Kardeşimin pubG sonrası sorunları! Aile içi şiddet

Ben bırak 15i 10 yaşındaki çocuğu dövemem gücüm yetmez.. Ne yeyip ne içiyorlarsa aynısından bende istiyorum
Yo yo istesem bende döverim ama bu işin espirisi tabiki. 15 yaşındaki bi ergen dayakla terbiye edilirse, oda ilerde Allah korusun eşine, çocuğuna dayak atmada kendini haklı bulur. Çünkü gördüğü odur onun. Öyle olması gerekiyor zanneder. Ne acı.

Baba profili nasıl kendisinde ?

Araları iyiyse , babasi belirli sınırlar çizecek yapidaysa ve sözünü dinletebiliyorsa evet bir süre tatil gibi gitsin babasının yanına.

" Senle basedemiyoruz git " diye değil, babası ; " seni çok özledim oğlum gel yanıma başıma az " diye cagirsin.
....

Psikolojik desteğe ihtiyacı var bunu sizde biliyorsunuz. İmkanları zorlayıp goturmeniz lazım.

İçindeki balonu oyun patlatmış hepsi bu. Oyunu silse başka birşeye öfkesi yansiyacak.

Tenis, yüzme, basket , tekvando , savunma sanatları , okçuluk, resim , satranc ne bileyim ona uygun, sevdiği bir sporu / etkinliği bulup mutlaka gönderin.

Bence herşeyi oyuna bağlamanız kardeşinizi anlaşılmıyor gibi hissettiriyor. Anlaşılmamak da herkesi sinirli yapar. Direk oyuna bağlayıp onu yasaklamak yerine davranışına yönelik ceza verin. Mesela faturalarla gereksiz harcama mı yaptı? Harçlığından kesin. Saldırganlığı için psikiyatriste götürün bu oyunla açıklanabilir bir durum değil, annesine bir daha dokunursa da gerçekten babasının yanına gönderin.

Sorun kardeşinizle alakalı ,diğer türlü bu oyunu oynayan bisürü tanıdığım var ...psikolojik olarak geçmişten gelen şeyler bunlar sanki...

Yani bilemedim ama bana davranişlari normal gelmedi. Madde kullaniyor mu takip edin madde kullananlrda bu sekilde davranabiliyor

Ben söylim inşallah bırakır sizin vesilenizle

Bilemiyorum ama biraz daha kalırsa ev kökten yok olacak yavaş yavaş çalıntı yapmayada başladı resmen ve inkar ediyor bide zaten gitmek istemiyor yanına

Sürekli gezdiği bir arkadaşı var gece yarıları bile dışarı çıkıyor ne yapıyorlarsa bilemiyoruz onda bisey yok ama bizimkine gelince hırçın öfke herşey var

32 yaşında kadınım stres atmak için pubg bende oynuyorum.. direkt olarak oyunla alakası olduğu varsayımında değilim.. hani küfür etmeyen çocuk küfür eder oldu derseniz evet öğrenmiştir derim her türlüsü mevcut malesefki oyun içerisinde.
Bence asi tavırlarında ergenlik ve herne olursa olsun anne ve babanın bir arada olmaması durumunda psikolojik etkenleri vardır. Pedagog yardımı almanızı tavsiye ederim.

Bende bu oyunu oynuyorum bazen yaşı küçüklere denk geliyorum .kimisi inanılmaz küfürler ,agresif tavırlar sergiliyor, kimi çok saygılı naif bir şekilde oynuyor .bence sorun oyunda değil kardeşiniz de . Ya psikolojik destek ya da babaya gönderin enazından bir süre

Ben kendim de oynuyorum.. çevremdeki bir çok yakın arkadaşım da oynuyor. Benden yaşça küçükler de oynuyor ama bu tarz gergin hareketlerde bulunduklarını görmedim. Kardeşinizin sıkıntısı oyunla alakalı değildir sanmıyorum öncelikle bir destek alın lütfen

Bizim herşeyine yetecek maddiyatimiz yok annemi hesaba almıyor psikiyatri bilemiyorum gitmeyi asla kabul etmez ama denicem

Haklısınız babamda aynı modeldi zamanında ama bu çocuk hiç babasıyla yaşamadı

10 yaşındayken annemden izinsiz tuvalete gitmezdi umarım yasamazsınız eğiliminiz çok hoş önünü bırakmayın derim

Inanın aynı durumu yaşıyoruz şuan gece oynuyo sabah yatıyor

Kaç defa yaptık camları indirdi yumrukla

Inanın iki kardeş çalışıp ihtiyaçlarını gideriyorduk onuda çırak olarak ise başlattık kac yerden çıkardılar sırf telefonla oynuyor diye şuan çalışıyor başka yerde çırak yani sürekli evde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…