- 5 Mayıs 2017
- 178
- 172
- 23
- 35
- Konu Sahibi Aylaaglama
hanımlar ben 27 yaşındayım erkek kardeşim 22 yaşında üniversite öğrencisi. Ancak son 2-3 senedir kardeşimin takıntılarıyla uğraşıyoruz desek yeridir. Büyükleri olarak annemle ben ne kadar uğraşsak da bi türlü bu acayip takıntılarından vazgeçiremedik. Sürekli şu bana baktı bu şunu söyledi. Bankaya zor gittik geçen. Yaşlı adam bana baktı yok şu kadın bana bi acayip baktı sürekli bunlar. Bugün markete gittik bime alışverişe. Sırada bekliyoruz iki kişi önümüzde de bi çift var adam koltuk değneği ile duruyo. Bi yandan da karısından destek alıyo. Neymiş efendim sırada bu olduğu için karısını saklamaya çalışıyomuş. Yahu diyorum sen deli misin adam iki sıra önümüzde sen yanında bile değilsin senden ne sakınacak karısını. Aynı markette teyzeler alışveriş yapıyo neymiş buna bakmışlar.
Marketten çıktık gidiyoruz ufak bi erkek çocuğu 4-5 yaşlarında çok sevimli mavi gözleri var. Çocuk aksilik ya durdu kardeşime bakıyo sırıtarak :). Çocuk niye baktı ben çok mu garibim başladı konuşmaya. Yahu diyorum çocuk gülümsüyo abi olarak imreniyodur. Geçen apartmanın ufak çocukları kardeşime selam gönderiyolar abime selam söyle abla gözükmüyo falan diyolar. Çocuklar sırf abidir diye özeniyolar yani sorun ne bunda.
Biz bununla ne yapacağız. Biz yanındayken durduruyoruz ama yalnızken sataşıyomuş millete. Bi gün allah korusun ağzını burnunu kırıp yollayacaklar
Marketten çıktık gidiyoruz ufak bi erkek çocuğu 4-5 yaşlarında çok sevimli mavi gözleri var. Çocuk aksilik ya durdu kardeşime bakıyo sırıtarak :). Çocuk niye baktı ben çok mu garibim başladı konuşmaya. Yahu diyorum çocuk gülümsüyo abi olarak imreniyodur. Geçen apartmanın ufak çocukları kardeşime selam gönderiyolar abime selam söyle abla gözükmüyo falan diyolar. Çocuklar sırf abidir diye özeniyolar yani sorun ne bunda.
Biz bununla ne yapacağız. Biz yanındayken durduruyoruz ama yalnızken sataşıyomuş millete. Bi gün allah korusun ağzını burnunu kırıp yollayacaklar