Malesef bende 2 yil once ayni durumdaydim ve sonundada kacarak evlendim allahdan benim esimin sizin anlattiginiz gibi kotu huylari yok ama kiz kardesinizin tavirlari bendede vardi ailem ne dese inanmiyordum soyledikleri hersey ters geliyodu bana battiyodu esimin butun yanlislarini onlara karsi kapatiyodum hep onu savunuyodum ailemden iyice sogumustum ve eb sonunda zaten kactim ve simdi pismanim evlendigime degil cunku esimle mutluyum ama aileme bunlari yasatdigim icin pismanim ve ailemin butun dedikleri biliyomusun benim esim arap ve baska mezepten basta sorun olmuyo ama sonra basliyo problemler en basiti dun yasandi tv cocuklarinin yaninda sigara icin bi annle vardi onu kinadi kocam bende senin ablanda annende yegenlerinin yaninda iciyo dedim hemen korumaya basladi bende karsilik verince beni tersliyerek surat yapti yani benim demek istedigim basta gordugu sorunlara goz kapatmasin askina sevgisine guvenmesin hayatin monoton sekli baslayinca gercek yuzunu gosteriyorlar bu sefer evlendikten sonra haaaa bak annem demisti ablam demisti oluyo gozlerini acsin gafleten uyansin onu oldugu gibi gorsun istedigi gibi degil yeri gelince cok seven ugruna herseyi yapan adam bile dayak attiyo ki bu cocuk zaten siddete egilimli daha hayatinin baharinda pismanlik yasamasin ve bu evlilik konularinda bence hep anne baba lafi dinlenmeyi o simdi aman bunlar ne anlarr eski kafalar istemiyorlar ondan boyle konusuyorlar diye dusunuyordur ama hayir oyle degil onlar tecrubelerine dayanarak konusuyo pismanligi ve mutsuzlugu onlemek istiyo daha 18 yasinda cicek gibi bi kizin boyle hayatini goz gore gore mahvetmesi cok uzucu eger evlenirse o adamla size simdi yasatiklarindan dolayi cok vicdan azabi cekicek hic bir akrabasinin yaninda bi deyeri kalmicak belki bi dugunu bile olmicak lutfen kardesini bu yazdiklarimi okut ki biraz da olsa hatta yapmis bi ablasindan ibrett alsin
Kardeşinizin konularını biliyorum ama yazmadım çünkü kafasının dikine giden biri uğraşanlarda boşa uğraştı maalesef
Bu konularda ben biraz katıyım ne tel ne pc hiç birşeye dokundurtmaz odasına kitlerdim heralde gerekirse döverdim yok çocukların psikolojisi diye diye böyle çocuklar olmaya başladılar iyi bir dayağa ihtiyacı var annene yazık nasıl üzülüyodur kimbilir
wala dediğin gibi hepsi denendi gizli telefon almıslar kendı tel.inin aynısı meger ıkı tel. varmıs aynı renk ve marka olunca anlayamadık. sonradan cıktı piyasaya hersey. ha telefon ve pc yi şimdi tekrar yasaklayabılırız dedıgın gıbı ancak zaten o adamla görusemıyorkı adam hapiste oldugu ıcın ama 6 ay sonra hapiten cıktıgında bu söyledıklerın yapılacak gıbı duruyıor.
wala dediğin gibi hepsi denendi gizli telefon almıslar kendı tel.inin aynısı meger ıkı tel. varmıs aynı renk ve marka olunca anlayamadık. sonradan cıktı piyasaya hersey. ha telefon ve pc yi şimdi tekrar yasaklayabılırız dedıgın gıbı ancak zaten o adamla görusemıyorkı adam hapiste oldugu ıcın ama 6 ay sonra hapiten cıktıgında bu söyledıklerın yapılacak gıbı duruyıor.
şimdi çok üstüne gitmeyin ama 6 ay sonra eğer elinden alırsanız bunları, dışarıda çıkartmazsanız nasıl haberleşicekler ki..babanızın tutumu önemli ona da böyle diklenebiliyo mu?
adam hapisten çıkana kadar psikoloğa da mutlaka götürün devamlı..
ağır yazacağım kusura bakmayın.
ayaz tatlı dilden anlayan bir kız değil.
her şeyi ben bilirim havalarında gezen ama hiç bir halt bilmeyen bir kız.
ona iyilikle konuşmanız vs fayda sağlamayacaktır.
yerinizde olsam birde anladığı dilden konuşurdum
zira anladığı dil takıldığı çocuktan belli.
zor kullanmaksa zor kullanmak, cezaysa ceza.
evden değil odadan çıkmasına bile izin vermem bu zihniyette bir çocuğun
aileniz çok başı boş, çok mu sevgisiz bıraktı acaba diye düşünmeden edemiyorum
anneden babadan korkmamak bu kadar göz karartmak için çok erken bir yaşta.
babanız en sert şekliyle koysun tepkisini.
merak etmeyin disiplin bozmaz pskilojisini.
canına falan da kıymaz. böyleleri kuru gürültü olur ancak.
çeçeronluğu size sadece. çocuğa gelince kuzu.
kırsın dizini otursun babasının evinde.
tam dayaklık bu kız, başka bir şey değil.
şimdi çok üstüne gitmeyin ama 6 ay sonra eğer elinden alırsanız bunları, dışarıda çıkartmazsanız nasıl haberleşicekler ki..babanızın tutumu önemli ona da böyle diklenebiliyo mu?
Katılıyorum aynen. 6 ay sonra muhtemelen bunlar olacak. su an kacabılecegı bır sevgılısı yok adam ıcerde oldugu için.her türlü tepkiyi koyduk aslında ama üstüne gittiğinizde salak salak sinir krizi gecirip kendıne vurmaya baslıyor. yada tekme atıyor kufur edıyor. dayak da yesem öldürsenız de vazgecmıycem dıyor bıcagı verıyor al öldür benı falan fılan. yanı delı sacmalarını pek anlatmak ıstemıyorum psikolojısını normal değil yani.
dua edinde bugun foruma girmesin sizin böyle konu açtığınızı görürse size karşı hepten taraf olur
Ayaz buraya konu açıp açıp, getirilen öneri ve çözümleri zerre dinlemeyen, insana "yanında olsam da şöyle iki tokatlasam kendine gelse" dedirten bir kız.
Ben bu konuda düzeleceğine ihtimal vermiyorum. Ne zaman düzelir? Kaçar, yer dayağını, görür şiddetini, çeker sıkıntısını..Belki o zaman aklı başına gelir.
İyi de zaten benimle bir daha konuşmayacagını söyledı ve zaten taraf aldı. Hatta benim kaynanamı arayacakmıs benim söyledıgım seylerı ona söyleyecekmıs. (çünkü psikoloğa gitmesi için tehdit ettim adamın annesını kıskandıgını yazmıs bu sitede söylerim demiştim) söylesin kaynanama herseyı zaten ben yuzune söylemıstım önceden. düşüncelerimi biliyor yani.
deli deliyi görünce sopasını saklarmış
o yeterince sağlam bir deli görmemiş
böyle kardeşim olsa yemin ederim katarım önüme allah ne verdiyse.
kanmayın edepsizliğine o hiç sıkıyı görmemiş.
resmen evdekileri sindirmiş, nereye kaçıyor o kadar kolay mı
evde o kadar insan varken, sahip çıkamayacak mı evdekiler o kıza. buyur git mi diyecekler.
işiniz çok ama çok çok zor valla düşünüyorum başka çözum yolu ne olabılır dıe aklıma hıcbısey gelmıyo(
Dikleniyor babam tam karsılıgını verecekken annem tutuyor babamı cunku babamın elınde kalacak bu gidişle. direk al bıcagı ıstersenız öldürün beni vazgecmıycem dıyor. kendı kendıne vurmaya baslıyor sızın vurmanıza gerek yok dıyor bazende tekme atıp kufur edıyor yanı delırmıs durumda. psikolojı bozuk.
İlla yaşayarak görmek isteyen birini tutmanız mümkün değil. Yaşasın görsün madem. He kardeştir yaşamasın kıyamayız derseniz de Amonra'nın yöntemini uygulayın. Şiddetse şiddet, sevgilisinden göreceğine ailesinden görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?