önceden bende seninle aynı durumu yaşadım canım tek fark benim kız kardeşim var ama onun bu eğilimlerinin sebebi tek o değil ek başına o şuanda ve en çok aileye ihtiyaç özellikle babaya ihtiyaç duyduğu dönemde ve ergenliği de eklersek bu tepkiler gayet normel bizimki tüm bardakları tabakları kırıyodu hemde naıl nasıl yani hiç beklemediğimiz şeyleri yapıyordu hemde hiç
ama sonra birazdaha yaşı ilerleyince yavaş yavaş duruldu bu gibi bir durumda onu tehtit ve korkutma eyleminde bulunmayın yasaklar koymayın çünki o şuan siz ne derseniz deyin kafasına koyduğunu yapacak emin olun bundan onun yaptığını yanlış olduğunu her seferinde dile getirmekten ve ona güvendiğinizi söylemekten bide neolursa olsun onu çok sevdiğinizi söylemekten başka bi yöntem yok çok zor biliyorum ama sevgiden başka hiçbirşey çözüm olmıyo biz neler neler denedik
şuanda o bir karakteristlik peşinde kendi karakterini belirlemeye çalışıyor ve bu çok zor bi durum oyüzden hiç olmayacak bi tepki vermesi gayet normel karşılanmalı
üstelik bu oyunu 100 kişiden 90ında var yani kaç yaşındaki çouklar kaç yaşındaki koca koca adamlar oynuyor yani buda normel karşılanmalı sadece bu dönem için
tek başına bi kadın olarak ben annenin ve senin çook rahat bir şekilde bu problemleri atlatacağına inanıyorum

siz neleri başardınız