- 11 Mart 2008
- 726
- 117
- 648
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
Yazıyı okuyunca bende şaşırdım . GERçejten tebrik ederim sizi durumu olmayan zorlanan arkadaşlara yardımcı olmanız çok hoş bir davranışş.İnanın bende ablamın kınasında ne giyicem dersine düştüm:26:Hem güzel olsun hem uygun olsun istiyoruz ama yok kiralamak istiyorum oda artık hazırlar gibi el yakıyoo fiyatları :26:Bu güzel davranışın önünde eğilir
elbise çok güzel ama sizin kalbiniz dahada güzelllll allah gönlünüze göre iyi insanlar çıkarsın karşınıza
çok tebrik ederim, ne güzel bir gönlünüz var. dikkatimi çekti, elbiseyi göndermişsiniz cevap yazan arkadaşa da eline ulaştı mı demişsiniz ama cevap vermemiş. size ayrıca cevap verdi mi yoksa ses çıkmadı mı? inşallah ikincisi değildir.
elbiseyi alan arkadaştan resim istiyoruz biz valla elbisenin resmide silinmiş zaten.
Kalbinizin temizliği yüzünüze yansımış maşallah. Buarada annemisiniz?hiç anneye benzemiyosunuz bekar gibisiniz daha maşallah. yaşınızıda merak etmedim değil :26:
26 yasındayım 5 yasında oglum bırde karnımda 4 aylık bebışım var çok çok tsk ederım sızlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?