Kardeşimle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var

yanlış hatırlamıyorsam bu adam birde ayazın yakın arkadaşıylada görüşüyormuş sonradan bunların arasında birşey olmuş arkadaşı ayaza küsmüş filan
konu açmıştı bende yazmıştım işine gelmediği için yorum yapmayıp içeriği silmişti
gözünde nasıl büyüttüyse bilemiyorum artık

Üşenmedim büyün sayfaları okudum benmde konuşmuşluğum var jagın topiğinde ama her konuda ben sevgilimi özledm işte öldürcem intihar edicem diye yazıyordu oyalanacağı şeyler de sunuyorduk ama içimden hiçbişi yapmak gelmiyor diyordu

Okuyunca cidden vurucan köteği demek geliyor !

Ne laftan ne sözden anlayan birisni anca bu paklar Allah yardımcınız olsun ..

Ama yanınıza alablirseniz alın bence telefonunu da alın hiçbişekilde görüşemez yeni ortamlara sökün orda istanbulda dershaneye gönderin belki yeni insanlarla tanışınca düzelir ?

Baska ne diye bilirizki mevlam gozlerini acsin akli basina gelsin gencligini ve guzelligini o tarzda bi insana harcamasin bi bi cocuk verirler eline omru boyunca baglanir o insa cunku ne zaman ayrilmak istese cocugunu ellinden almakla tehdit ederler eee anna cocuguna dayanir allahim tezden bu musibet gibi adamdan kurtulmayi nasip etsin canim

ben anlamıyorum ya gercekten anlamıyorum

bende 18 yasındayım nolmuş yani baslarım askına sevgisine ailemi üzüyosam daha yasım kaç beklerim kısmetimi bu nedir ya yazık degilmi evli barklı ablayı kıskanmalar huzursuz etmeler.

ya benmde 2 ablam evli ölürüm onlara kocalarını zerre kadar sevmem ama mutlu huzurlu olsunlar daha ne isterim

sinir oluyorum . valla işin medeniyeti spikolojisi kalmamış bence. Biraz sert çıkmak gerek gibi.
aileyede yazık. su ablanın haline bak

eger ayaz bunu da okuyosan yazıklar olsun sana cok degl 2 3 yıl sonra hatta belki ay surmez köpek gibi pişman olursun elin herifi için ailemi üzmeye degermiymiy diye de

dua et o zaman cok gec olmasın........

dcs_07 nickli üyeyi şahsi olarak tanımıyorum ama ismi Ayaz'mış sanırım. Hemen hemen her konusunu okudum, biliyorum. Mutlaka yorum yapmışımdır konularına. Çoğu yorumu da dikkatimi çekiyordu açıkçası. Sevgilisi cezaevinde olduğu için dünyanın en büyük yükü sırtındaymış gibi havası vardı. Kim sevgilisi ya da eşiyle ilgili bir problemini yazsa, hepsine ''sen yine haline şükret ben ne yapayım sevgilim cezaevinde..'' gibi yorumları vardı. Ya da ''of çok özledim sevgilimi şu kadar gün oldu görüşmeyeli'' tarzı... Dünya kendisinin etrafında dönüyor ve hayat bu kadar basit sanıyor ne yazık ki. Biri sevgilisi ile olumsuz bir yorum yaptığında direkt saldırganlaşıyor ve agresifleşiyordu. Aileme ne bahane uydurup bandırmaya gidebilirim diye bir konusu vardı. Gitmesinin yanlış olacağını söylüyorduk, ailene yalan söyleme diyorduk anlamıyordu. Çok ama çok takıntılı biri. Eminim ki zordur, özellikle annenizin halini az çok tahmin edebiliyorum ve çok can sıkıcı bir durum farkındayım. Bunu demekte acımasızca olabilir ama kendi düşen ağlamaz bence. Eğer laftan anlamıyorsa kendisi yaşayıp görmeli ne kadar acı da olsa. Çünkü ne yapsanız da vazgeçmeyecek gibi. Sinir krizlerine ve kendini öldürme tehditlerine aldırmayın demek istemiyorum, çünkü bir şey olursa vebal almış olmak istemem. Ama söylemeden geçemicem bana blöf gibi geldi.

Son düzenleme:
Canım kardeşinin konularını okudum ve ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum. Erkek arkadaşıyla da mutlu değil ve ayrılmak da istemiyor cidden zor bi durum. Vazgeçirmeye çalışmayın bence ilişkiyi onaylamasanız da kısıtlamayın yaşı gereği hata yapmaya müsait çünkü. Destek olun gizli saklı yapmasın en azından ve bi süre sonra sorunları daha kolay anlayacaktır aile desteği olmadığı için onu tutunacak dal gibi görmüş sanırım.

Beni " kız evlat " fikrinden soğutan şahsiyettir kendisi. O küfür eden ağzını, tekme atan bacaklarını kırar , koyardım kapının önüne. Gitmek mi istiyormuş ? Hemen gitsin o zaman, 6ay yaşasın bakalım kayınvalide adayıyla. Karşılıklı küfürleşsin, bana karışmazsın desin, uyusun 3 e , 4 e kadar yapabiliyorsa.

Benimde ablamla aramda sizin anlattığınız türden sorunlar oldu bunları üzerinden zaman geçinçe ve düşününce daha iyi anladım neden böyle yaptığımı ben aynen kardeşiniz gibi bir insanım ablamı ailemi arkadaşım sevgilim yüzünden karşıma aldım üstelik o zaman kardeşinizden de küçüktüm sonra anladım ki bunların hepsinin amacı ilgi çekmekti eminim ki kardeşinizin amacıda bu.Ama ben hatamı ailem defalarca anlattığında anlamamak için direndim sizin şu aşamada yapabileceğiniz tek şey onun psikolojik destek almasını sağlamak ve hatasını anladığında ona destek olmak kucak açmak.Benim ailem beni dinlenmem için yazın yaşadığım şehirden uzaklaştırmışlardı aynı şekilde arkadaşlarımdan da ve sadece bir hafta sakinleşip düşününce hatamı anladım emin olun kardeşiniz sadece sakince düşünebilecek zamana ihtiyacı var.

Ciddi manada saplantı haline getirdi aynen çözmüşsün cnm . sevdiği adamın tehlikeli olması bizi korkutuyor cunku adam bıscaklamıs daha önce de 6-7 kere hapse girmiş cıkmıs bırı. Bunun sonunda can var. Çırpınmamız da bu yüzden .

Kardesinizin konularına bende rastlamıştım site de.gerçekten aşırı takıntılı bir kız.o çocuğa saplanmış kalmış.acıdım haline.Tamam bizde aşk yaşadık zaman8nda ama, bu kadar kendimizi kaybetmedik hicbirzaman.Allah anne babanıza ve sizlere sabır versin.er geç tedavi olması lazımdır diye düşünüyorum.

zaten bu işin yürümeyeceği belli birsey. asla altta kalmaz kim olursa olsun cevabını verir. aşk meşk iki gün sonra annene hızmet etmek zorundamıyım der yer biyerine tekmeyi. ama asıl olay.tekme mi yer ne olur bilemem. sonucta 6-7 kez sabıka almış bırınden bahsediyoruz.ve su anda adam bıcaklamadan yatıyor. Yani can derdine düşmüş vaziyetteyiz.

aa bunu bilmiyordum ciddden içeriği de sildiği için okuyamadım. Onun gözunde sevgilisi tek. bizi onun için tek kalemde siler. bunu da söyluyor zzaten.

cnm aynen dershaneye gönderelim dedik. Ben dershane ögretmenlıgı yapıyorum burda. onun için süper fırsat var. ama okumak ıstemıyorkı. ayrıca eevlilikle bozmus durumda annem ve bana sürekli tabi sizin kocalarınız yanında oh ne güzel beni anlayamazsınız falan dıyor. İnsan bunu demeye utanır. ayrıca mutlu evlilikleri kıskanıyor. benım hakkımda da bısyler paylaşmıs. Arkadası da az önce özelden msj atmıs sızı cekemedıgını söyledı bana demiş. düşün mutluyum evliyim diye beni cekemıyormus. halbukı kardesım benden daha mutlu olsun isterim. onun gelecegı aydınlık olsun dıye dershaneyle öss yı tekrar denemesı ıcın ne dıller döktum ama malesef.

onun için hayat demek sevgilisi demek öyle bir kimliğe burundu ki düşman yapmaz yaptıgını.

Amacim kimsenin inancini sorgulamak degil ama size tek gecerli yol gosterebilirim, bol bol dua etmek ozellikle anne babanin duasi reddedilmez. gozumun onunde oyle bi ornek varki evi terk etmeye kdr gitmis her turlu uc iliskiyi hayati yasamis biri simdi sut dokmus kediler gibi. goren anlatsam iftira ediyorum zanneder. korkmayin rabbim oyle yollar kapilar acarki bilemezsiniz nasil kurtuldugunzu anlamazsniz bile. bolbol dua edin, yapabilceginiz baska hic bsy kalmamis.

Kardeşiniz tam dayaklık...Ne laftan anlıyor ne sözden...Alttan alsan yok,terslesen yok...

Alın telefonu,yatırın bir kliniğe... Ergenlikse ergenlik,hepimiz geçtik.

Kardeşiniz tam dayaklık...Ne laftan anlıyor ne sözden...Alttan alsan yok,terslesen yok...

Alın telefonu,yatırın bir kliniğe... Ergenlikse ergenlik,hepimiz geçtik.

walla bu gidişle öyle olacak. yatıracan kliniğe oh kafan rahat kacma derdı yok bişiy yok.

Allah yardımcınız olsun diyorum.bazı insanların iradeleri zayıf ve bu durumda ailesine karşı düşman oluyorlar.biz de abimde bu tarz bi durum yaşadık ki çok şükür atlattık kaç sene öncesi.çok zor günler geçirmiştik.bir de erkek olunca daha da zor.aile de huzur moral denen hiçbirşey kalmıyor.sürekli insanın aklında o düşünce.halbuki onların iyiliğini düşünüyoruz ama onlar bunu görmüyor.karşına alıp konuşsanda bi çözüm olmuyor.aşktan gözü kararmış hiçbirşeyi görmüyor çünkü.aşık olduğu insan için değse keşke.hep sabır ve bol dua.konu insanın kardeşi olunca çok zor.ne yaparsa yapsın,umrumda değil gibi bi durum olmuyor.başına gelmeyen bilmiyor ki.yine evlat sonuçta,ona bir zarar gelsin istenmiyor.nasıl bi mantık anlamıyorum bunu.ergenlik durumu desen değil.bir de aile çaresiz anne-babanın ,elin kolun bağlı.ne yapacağını şaşırıyor insan.heralde bi boşluk anında yaşanıyor böyle saçmalıklar sanırım.Allah kısa zaman içinde yardımcınız olsun canım,sabırlar versin,inş.kardeşin de farkına varır hayatım,dualarım seninle.

Allah yardımcınız olsun, ama siz inat edip yok dedikçe o tam tersini yapacak o çocuğa kaçmayı aklına koyduysa yapacaktır, bu sabit fikirlilik ne yazıkki üniversiteyi okuyup gelmiş koca koca kızlarda bile var!!! ailesinin beklentisi memur olup iyi yerde görmek, kızsa ipsiz sapsız insanlarla ilgilenmek. ne yazık ki çok örnekleri var ve yüzde 99 u kaçıyor ve sonra pişman oluyor, karşıdaki psikopat olunca ayrılamıyor da. haberlerde görüyoruz bayan cinayetleri çoğu boşanmak istediği için öldürülüyor, malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…