- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Leoparli geceligini oy giyBugun evlilik yildonumumuz, keyfi yerinde. Aksam biraz ikna etmeye calisayimkredi kartimi da aldi cakal ya. Ben simdiye alirdim kartim olsaydi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leoparli geceligini oy giyBugun evlilik yildonumumuz, keyfi yerinde. Aksam biraz ikna etmeye calisayimkredi kartimi da aldi cakal ya. Ben simdiye alirdim kartim olsaydi
![]()
Sizin durum daha kotuymus. Bizde de 6 bin lira akrabasi borc vermisti bilezik icin esime. Dugunden sonra takilari direk verdik borcun yerine.benim düğünümde eşimin kredi çekerek aldığı bilezikleri kayınvalidem kayınbabam kaynım ve görümcem takmıştı, şimdi de o krediyi ben ve eşim ödüyoruz![]()
Leoparli geceligini oy giy![]()
Leoparim yok hic ya, hep pembisli seyler var. Leopar olmazsa ikna olmaz mi, bo kosu alayim geleyim
![]()
Cok tesekkurler bebemmmmBu arada nice mutlu yıllara conem![]()
bence güzellikle konuşun olursa olmazsa eşinizle arayı açmayın tartışma yaratmayın derim.....çünkü şartlar belliyse ypacak bişi yok gelin hanımda bunu anlamak zorunda....inanın aynı durumda onlar olsa ayıp düşünmez ....Bugun evlilik yildonumumuz, keyfi yerinde. Aksam biraz ikna etmeye calisayimkredi kartimi da aldi cakal ya. Ben simdiye alirdim kartim olsaydi
![]()
bence güzellikle konuşun olursa olmazsa eşinizle arayı açmayın tartışma yaratmayın derim.....çünkü şartlar belliyse ypacak bişi yok gelin hanımda bunu anlamak zorunda....inanın aynı durumda onlar olsa ayıp düşünmez ....Bugun evlilik yildonumumuz, keyfi yerinde. Aksam biraz ikna etmeye calisayimkredi kartimi da aldi cakal ya. Ben simdiye alirdim kartim olsaydi
![]()
Dusunmez biliyorum, kiz zaten cocuk akilli, bi kere evime cagirdim kardesimle beraber. Kahvaltiyi yaptik, cekildiler sonra benim kucuk bi odam var oraya. Goremedik yani yuzlerini. Kiz ayiptir falan diye dusunen biri degil zaten. Ben kafama takiyorum boyle mal gibi.bence güzellikle konuşun olursa olmazsa eşinizle arayı açmayın tartışma yaratmayın derim.....çünkü şartlar belliyse ypacak bişi yok gelin hanımda bunu anlamak zorunda....inanın aynı durumda onlar olsa ayıp düşünmez ....
Kizimiz hem kapali hem de sevmiyormus bileklik kupe kolyebence o parayla incecik bir kolye alın. . hatta ben geçen 8 ayar hayat ağacı kolyesi aldım kendime :) 140 liraya![]()
Ne zor di mi yaaa,benimde ekimde kızkardeşim, kasımda abim evlencek ikisinede yarım takacaktım ama şimdi bu konudaki yorumları okuyunca acaba mı dedim napsakki![]()
Canim ister sevsin ister sevmesin sen gonlunden geceni alcak sin sonuctaKizimiz hem kapali hem de sevmiyormus bileklik kupe kolye![]()
ya ben annemlede konuştum tamam dedi bana açıkçası milletin laf edeceği hiç aklıma gelmedi senin konunu görünce şuan banada zor geldi pufffNe zor di mi yaaa,![]()
işte öyle tipler kedi yaptıkları ayıbı görmeden senin mecburiyetini laf ederler....ne yapsan allah razı olsun dedirtemezsin böyle insanlara onun için fazla kasma yoksa yoktur....hepimizin başında sıkma canını takma kafaya.....hayatım boyunca bu tarz şeylere önem verdim hep hayal kırıklığı yaşadım...Dusunmez biliyorum, kiz zaten cocuk akilli, bi kere evime cagirdim kardesimle beraber. Kahvaltiyi yaptik, cekildiler sonra benim kucuk bi odam var oraya. Goremedik yani yuzlerini. Kiz ayiptir falan diye dusunen biri degil zaten. Ben kafama takiyorum boyle mal gibi.
dertlenme canim, alamazsan da alamazsin ne yapabilirsin, para olmayinca olmuyor..Evet bu aklimda, esimi ikna ettigim an gidip bakicam zaten. Sikinti basti beni iyice![]()