Kardeşimin sevgilisi ve ailesi

Sorununuzu bir tek ben mi anlamadım?

Olur yani her ailede çok konuşan da olur pısıp oturan da . Kardeşiniz sizin evhamınıza, aklınıza uyarsa hayat boyu mutlu olamaz.

İlk görüşmenin heyecanı olabilir amcada. Kardeşinizin aklına ayrılığın bu kadar erken gelmesine biraz şaşırdım sadece…

ahahah aynen gerçekten, boş konuşan insanlar herkesin ailesinde/çevresinde var ve bir şekilde idare ediyoruz. aynı şekilde bu beyefendiyi de idare edeceksiniz.
önemli olan damat ve annesi nasıl bu tavırlar karşısında? saçmalığın farkında mı? ayrıca adam hepp öyle mi yoksa o akşama özgü mü? eğer damat durumun farkındaysa sıkıntı olmayan bişeyi büyütmüş gibisiniz.

Yabancı ülkelerde evlilik tango gibidir iki kişiyle yapılır,bizde halay gibidir tüm sülaleyle yapılır.bi yerde okumuştum yorumunuzu görünce aklıma geldi yazayım dedim.

Bana normal geldi. Adam pot kırabilir, kötü kalpli mi geldi size? Böyle bir hissiyat yoksa herkesin kendi kişiliği çok beğenmezsen az görüşürsün olur biter. Siz kasıldıkça adam da daha çok konuşmuştur. Babaya da üzüldüm valla çocuğu adına mahcup olmuş, ne kadar kötü konuşmuş olabilirsin yani. İnsan ailesini hemen kötüler mi "babam da şen şakrak esnaflıktan rahat bir adam" der az biraz idare edersin.

Kardeş bundan ayrılabilirim diyorsa sevdiğine emin mi? Babasıyla evlenmeyecek ya bu kadar takmaya gerek yok. Belki de bambaşka şehirde bayramdan bayrama görüşecekler.

Bir de kardeşinizin evlenmesi, sevgilisi, ailesi sizi niye bu kadar alakadar ediyor onu da anlamadım çok istiyorsa kardeşiniz de konuyu açabilirdi. Bence siz de çok gözlemcisiniz fazla abartmışsınız ailecek.

Ya da baba tam ne yaptı biraz daha ayrıntılı da bahsedebilirsiniz anlamlandıramadım

Ben kp adayına üzüldüm. Tüm gözler adama çevrilmiş o da farkında bile değil samimi ortam olsun diye konuşmuşta konuşmuş.
Anlattıklarınızda hiç bir şey yok. Sizin aile fazla kusur arayan taraf gibi geldi.
Sevgili de babasını ilk günden satmış. Ayıp yani. Babam adına utandım ne demek ya.

Ay ne alakası var. Hic insan mı gormediniz. Adam oyleymis yani ne olacak. Abartacak bisey yok

Her insanın kusurları vardır, her ailenin kusurları vardır. Muhabbet ne konularda olduğunu bilmediğim için bir şey söyleyemem ama ahlaki meseleler değilse ayrılığa ne gerek var

Böyle bir durumda ayrılmak değil de mesafeyi düzenleyebilmek önemli.
Evlenmek için seçtiğimiz kişilerin aileleri birebir uyumlu olmuyor ki. Sadece gençlerin iki aile arasında samimiyeti, mesafeyi ve dengeyi düzgün ayarlaması gerekiyor.

Ailece çok iticisiniz. Kusur diye bulduklarınız saçmalık resmen cok kibirli bir ailesiniz. Samat adayı da sacma ne demek babam adina utandim asil babası onun adina utanmiştır

Bizim ülkemizde evlenecek insanların ve genellikle erkeklerin, annelerinden göbek bağları kesilmemiş oluyor bence ondan

Kayınpeder adayının çok konusmasi esnaf olduğu için esnaflar konuşmalarıyla para kazanırlar hiç konusmayan esnaf duydunuz mu şahsen ben duymadım benim babamda esnaf 30 küsur yıllık oda konuşur konusacakta yoksa 30 küsur yıldır işini yapamaz müşteri tutamazdi .Kardeşinize ilk etapta ablacım demesi de ağız alışkanlığı kötü niyetli olduğundan değil.

Erken kalkmlari bile problem olmuş insanlar il dışından gelmiş ve karşınızda esnaf birisi var esnaflar dükkanlarını fazla kapalı tutamazlar belki biraz erken kalkıp evlerinde dinlenmek istemiş olabilirler ertesi gün iş başı yapacağı için.

Çok doğru bir yorum, kardeşime bu yönde tavsiye verdim ben de. Asla ayrılmalarından yana değilim zaten, hayırlısı olsun

Çok haklısınız, bizim aile ve çevremiz çok birbirine benzeyen insanlar arka plan olarak. Galiba ondan garipsedik ama ikinci görüşmeye gayet olumlu şekilde gideceğiz :) umarım güzel geçer

Sorununuzu bir tek ben mi anlamadım?

Olur yani her ailede çok konuşan da olur pısıp oturan da . Kardeşiniz sizin evhamınıza, aklınıza uyarsa hayat boyu mutlu olamaz.

İnanın ben bu meseleye mümkün olduğunca müdahil olmamaya çalışıyorum, kardeşim benden daha evhamlı :) ama 4 yıldır tanıyıp güvendiyse gerisi gelir zaten. Yoksa yüzde yüz emin olarak evlenen kimse görmedim ben

Herkes bu siteyi kullanmıyor, o yüzden ben açtım konuyu. Niye alakadar ediyor diyerek ne kastettiğinizi anlıyorum, kardeşim bana akıl soruyor ben de yardımcı olmak için fikir almak istedim. Adam kötü kalpli mi bilmiyorum ama biraz cimri olduğunu belli ediyor. İki lafından biri "biz ancak geçiniyoruz, kendi yağında kavrulan insanlarız." Biz de aynı durumdayız aslında. Sanki biraz geleceği düşünerek bunları baştan söylüyor gibi. Teşekkürler yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…