- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Siz olsanız ne derdiniz ?
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?
Annem dedi izin alabilirse gelsin ama eşim denemedi bile ufak kızgınlıkları vardı bi süre önce ama bu bahane olmamalıBen olsam eşime "bir izin almayı dene, sor, eğer vermezlerse yapacak birşey yok tabii ki, ama denemeden de "alamam" demen yanlış olur" diye söylerdim.
Sonuçta kardeşin her gün evlenmiyor, aile bireyleri de merak edecektir eşinin nerede olduğunu.
Gerçekten izin alamama durumunda zaten gerekli açıklamayı yaparsın.
Neden ki?İzin istememek bence daha doğru
Dert etmedim de acaba istese gelirmiydi diye düşündüm fikirleriniz önemli ben karar veremedim hangisi doğruBence de çok dert edilecek bir konu değil. Alt tarafı 10 dkkalık bir merasim. Haftaya düğünde yanınızda olması daha önemli.
Dert etmedim de acaba istese gelirmiydi diye düşündüm fikirleriniz önemli ben karar veremedim hangisi doğru
Ailemi benden çok düşünür oysa ki ben demem o der hadi sizinkilere gidelim diye durum böyle olunca garipsedim sadece üzerinde çok durmamalıyım sanırım aradığında sorsam mı izin alamaz mısın diye?Canım benim erkekler bu konularda pek ince düşünemiyolar, Her ne kadar çok sevdiği bir abisi de olsa patronu sanki bu samimiyeti kullanıyor gibi bir algı da yaratmak istememiş olabilir.
Bu hafta izin alacak bir de önümüzde ki hafta da izin alacak dikkat çekebileceğini düşünmüş olabilir.
Zaten gelinin annesi babası benim annem babam ve ben olcam isterdim tabi eşim de olsun.Tek nikah olsa tamam da haftaya zaten dugune gelecek
Oda nikahinda iki kisi gider imzalari atarlar, ailelerden kimse gitmez ki. Su merasimleri uzattikca uzatanlar hic mi dusunmezler milletin isi mi var calisiyor mu vs?tamam senin en ozel gunun olabilir ama biz de her halta sahit olmak zorunda kaliyoz zor oluyor yani
Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Siz olsanız ne derdiniz ?
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?