Kardeşimin nikahı

Bence tepki vermeniz çok gereksiz olur boşuboşuna huzursuzluk olur izin alamadığım için bemde ablamın nikahına gidememiştim düğün olacaksa önemli olan düğünde bulunmak zaten

oda nikahı nedemek onu bilemedim ama çokta ısrar etmenin anlamı yok ardaşı diye suıstımal etmenın gereği yok
bence gelmesinede gerek yok

Haftaya düğüne gelir hiç sorun etmeyin bence.

Doğru düşünmüş aslında
İzin vereceklerini bilsem de bende çok önemli bişey olmadıkça izin istemeyenlerdenim
Eşini anlıyorum

Zaten düğün ayrı olacakmış, izin almasına bence de gerek yok

Dediğiniz gibi adam yakın tanıdığı biriymiş. Şimdi izin istersem bunu kullanıyor diye düşüneceğini düşünüyordur eşiniz. Bence de gelmesine gerek yok. Aile arası bir nikah sonuçta..

düşündüm de kaynımın nikahı için daha yeni başladığım işimden izin istemezdim kesinlikle.

benim eşim de sanırım kardeşimin nikahına gelmemişti :)

Izin almayindenesin vermiyorlarsa calissin. Nikaha izin alirsa düğüne alamaz busefer. Onemli olan senin nikahta bulunman.

Izin vermeyen cok adamin birtanesi kendi dugunune bile zor izin aldi :) patronlar boyle birsey.

Nikaha az bir zaman kalmış ama eşine sonradan gereksiz bir tepki verme diye yazıyorum.
Böyle sade ve düğün öncesi yapılan bir nikaha eşinin gelmesi şart değil.
Benim eniştelerimden kimse gelmedi. Hatta eşimin halası ve eniştesi sürpriz yaptı biz kimseyi beklemedik aslında.

adam gelemiyorum derse vardır bildiği...
bu konuda sık boğaz etmeyin değmez.
sonuçta nikah ama düğün için aynı şeyi söyleyemem

mazereti konusunda samimi olmadığınımı düşünüyorsunuz?

Bence gayet normal. İşten izin alamadıda zaten yeterince geçerli bir sebep. Dert etmeyin zaten önden kıyılan küçücük bi nikah. Önemli olansizin orda olmanız gerisi boş.

ufak kırgınlıklarıda olsa
hiç hoş değil direk kestirip atması
aile dediğin böyle günlerde bir araya gelir

Bence gelmesi çok çok gerekli değil sen onu temsilen de orda olacaksın düğün değil ya sanki bunun için hiç bozma arani

Bak şimdi bunun aynısını eşinizde size karşı yapsa çoğumuz al işte zorluyor seni deriz.Sizin kardeşiniz olabilir ama esinizin gelmek mecburiyeti yok..Kardeşiniz nikahimizi da kıydık die mutluluktan uçarken eşinizle gelmedin die en ufak bir tartışmaniz çok saçma olur.Şahsen ben olsam bende gitmem çokta önemli bi durum dgl ufaktan bir nikah işlemi ..Sonuçta düğün varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…