.
Allah korusun ablama abime bir şey olsa tabiki de yeğenimi ortada bırakmam. Ama ortada keyfiyet var.

Bencede alma kardesın okusun calıssın o arada sız veya annenız bakabılıyorsanız bakın ama aksam annesının yanında olsun herkes bu lafı soyleyınce oda bu odaklı salmıs kendını bırılerı kızssın akıl versın kımseye guvenerek yasamasın bı zahmet baksın cocuguna yazık o kuzuya ya. Cevrenı susturman lazım once resmen kardesının aklına sokuyorlar zaten meyıllı degılmıs ıce bırakmıs

Evlendiği hayat arkadaşı olduğu insanı ilk beş e değil ilk on a bile koymayan bir üye gördük valla bide savunuyor sayfalardir neymiş kendi kanından olan her zaman oncelikliymis eşinin kafasına tukururmus , o zaman akraba evliliği yap hem kendi kanından olur "elin adamı" na gitmemiş olursun . Ruh hastası ya

Çok güzel yazıyorsunuz da laf anlatılmayacak birine yazıyorsunuz.
Şu yorumları yazan biri bu mesajı anlayabilir mi.

Bence asil konu kimsenin bakmak istemedigi 50 gunluk bir bebegin akibetiydi. Ve gercekten cok uzucu bir gidisat. Siz benim 10 kusur yillik evliligimi bos verin, konuya odaklanin.

Kesinlikle herkes doğurduğu çocuğun sorumluluğunu almalı.
Siz de yeni bir evlilik yapmışsınız.
Teyzesi ve eniştesi olarak elbette ilgilenirseniz. Biraz daha annesi büyütsün annenizle birlikte sonrasında bir yetimin başını okşamak ne kadar büyük bir sevap. Ama psikolojik olarak evliliğinize iyi geleceğini düşünmüyorum. Ve kardeşinizi de bir terapistle görüştürün, bir insan hata da yapıyorsa ki evlenmiş bir bebeği de var ona hem bakıp hem okuyabilmeli.

Evliyim bebeğim var açıkçası yeni evli ve bebeğim daha olmamış olsa hiç düşünmeden alır büyütürdüm. Yeğenimi çok seviyorum bebeğim varken de büyütürüm hiç sorun değil. Olan bebeğe olmuş çok üzüldüm al büyüt bence eşin de seviyormuş hem bebekle uğraşırsınız tartışmaya vaktiniz olmaz bunu bebekli biri olarak söylüyorum :)

Sosyal deney yapıyor sanırım gerçek olması pek mümkün değil. Ayrıca ettiği hakaretler ve söylediği şeyler yenilir yutulur cinsten değil. Hala neden ban yememiş anlayamadım.

2 kere ban yiyip geri geldi, ban süresini doldurup geri geliyor :)

pardonda oyuncak bebekmi bu
istemiyorum sıkıldım bundan sen al
size bunun teklif edilmesi siz bunu ciddi ciddi düşünüp buraya konu açmanız bile tuhaf
ailece normal düşünemiyorsunuz bence

Şu anda destek oluyorum ama bu yetmiyor ki. Siz evlat edinin diyorlar sürekli.
Ne münasebet!? Bunun baskısı mı olur? Kardeşinize söyleyin üremeyi bildiği gibi çocuğuna sahip çıkmayı da bilsin. Siz maddi destek verebilirsiniz durumunuz müsaitse. Yani çocuğu evlat edinmek zorunda hissettmek biraz abartıya kaçmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…