Kardeşimin pubG sonrası sorunları! Aile içi şiddet

Yasadiklarinizin hepsi mecvut bizde su an biz bisey kullandigindan şüphe ediyoruz artık

Polisten çok etkilenir demi öyle yaparsak rencide olur

Gizli ilaç tedavisi uygulanan hastalar var mı ? Çok şaşırdım şu an .

Yapiyorsada dışarda yapıyo gece cikiyo bu arkadaşıyla nereye gittiğini asla demiyor tespit edemiyoruz

Sürekli gezdiği bir arkadaşı var gece yarıları bile dışarı çıkıyor ne yapıyorlarsa bilemiyoruz onda bisey yok ama bizimkine gelince hırçın öfke herşey var
O arkadaşını eve falan çağırsanız; tabii kardeşinize onu kontrol etmek istediğinizi hissettirmeden yapın bunu.

Oyun bağimlilari için psikolog varmi bilmiyorum ama başka çözüm yok ne yazikki...benimde oğlum 16 yaşinda..ve ne denediysem başedemedim..artik en son şans psikoloğa başvurmak..

Bence sorun oyunda değil ergenlik döneminden kaynaklı. Ne yapılır bilmiyorum. Enerjisini atabilecek bir şey olabilir. Mesela spor muay thai boks gibi.

O kadar ağır mı ? Sanmıyorum ama takip edebilirsiniz tabi. Ama oyuna çok bağımlı olduysa orda oynadıkları kişilerle hırs yapıp zarar veriyordur eşyalara
Anneme diyor gel ya sen beni yada ben seni öldürüm ne kadar ağır olduğunu tahmin etmissinizdir evde bisey kalmadı kirilacak

10 yaşındayken annemden izinsiz tuvalete gitmezdi umarım yasamazsınız eğiliminiz çok hoş önünü bırakmayın derim
Ya cidden büyük konuşmak istemem, evlat bu. Hakkımızda hayırlısı olsun, ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalılıyorum
Bu pandemi canımızı okuyor o da ayrı mevzu.

Sİzde sorunlar içiçe geçmiş gibi görünüyor.
Parçalanmış ailenin getirdiği sıkıntılar, zamanında/yeterli sınır koyamama,
ergenlik,
oyun bağımlılığı.
Bu raddeye gelmiş ve artık fiziksel şiddete evrilmiş bir sorunu yasakla, dayakla, polisle çözemezsiniz.
Lütfen bir uzman yardımı alın.
Mümkünse bir çocuk-ergen psikiyatristine başvurun.

Başka bir üye sormuş oyun bağımlılığı için psikolog var mı? Diye.
Her türlü bağımlılık için psikiyatrik tedavi almak mümkün.

Anneme vuruyor artık bazı arkadaşlar demiş babaya vermek çare değil babaya vermezsek anneme yada bize bişey olcak birazda onun sorumluluk alması lazım biraz gitsin görsün belki annemin kıymetini anlar
Bence babaya verin baba bi güzel haşlasın.Sizi dinleyip psikoloğa falan gitmez

Bence babaya verin baba bi güzel haşlasın.Sizi dinleyip psikoloğa falan gitmez
Zaten sabahtan beri dil dokuyoruz sadece konuşacak diyoruz senle hani niye bu kadar sinirlisin diye anlicak kendisi diyor zaten gozum biseyi görmüyor diyor kaybediyorum kendimi diyor ben bu çocuk annemden izinsiz adim atmayan biriydi çalıştığı annemin avucuna getirirdi şimdi evden çalıyor bu hareketleri tek başına yaptığına asla inanmıyorum bu kadar dengesiz değildi

Madde kullanımı konusunu da iyice takip edip, araştırın derim.
Arkadaş etkisini de gözardı etmemekte fayda var.
Psikiyatrist konusunda ikna olmazsa,
doktorla önce siz görüşüp nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda yardım alabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…