- 7 Ağustos 2017
- 10.016
- 37.768
- 598
- 29
- Konu Sahibi Zehirhayatt
-
Ne biçim konusuyosunuz siz ya .bna attığı küfurmu yada saldırması mi hosuma gittiBu çocuğun evde küfür edebilmesi bu oyunun suçu mı rol modellerin suçu mu?
Dayak kesin düzelmiştir şimdi dayak atıldı ya
Rol modeller belli evdeki
şurada yapılan hiç bir şey doğru değil
Hayır sizin de zevk almıs gibi bir haliniz var
Yoo gayet yetti başta o saldırdı ablasına . benim gözüm döndü temiz bı dayak yedi haftalarca onunla konuşmadım yaptığı bu terbiyesizlik ten halada konusmuyorum etrafımda dört dönüyor konuşayım diye .çünkü hatalı olduğunu biliyor .benden büyük ablam var abim var bigun bu terbiyesizliği yapmadım onlara ne kucuklugumde nede şimdi .ama benden kaç yaş küçük kardeşim bana bu küfürü edip saldırdı ! Abim üst katta olduğu için sesimize geldi. Noldu dedim küfür etti diyince üstüne oda bitane yapıştırdi .bidaha böyle bı ahmaklık yapicani sanmıyorum buda ona ders olsun
Çocugun dövülmesi dayak atınca ne değişecek?Ne biçim konusuyosunuz siz ya .bna attığı küfurmu yada saldırması mi hosuma gitti
Ee yani bana küfür etmesi bnm sucummu ? Hemde babama saygısızlık yyaptigi için uyarmam sonrada bu hakaretleri yemem bnm yuzundenmi15 yasinda kardesim var,
Salak demez bana
Cunku ailede kimse birbirine boyle seyler demez.
O kelimelerin kotu olduğunu ogreneli 10 seneyi gecti,
sinir aninda da kullanmaz, kullanamaz.
cunku onceliginin kendisini frenlemesi oldugunu bilir.
Pubg o da oynuyor bu arada.
Dayaktan değişir mi bilmem ama .ona seni sildim artık senin gibi bı kardesim yok dediğimden beri bu kardeşim etrafımda dört dönüyor şimdi yüz vermiyorum artık .ben babama saygısızlık yaptığı için uyardim sonuc bu oldi ben bunu haketmedim .kimse haketmez .heleki senden yaşça küçük kardeşin ya .ben bu çocuğun altını bile değiştirdim .nasıl bana bunları yapar . şuan gözümde bit kadar değeri yokÇocugun dövülmesi dayak atınca ne değişecek?
Babanıza saygisizlik yaptıysa babanizin karsisina alip konusmasi lazim.Ee yani bana küfür etmesi bnm sucummu ? Hemde babama saygısızlık yyaptigi için uyarmam sonrada bu hakaretleri yemem bnm yuzundenmi
Yoo ben öğüt vermekten yanayım. Hele hele 15 yaşındaki bi ergene. Dayak bana göre değil hanım efendi.Sizin kardeşiniz size saldırıp küfür ederse hemde bukadar ağır küfür ederse .onada helal olsun ne güzel dedin ,diyin tamammi
Siz merak etmeyin şimdide gücü yetiyor zaten önce bana saldıran kendisiydi .ben bunu ne unuttum nede yuttum .bana hem küfür edip üstüne saldıran bı kardeşe oh eline sağlık diyemezdim zaten ne güzelde küfürler ediyosun diyemezdim.bikere bu mesru müdafaa karıştırmayın şimdi lafı . Sizde aynı seye uğrasaniz benim tepkimi verirdiniz gereksiz duyar kasmayalim lütfenBabanıza saygisizlik yaptıysa babanizin karsisina alip konusmasi lazim.
Babanizin sizin savunmaniza ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
Bir sonraki adimi ofkesini kontrol edemediginde size el kaldirmak olacak.
Sizden ve abisinden bunu ogrendi malum..
Simdi gucu yetmiyor diye düşünüyorsunuz ama bir kac seneye yetecek.
O zaman da bakalim oh ellerimize saglik diye mi dusuneceksiniz.
Yahu karşında öğüt alicak biri yok niye anlamıyosunuz ben uyarıda bulunca bana küfür edip saldira bulunan kendisiydi .bende buna karşılık verdim anliyomusunuzYoo ben öğüt vermekten yanayım. Hele hele 15 yaşındaki bi ergene. Dayak bana göre değil hanım efendi.
Benim anlamamda bi sıkıntı yok hanım efendi, sizin kardeşinize verdiğiniz tepki, (size göre ayar) bana göre değil bunu bilin yeter.Yahu karşında öğüt alicak biri yok niye anlamıyosunuz ben uyarıda bulunca bana küfür edip saldira bulunan kendisiydi .bende buna karşılık verdim anliyomusunuz
Kirdiysam özür dilerim .bende her önüme geleni döven biri değilim zaten bende şiddete karşıyım ama bu gerçekten kendimi korumakti .yapmam gerekeni yaptığın .iyi gunlerBenim anlamamda bi sıkıntı yok hanım efendi, sizin kardeşinize verdiğiniz tepki, (size göre ayar) bana göre değil bunu bilin yeter.
Bizde çocuk eğitmek, yola getirmek bu şekilde olmuyor kusura bakmayın. Sağlıklı günler.
Yoo kırılmadım.Kirdiysam özür dilerim .bende her önüme geleni döven biri değilim zaten bende şiddete karşıyım ama bu gerçekten kendimi korumakti .yapmam gerekeni yaptığın .iyi gunler
önceden bende seninle aynı durumu yaşadım canım tek fark benim kız kardeşim var ama onun bu eğilimlerinin sebebi tek o değil ek başına o şuanda ve en çok aileye ihtiyaç özellikle babaya ihtiyaç duyduğu dönemde ve ergenliği de eklersek bu tepkiler gayet normel bizimki tüm bardakları tabakları kırıyodu hemde naıl nasıl yani hiç beklemediğimiz şeyleri yapıyordu hemde hiçMerhaba Hanımlar
Bana akıl vermenizi istiyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Benim 16 yaşında bir erkek kardeşim var. Pubg mobile oyununu oynadığından beri bu çocuğu kaybediyoruz resmen. Evde kırılmadık bir yer kalmadı, telefon hatlarına gelen yüksek faturalar var. Bir şekilde annemi kandırıp almış telefonunu aile içinde şiddete eğilimi var. Gözü dönüyor resmen her şeyi fırlatıyor kırıyor ve bu çocuk daha 16 yaşında. Ne yapalım biz buna? Ne laf dinliyor, ne anlıyor. Artık gerçekten terk etme derecesine gelmişiz
Detay; Biz babamızdan ayrı yaşıyoruz. Hiç bir şekilde sahip çıkmıyor annemle kardeşimle birlikteyiz terk etme derken babasına vermek istiyor annem gerçekten kadın olarak başa çıkamıyor çünkü iteliyor annemi dovmeýe kalkışıyor küfür ediyor inanın ağza alınmayacak küfürler bunlar belki bu şekilde olay yasayan vardır yardımcı olur bana (umarım yaşamamıştır kimse) yada psikoloji danışmanları vardır belki yardımcı olurlar
Yaşadığınız durum uç noktada bir durum. Muhtemelen sorun sadece pubg filan değil. Ergenlik ile beraber altı doldurulmamış duyguları var kardeşinizin. Babaya vermek onu tamamen kaybetmek demek. Daha basit bir şekilde kendi kardeşimde de bu tarz bir şey yaşadık. Nasıl kurtulduğumuzu anlatayım siz kendinize uyarlayın. Kardeşim fen lisesini kazanmış zeki ve çalışkan bir çocuktu fakat lisede biranda değişti ders çalışmıyor anneme babama tablet aldırmak için baskı yapıyordu. Tablet alındı sonra telefon istedi. Neyse o da alındı. Canım sıkılıyor diyordu sürekli. Basit oyunlar oynamaya başladı. Sonra geceleri uyanıyor ve kendinde olmayan bir şekilde düşüyorum nefes alamıyorum diye bağırıyordu. Muhtemelen bir atak gibi bir şey yaşıyor geçince o dönemi hatırlamıyor sakince yatıp uyuyor. Ailemizde herkes üniversite mezunu ve o en küçük çocuk babamla aralarında sürtüşmeler oluyordu sürekli (çocukluğundan beri) babam güya şımarık olmasın sadece dersleriyle ilgilensin diye sürekli sert davranırdı ona aşırı olmasa da dövmüşlüğü de vardır. Bu dönemde babama sürekli kafa tutmaya hatta üstüne yürümeye de kalktı. Psikiyatri ye psikologa gitse de ilaç verip yolluyorlar. Annem hep sevgiyle yaklaştı. Çok düşkündür anneme. Babam tavrını değiştirdi bambaşka bir baba oldu. Sonuç olarak ilaçları kullanmadı çünkü ilaçlar sadece uyku yapıyor başka bir işe yaramıyor. Şuan kardeşim Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde mimarlık okuyor. O dönemi atlattık çok şükür. Yani annen damardan girecek. Büyük bir sevgi eksikliği var ve yerini dolduramıyor. Değerli olduğunu onu sevdiginizi hissettirin. Yaptığı basit işleri övün. Anne baba hakkını anlatın sohbet edin birlikte zaman geçirin. Mümkünse bir aktiviteye yönlendirin. Hiçbir şey olmazsa yürüyüş yapın ama düzenli her gün. İnşallah kurtulur ve tatsız bir anı olarak hatırlarsınızMerhaba Hanımlar
Bana akıl vermenizi istiyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Benim 16 yaşında bir erkek kardeşim var. Pubg mobile oyununu oynadığından beri bu çocuğu kaybediyoruz resmen. Evde kırılmadık bir yer kalmadı, telefon hatlarına gelen yüksek faturalar var. Bir şekilde annemi kandırıp almış telefonunu aile içinde şiddete eğilimi var. Gözü dönüyor resmen her şeyi fırlatıyor kırıyor ve bu çocuk daha 16 yaşında. Ne yapalım biz buna? Ne laf dinliyor, ne anlıyor. Artık gerçekten terk etme derecesine gelmişiz
Detay; Biz babamızdan ayrı yaşıyoruz. Hiç bir şekilde sahip çıkmıyor annemle kardeşimle birlikteyiz terk etme derken babasına vermek istiyor annem gerçekten kadın olarak başa çıkamıyor çünkü iteliyor annemi dovmeýe kalkışıyor küfür ediyor inanın ağza alınmayacak küfürler bunlar belki bu şekilde olay yasayan vardır yardımcı olur bana (umarım yaşamamıştır kimse) yada psikoloji danışmanları vardır belki yardımcı olurlar
Ben bırak 15i 10 yaşındaki çocuğu dövemem gücüm yetmez.. Ne yeyip ne içiyorlarsa aynısından bende istiyorumYoo ben öğüt vermekten yanayım. Hele hele 15 yaşındaki bi ergene. Dayak bana göre değil hanım efendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?