- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
İnan düşündüm onun ablası evleniyo olsaydı ben gitmeseydim nolurdu inan merak ediyorumFarketmez. Sen onun kardeşinin nikahına gitmesen o ne tepki verirmiş, sor bakalım. (İşten izin alamamak gibi bir bahane kabul etmiyorum; en yakınının nikahı bu).
haftaya düğüne gelecek mi?Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Siz olsanız ne derdiniz ?
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?
Tabi canım düğün için ayakkabı aldı gömlek aldı heveslendi çok yakışıklı olcam filan diyip duruyo ama nikah konusunu niye meğersimedi bilmiyorumhaftaya düğüne gelecek mi?
Demek ki alabilecek durumda değil.Patronun tanıdık olup olmaması önemli değil.Önemli olan iş durumu.Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?
hım tamma o zaman düğün için hevesli iseTabi canım düğün için ayakkabı aldı gömlek aldı heveslendi çok yakışıklı olcam filan diyip duruyo ama nikah konusunu niye meğersimedi bilmiyorum
Düğün olucakmış nasılsa iznini düğünde kullanır oda nikahında eşinizin bulunması çokta önemli değil bence.Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Ailemi benden çok düşünür oysa ki ben demem o der hadi sizinkilere gidelim diye durum böyle olunca garipsedim sadece üzerinde çok durmamalıyım sanırım aradığında sorsam mı izin alamaz mısın diye?
Annem dedi izin alabilirse gelsin ama eşim denemedi bile ufak kızgınlıkları vardı bi süre önce ama bu bahane olmamalı
Ailemi benden çok düşünür oysa ki ben demem o der hadi sizinkilere gidelim diye durum böyle olunca garipsedim sadece üzerinde çok durmamalıyım sanırım aradığında sorsam mı izin alamaz mısın diye?
Eğer özel sektörde çalışıyorsa ne kadar yakın olursa olsun patron sıkıntı çıkar şimdi olmasa bile bir kaç hafta sonra dile getirirlerNeden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?