- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.907
- 133
- 36
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Evet maalesef biraktim. Zorundaydim, ben hastanedeydim uzun bir süre. Annemi hep tembihliyorum yanından ayrilma kimseyle yalnız bırakma diye. Ama dün izlediğim bir video tüm bu anlattıklarımı beynimin ücra köşelerinden çıkardı adeta. Ve içim içimi yiyor ya bana yaptıkları gerçekse ya kızıma da bir şey yaptıysa diye. Bıraktığımda 1,5 yaşındaydı kızım.Lütfen hiç anneme bile bıraktım deme zira annen de dayısına bırakmış ya da yanliz odada kalmalarına vesile olmuş olabilir lütfen deme lutfen..
Bakıcı tutun.Evet maalesef biraktim. Zorundaydim, ben hastanedeydim uzun bir süre. Annemi hep tembihliyorum yanından ayrilma kimseyle yalnız bırakma diye. Ama dün izlediğim bir video tüm bu anlattıklarımı beynimin ücra köşelerinden çıkardı adeta. Ve içim içimi yiyor ya bana yaptıkları gerçekse ya kızıma da bir şey yaptıysa diye. Bıraktığımda 1,5 yaşındaydı kızım.
Üzüntüden ölebilir im böyle şeyler duyunca tacize uğramış bir çocuk olarak yazıyorum komşulardan dilenin ama çocuğu bir daha birakmayinEvet maalesef biraktim. Zorundaydim, ben hastanedeydim uzun bir süre. Annemi hep tembihliyorum yanından ayrilma kimseyle yalnız bırakma diye. Ama dün izlediğim bir video tüm bu anlattıklarımı beynimin ücra köşelerinden çıkardı adeta. Ve içim içimi yiyor ya bana yaptıkları gerçekse ya kızıma da bir şey yaptıysa diye. Bıraktığımda 1,5 yaşındaydı kızım.
öz kardeşine tecavüz edenide duydum şüpheniz olmasın taciz ediyor gerçektende iğrenç bu iğrenç bir zihniyeti var Allah size kolaylık versin ne diyebileceğimi bilmiyorum işin sonunda hukuğa başvurmanız gerekebilir mazallah kızınıza da birşey yapma ihtimali var sizede.Benden 2 yaş küçük erkek kardeşim var. Belki 20 yıl olmuştur, gerçek miydi rüya mıydı ondan bile çok emin olamıyorum ama beynimi kemiriyor. Aynı odada kalıyorduk, sanırım lise dönemlerimdi. Bir gece popomda el hissederek uyandım. kardeşim yanımdaydı ve hızla odadan çıkıp mutfağa yöneldi. Ben de uyku sersemi arkasından bağırdım ne yaptığını biliyorum pislik diye. Olayı böyle hatırlıyorum, dokunması rüyaysa ben bağırınca noldu diye sorardı ama hiç durmadan gitti. Ama bağırdığımda rüyaydı belki, bilmiyorum.
Aynı zamanlar bir sabah uyandığımda külodum yoktu ama ben asla külotsuz durmam. Bunu da onun yaptığından şüpheleniyorum.
Daha eski çocukluk yıllarımızda, belki 8-10 yaşlarındaydık diye tahmin ediyorum. Ben banyo yaparken beni izlediğini görmüştüm.
Bu düşünceler benim beynimi kemiriyor çünkü benim kızım var ve sevmesinden hatta dokunmasından bile rahatsız oluyorum. Annem farkında ve bana kızıyor çünkü bu yaşananları bilmiyor. Neden böyle davrandığımı anlamıyor. Emin olsam susmam ama ya rüyaysa diyorum. Kardeşimin ayrıca 15 yıl kadar önce bir davası olmuştu. İnternetten bi kızı taciz ettiği ile ilgili. 18-20 yaşlarındaydı ve aile şikayetini geri çekti. Bir de mahallemizde benzer bir şikayet olmuştu yine 15 yıl kadar önce ama iftira dedi, kanıtlanmadı sonra taşındılar ve olay kapandı. Kardeşim annemle aynı evde yaşıyor. Yarın yine anneme gidicem kızımı alıp ama şimdiden gerildim. Annem bana yardımcı olduğu için sık sık o bana geliyor ya da ben ona gidiyorum. Mecburum bu geliş gidişlere yani. Karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.
kızında yada erkek çocuğun dahi olsa asla kardeşinle yanlız bırakma böyle bir durum yaşamadım ama etarftan ve bu duyduklarimdan sonra kimseye güvenip çocuklarımı bırakamıyorum.annene anlatsan bile inanmayacaktir büyük ihtimalle yardımcı olduğu konular nedir canim benim iki cocugum var birisi 9 aylık ve yanlız yapiyorum herşeyimi eşimde destek olmuyo.cocugununda psikolojisi bozulur ilerde.Benden 2 yaş küçük erkek kardeşim var. Belki 20 yıl olmuştur, gerçek miydi rüya mıydı ondan bile çok emin olamıyorum ama beynimi kemiriyor. Aynı odada kalıyorduk, sanırım lise dönemlerimdi. Bir gece popomda el hissederek uyandım. kardeşim yanımdaydı ve hızla odadan çıkıp mutfağa yöneldi. Ben de uyku sersemi arkasından bağırdım ne yaptığını biliyorum pislik diye. Olayı böyle hatırlıyorum, dokunması rüyaysa ben bağırınca noldu diye sorardı ama hiç durmadan gitti. Ama bağırdığımda rüyaydı belki, bilmiyorum.
Aynı zamanlar bir sabah uyandığımda külodum yoktu ama ben asla külotsuz durmam. Bunu da onun yaptığından şüpheleniyorum.
Daha eski çocukluk yıllarımızda, belki 8-10 yaşlarındaydık diye tahmin ediyorum. Ben banyo yaparken beni izlediğini görmüştüm.
Bu düşünceler benim beynimi kemiriyor çünkü benim kızım var ve sevmesinden hatta dokunmasından bile rahatsız oluyorum. Annem farkında ve bana kızıyor çünkü bu yaşananları bilmiyor. Neden böyle davrandığımı anlamıyor. Emin olsam susmam ama ya rüyaysa diyorum. Kardeşimin ayrıca 15 yıl kadar önce bir davası olmuştu. İnternetten bi kızı taciz ettiği ile ilgili. 18-20 yaşlarındaydı ve aile şikayetini geri çekti. Bir de mahallemizde benzer bir şikayet olmuştu yine 15 yıl kadar önce ama iftira dedi, kanıtlanmadı sonra taşındılar ve olay kapandı. Kardeşim annemle aynı evde yaşıyor. Yarın yine anneme gidicem kızımı alıp ama şimdiden gerildim. Annem bana yardımcı olduğu için sık sık o bana geliyor ya da ben ona gidiyorum. Mecburum bu geliş gidişlere yani. Karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.
canim yeni doğmuş bebege tecavüz edenleride duyduk yada taciz bu öyle bi zihtiyetki hasta ruhlari o küçücük bedenlerden medet umuyor ilerde pişman olmaman için lutfen bırakma hastalık zor tabi ama kayınvaliden yokmu onu çağır ben öyle yapıyorum hastane durumu olunca zorda kalırsam.Evet maalesef biraktim. Zorundaydim, ben hastanedeydim uzun bir süre. Annemi hep tembihliyorum yanından ayrilma kimseyle yalnız bırakma diye. Ama dün izlediğim bir video tüm bu anlattıklarımı beynimin ücra köşelerinden çıkardı adeta. Ve içim içimi yiyor ya bana yaptıkları gerçekse ya kızıma da bir şey yaptıysa diye. Bıraktığımda 1,5 yaşındaydı kızım.
Ama diğerleri? Lise çağlarına falan denk geliyor.Canım 8 10 yaş çok küçük .Şimdi kendi oğlumu düşünüyorum 8 yaşında aklı o tür şeylere asla ermez .Ama o yaşta öyle şeyleri merak ediyorlar sapıklık olarak değilde oğlum tuvalete banyoya biri varken girilmez falan diye uyardıkça daha çok merak ediyorlar .
Normalde insanlar abisinden, kardeşinden şüphe etmez ama iç güdüleriniz sizi sürekli ona karşı uyarıyor. Yani bi taraftan beyniniz savunma mekanizması olarak yaşadığınız şeyin gerçek olmadığına inanmanızı sağlamaya çalışıyor. Ama diğer taraftan içten içe gerçek olduğunu biliyorsunuz. Kaldı ki başka olaylarda var her ne kadar ispat edilmemiş de olsa hep mi sizin kardeşinizi buldu bu iftiralar.Ama diğerleri? Lise çağlarına falan denk geliyor.
Konu sahibi, bu ciddi bir travma. Siz kızınız icin endiselisiniz cok haklı olarak ama nolur kendinizi de önemseyin. Geçmişte ne olduğunu hiç bir zaman tam olarak algılamayabilirsiniz ama yorum yazan arkadaşın dediği gibi EMDR gibi yöntemler (konunun uzmanı değilim, yanlışım varsa bilenler düzeltir) bu travmaları tedavi etmeye yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Hipnozla bilinç altındaki olaylar ortaya çıkabiliyor. Beynini kemirecegine denemeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?