Kardeşimin tacizine mi uğradım bilmiyorum

Geçmiş olsun öncelikle, çok ama çok can sıkıcı, çok zor bir durum.. kafanızda böyle bir şüphe var ise, yaşmamış olma ihtimaliniz yüksek..
Madem ki annenizin de haberi yok bu durumdan, çocuğunuzu annenizle yalnız bırakmayın.. sizin gözetiminizde gitsin oraya en fazla..

Lütfen hiç anneme bile bıraktım deme zira annen de dayısına bırakmış ya da yanliz odada kalmalarına vesile olmuş olabilir lütfen deme lutfen..
Evet maalesef biraktim. Zorundaydim, ben hastanedeydim uzun bir süre. Annemi hep tembihliyorum yanından ayrilma kimseyle yalnız bırakma diye. Ama dün izlediğim bir video tüm bu anlattıklarımı beynimin ücra köşelerinden çıkardı adeta. Ve içim içimi yiyor ya bana yaptıkları gerçekse ya kızıma da bir şey yaptıysa diye. Bıraktığımda 1,5 yaşındaydı kızım.

Cocugu annene bırakma canim. Hepimiz oyle boyle cocuk bakıyoruz büyütüyoruz. Yardıma cok ihtiyacın var ise baska alternatiflere yönel dedim
Kesinlikle gitme o eve. Lavobaya girebilirsin balkona çıkabilirsin kasla göz arasında hersey olabilir Allah Korusun çocuklarımızı korumak zorundayız. Annene de bu konuyu tabiki açma

Bakıcı tutun.

Bi erkek ablasına nasıl yan gözle bakar ya Allahım sen muhafaza eyle.

Youtube de bi kanal var ropörtaj yapıyo hertür insanla. Geçen bi jigolo ile röportajını dinledim kanım dondu yemin ederim en çokta anne oğul ilişkisi kelimesine şok oldum onuda yapan varya dünya iyi tepemize yıkılmıyo.

Üzüntüden ölebilir im böyle şeyler duyunca tacize uğramış bir çocuk olarak yazıyorum komşulardan dilenin ama çocuğu bir daha birakmayin

Bu geliş gidişlere neden mecbursun?
Ben anlamıyorum ya..Böyle bi şüphem olsa asla adım atmam o eve,ne demek mecburum, annemin yardımı oluyor??
Sen mecbursun diye, savunmasız ufacık yavrun belki nelere maruz kalacak bi düşün.Yarın sana"anne dayım ayıp yerlerimi elledi"dese napacaksın??
Sacmalamayi bırak,o eve bir daha gitme!

öz kardeşine tecavüz edenide duydum şüpheniz olmasın taciz ediyor gerçektende iğrenç bu iğrenç bir zihniyeti var Allah size kolaylık versin ne diyebileceğimi bilmiyorum işin sonunda hukuğa başvurmanız gerekebilir mazallah kızınıza da birşey yapma ihtimali var sizede.

kızında yada erkek çocuğun dahi olsa asla kardeşinle yanlız bırakma böyle bir durum yaşamadım ama etarftan ve bu duyduklarimdan sonra kimseye güvenip çocuklarımı bırakamıyorum.annene anlatsan bile inanmayacaktir büyük ihtimalle yardımcı olduğu konular nedir canim benim iki cocugum var birisi 9 aylık ve yanlız yapiyorum herşeyimi eşimde destek olmuyo.cocugununda psikolojisi bozulur ilerde.

Canım 8 10 yaş çok küçük .Şimdi kendi oğlumu düşünüyorum 8 yaşında aklı o tür şeylere asla ermez .Ama o yaşta öyle şeyleri merak ediyorlar sapıklık olarak değilde oğlum tuvalete banyoya biri varken girilmez falan diye uyardıkça daha çok merak ediyorlar .

Velevki mecburiyetleriniz oluyor anneniz gelsin sizn evinizde baksin ,kendi evinde değil. Kardesinizide istemediğiniZi söyleyin siz olmadığınızda . Sorarsa Sebeblerim var beni konuşturma deyin. Eğer darilir giderse de kendi bilir başka çözüm bulursunuz. Mecburiyetim var diyerek risk almanız asla uygun bir davranis değil.
Belki rüya belki değil ancak minicik bir pay dahi olsa tedbir almak lazım. Annelik çocuğu sadece yedirmek içirmek değil anne olarak üstünüze düşeni yapmalısıniz. Gerekirse hastaneye dahi anneniz Çocuğunuz birlikte gidin onlar sizi beklesin.

canim yeni doğmuş bebege tecavüz edenleride duyduk yada taciz bu öyle bi zihtiyetki hasta ruhlari o küçücük bedenlerden medet umuyor ilerde pişman olmaman için lutfen bırakma hastalık zor tabi ama kayınvaliden yokmu onu çağır ben öyle yapıyorum hastane durumu olunca zorda kalırsam.

Ama diğerleri? Lise çağlarına falan denk geliyor.

Hipnozla bilinç altındaki olaylar ortaya çıkabiliyor. Beynini kemirecegine denemeni tavsiye ederim.

Çaresizliğinizi o kadar derin hissettim ki Anne babaya ne kadar iş düşüyor, çocuğun takibi ne kadar önemli. Anneniz bunu belli ki yapamamış ( asla yargılamak için söylemiyorum insan evladına konduramayabilir ama uyanık olmak şart) ama siz acı deneyiminizden yola çıkarak kizinizi asla kardeşinizle baş başa bırakmayın. Gözünüzü 4 açın. Annenizin kalp ve. Gibi hayatını tehdit edici bir rahatsızlığı yoksa yaşadıklarınızı buraya yazdığınız gibi güzelce paylaşabilirsiniz belki. Hem o da durumu kavrar hem de siz paylaşınca biraz rahatlarsınız ruhsal olarak diye düşünüyorum.

Ama diğerleri? Lise çağlarına falan denk geliyor.
Normalde insanlar abisinden, kardeşinden şüphe etmez ama iç güdüleriniz sizi sürekli ona karşı uyarıyor. Yani bi taraftan beyniniz savunma mekanizması olarak yaşadığınız şeyin gerçek olmadığına inanmanızı sağlamaya çalışıyor. Ama diğer taraftan içten içe gerçek olduğunu biliyorsunuz. Kaldı ki başka olaylarda var her ne kadar ispat edilmemiş de olsa hep mi sizin kardeşinizi buldu bu iftiralar.
Lütfenn lütfen lütfen kızınızı bu adamla aynı havayı dahi solumak zorunda bırakmayın.

Hipnozla bilinç altındaki olaylar ortaya çıkabiliyor. Beynini kemirecegine denemeni tavsiye ederim.
Konu sahibi, bu ciddi bir travma. Siz kızınız icin endiselisiniz cok haklı olarak ama nolur kendinizi de önemseyin. Geçmişte ne olduğunu hiç bir zaman tam olarak algılamayabilirsiniz ama yorum yazan arkadaşın dediği gibi EMDR gibi yöntemler (konunun uzmanı değilim, yanlışım varsa bilenler düzeltir) bu travmaları tedavi etmeye yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…