Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kardeşimin düğününde giydiğim abiyem:))) ıhtıyacı olan gıyebılır

ay inanki başlığı görünce şok oldum valla. tebrik ediyorum valla sizi ya. okuyunca bide resmi görünce gözlerim doldu. artık kimse kimseye yapmıyor bunu. en yakın arkadaşından istesen o bile vermez valla. valla yürekten gönülden öpüyorum sizi.

cnm oyle gercektende ben okadar ındırım yaptırdımkı pesın 400 zorla aldım ve kac kere gıttık pazarlık yapmaya hatırlamıyorum bıle abıyeler çok çok pahalı gercekten gerek yok

gerçekten yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış:)inanırmısınız sabahtan beri gitmedğim yer kalmadı sonuçta tam bi hayal kırıklığı ile eve döndüm canıım sana özelden msj yazdım bizim evde aile arasında olmuştu nişanımız ama benm hep içimde kaldı resimlerimiz yok diye şimdi sadece fotoğraf için abiye alcam ama 400den aşağı bişey bulamadım 1saat giyemk için okadar maddi durumumuzda yok malum düğün hazırlıkları ulaabilirmisin bana inş.olursa tüm resimlerimii eklicem buraya

Son düzenleme:
çok tebrik ederim, ne güzel bir gönlünüz var. dikkatimi çekti, elbiseyi göndermişsiniz cevap yazan arkadaşa da eline ulaştı mı demişsiniz ama cevap vermemiş. size ayrıca cevap verdi mi yoksa ses çıkmadı mı? inşallah ikincisi değildir.

arkadasla göruştum elıne ulasmış ınsallah en kısa surede resımlerı ekler

elbiseyi alan arkadaştan resim istiyoruz biz valla elbisenin resmide silinmiş zaten.

cnm elbıseyı alan arkadasa 1 ay once msj attım fakat talıhsızlıkler ustune gelmıs kıyafetı gıymıs cok guzel olmus kuaforden cıkmıslar fakat yagmus cok yagınca sacı bası bozulmus foto cekılememıs en kısa surede yollucagını soylemıs beklemedeyım ısteyen olursa yollarım yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…