- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Çok teşekkür ederim yorumların için. Dediğin gibi bizi eski kafalı göruyor ve konu acıldıgında tel.i yüzüme kapatıyor. O nedenle bunları hayatta okumaya değer bulmaz. ama 1-2 seneye bu yazılar altın değerınde olacak onun için. ama kör ve sagır su anda kendisi.malesefcanım evet mezhep farklılıkları oluyor ertı dövmek değil ötesine gider dıye dusunuyoruz ne de olsa tehlıkelı bır adamla beraber. cırpınmamız bu yüzden.
Merhaba kk üyeleri. Dediğim gibi dcs nin ablasıyım. Kardeşimin konularını daha önce okuyanlar bilir. Ona akıl vermeye çalışanlara teşekkür ederim öncelikle. Ancak bilmeyenler için kısa özet geçecek olursam Kardeşim 18 yaşında ve evden kaçmayı düşünüyor. Bir sevgilisi var ona güveniyor. Ama biz onun sevgilisini kesinlikle istemiyoruz. Nedeni ise kardeşim okul okuması gereken dönemde evlenmemeli diye düşünüyoruz ve asıl önemlisi de sevgilisi dedğim şahsiyet şu an cezaevinde yatıyor ve 6 ay sonra çıkacakmış. Adam bıçaklamadan hapise girmiş neymiş ergenlik dönemınden kalma eskiden olan birşeyin davasıymış falan fılan diyerek kardeşimin beynini yıkamış. Ailemle araştırma yaptıgımızda ögrendiğimiz şeyler ise çok vahim daha önce 6-7 kez daha hapse düşmüş bu kişi. Şu anki yaşı 23. 6 ay sonra hapisten çıkacağı için kardeşim onunla kaçmak istiyor. Ne yapsak olmadı olmadı yani. Bizlere karşı cok değişti. Normal davranmıyor. Küfür ediyor. Herşeye alınıyor. Annem cesedimi çiğneyip öyle gidersin diyor o da tamam çiğner giderim diyor. Psikologa falan da gönderemiyoruz. Ayrıca o kadar kıskanç ki benim hakkımda evliliğim hakkında mutluluğum hakkındada birşeyler paylaşmış bu sitede. Kafasızlığına küçüklüğüne veriyorum. Son olarak da normalde hiç yapmayacağım birşeyi yaptım. Onu tehdit ettim burda kaynanası olarak gördüğü kişi hakkında birkaç birsey yazmıs onları sevgilisine söylemekle tehdit ettim psikoloğu kabul ettirdim sonunda. Evet gidecek Psikoloğa ama , planı şuymuş benim kaynanamı arayıp arada sinirlenip kardeşimle paylaştığım seyleri kaynanama söylemekle tehdit edecekmiş. Biz ailecek ne Yapabiliriz? Geçmişte 6-7 kez hapse girdiğine inanmıyor. sürekli yalancı diyor . Bizim bulduğumuz avukata bizim bulduğumuz psikoloğa hiçbirşeye inanmıyor o yüzdende avukata götüremedik. Yarın birgün böyle bir insanın kardeşime zarar vermesinden korkuyoruz. Kardeşim hazıra ve rahata çok düşkün öğlen 3 ekadar uyur bır bardak su istersin getirmez . Sinirlendiğinde asla kendinin tutmaz. Bu adamla hayatta yapamaaz. Bu belli ama ille de evlenecem diye tutturdu. Can derdine düşmüş vaziyetteyiz. hırsızlıktan veadam yaralamadan artı mezhebi farklı bir adama kız veremeyiz. Kızkardeşim kaçarsa ailem çöker mahvolur aynı şekilde ben de. Yorumlarınızı bekliyorum bayanlar. Şimdiden teşekkürler.
Ciddi manada saplantı haline getirdi aynen çözmüşsün cnm . sevdiği adamın tehlikeli olması bizi korkutuyor cunku adam bıscaklamıs daha önce de 6-7 kere hapse girmiş cıkmıs bırı. Bunun sonunda can var. Çırpınmamız da bu yüzden .dcs_07 nickli üyeyi şahsi olarak tanımıyorum ama ismi Ayaz'mış sanırım. Hemen hemen her konusunu okudum, biliyorum. Mutlaka yorum yapmışımdır konularına. Çoğu yorumu da dikkatimi çekiyordu açıkçası. Sevgilisi cezaevinde olduğu için dünyanın en büyük yükü sırtındaymış gibi havası vardı. Kim sevgilisi ya da eşiyle ilgili bir problemini yazsa, hepsine ''sen yine haline şükret ben ne yapayım sevgilim cezaevinde..'' gibi yorumları vardı. Ya da ''of çok özledim sevgilimi şu kadar gün oldu görüşmeyeli'' tarzı... Dünya kendisinin etrafında dönüyor ve hayat bu kadar basit sanıyor ne yazık ki. Biri sevgilisi ile olumsuz bir yorum yaptığında direkt saldırganlaşıyor ve agresifleşiyordu. Aileme ne bahane uydurup bandırmaya gidebilirim diye bir konusu vardı. Gitmesinin yanlış olacağını söylüyorduk, ailene yalan söyleme diyorduk anlamıyordu. Çok ama çok takıntılı biri. Eminim ki zordur, özellikle annenizin halini az çok tahmin edebiliyorum ve çok can sıkıcı bir durum farkındayım. Bunu demekte acımasızca olabilir ama kendi düşen ağlamaz bence. Eğer laftan anlamıyorsa kendisi yaşayıp görmeli ne kadar acı da olsa. Çünkü ne yapsanız da vazgeçmeyecek gibi. Sinir krizlerine ve kendini öldürme tehditlerine aldırmayın demek istemiyorum, çünkü bir şey olursa vebal almış olmak istemem. Ama söylemeden geçemicem bana blöf gibi geldi.
Merhaba kk üyeleri. Dediğim gibi dcs nin ablasıyım. Kardeşimin konularını daha önce okuyanlar bilir. Ona akıl vermeye çalışanlara teşekkür ederim öncelikle. Ancak bilmeyenler için kısa özet geçecek olursam Kardeşim 18 yaşında ve evden kaçmayı düşünüyor. Bir sevgilisi var ona güveniyor. Ama biz onun sevgilisini kesinlikle istemiyoruz. Nedeni ise kardeşim okul okuması gereken dönemde evlenmemeli diye düşünüyoruz ve asıl önemlisi de sevgilisi dedğim şahsiyet şu an cezaevinde yatıyor ve 6 ay sonra çıkacakmış. Adam bıçaklamadan hapise girmiş neymiş ergenlik dönemınden kalma eskiden olan birşeyin davasıymış falan fılan diyerek kardeşimin beynini yıkamış. Ailemle araştırma yaptıgımızda ögrendiğimiz şeyler ise çok vahim daha önce 6-7 kez daha hapse düşmüş bu kişi. Şu anki yaşı 23. 6 ay sonra hapisten çıkacağı için kardeşim onunla kaçmak istiyor. Ne yapsak olmadı olmadı yani. Bizlere karşı cok değişti. Normal davranmıyor. Küfür ediyor. Herşeye alınıyor. Annem cesedimi çiğneyip öyle gidersin diyor o da tamam çiğner giderim diyor. Psikologa falan da gönderemiyoruz. Ayrıca o kadar kıskanç ki benim hakkımda evliliğim hakkında mutluluğum hakkındada birşeyler paylaşmış bu sitede. Kafasızlığına küçüklüğüne veriyorum. Son olarak da normalde hiç yapmayacağım birşeyi yaptım. Onu tehdit ettim burda kaynanası olarak gördüğü kişi hakkında birkaç birsey yazmıs onları sevgilisine söylemekle tehdit ettim psikoloğu kabul ettirdim sonunda. Evet gidecek Psikoloğa ama , planı şuymuş benim kaynanamı arayıp arada sinirlenip kardeşimle paylaştığım seyleri kaynanama söylemekle tehdit edecekmiş. Biz ailecek ne Yapabiliriz? Geçmişte 6-7 kez hapse girdiğine inanmıyor. sürekli yalancı diyor . Bizim bulduğumuz avukata bizim bulduğumuz psikoloğa hiçbirşeye inanmıyor o yüzdende avukata götüremedik. Yarın birgün böyle bir insanın kardeşime zarar vermesinden korkuyoruz. Kardeşim hazıra ve rahata çok düşkün öğlen 3 ekadar uyur bır bardak su istersin getirmez . Sinirlendiğinde asla kendinin tutmaz. Bu adamla hayatta yapamaaz. Bu belli ama ille de evlenecem diye tutturdu. Can derdine düşmüş vaziyetteyiz. hırsızlıktan veadam yaralamadan artı mezhebi farklı bir adama kız veremeyiz. Kızkardeşim kaçarsa ailem çöker mahvolur aynı şekilde ben de. Yorumlarınızı bekliyorum bayanlar. Şimdiden teşekkürler.
Beni " kız evlat " fikrinden soğutan şahsiyettir kendisi. O küfür eden ağzını, tekme atan bacaklarını kırar , koyardım kapının önüne. Gitmek mi istiyormuş ? Hemen gitsin o zaman, 6ay yaşasın bakalım kayınvalide adayıyla. Karşılıklı küfürleşsin, bana karışmazsın desin, uyusun 3 e , 4 e kadar yapabiliyorsa.
aa bunu bilmiyordum ciddden içeriği de sildiği için okuyamadım. Onun gözunde sevgilisi tek. bizi onun için tek kalemde siler. bunu da söyluyor zzaten.yanlış hatırlamıyorsam bu adam birde ayazın yakın arkadaşıylada görüşüyormuş sonradan bunların arasında birşey olmuş arkadaşı ayaza küsmüş filan
konu açmıştı bende yazmıştım işine gelmediği için yorum yapmayıp içeriği silmişti
gözünde nasıl büyüttüyse bilemiyorum artık
cnm aynen dershaneye gönderelim dedik. Ben dershane ögretmenlıgı yapıyorum burda. onun için süper fırsat var. ama okumak ıstemıyorkı. ayrıca eevlilikle bozmus durumda annem ve bana sürekli tabi sizin kocalarınız yanında oh ne güzel beni anlayamazsınız falan dıyor. İnsan bunu demeye utanır. ayrıca mutlu evlilikleri kıskanıyor. benım hakkımda da bısyler paylaşmıs. Arkadası da az önce özelden msj atmıs sızı cekemedıgını söyledı bana demiş. düşün mutluyum evliyim diye beni cekemıyormus. halbukı kardesım benden daha mutlu olsun isterim. onun gelecegı aydınlık olsun dıye dershaneyle öss yı tekrar denemesı ıcın ne dıller döktum ama malesef.Üşenmedim büyün sayfaları okudum benmde konuşmuşluğum var jagın topiğinde ama her konuda ben sevgilimi özledm işte öldürcem intihar edicem diye yazıyordu oyalanacağı şeyler de sunuyorduk ama içimden hiçbişi yapmak gelmiyor diyordu
Okuyunca cidden vurucan köteği demek geliyor !
Ne laftan ne sözden anlayan birisni anca bu paklar Allah yardımcınız olsun ..
Ama yanınıza alablirseniz alın bence telefonunu da alın hiçbişekilde görüşemez yeni ortamlara sökün orda istanbulda dershaneye gönderin belki yeni insanlarla tanışınca düzelir ?
onun için hayat demek sevgilisi demek öyle bir kimliğe burundu ki düşman yapmaz yaptıgını.ben anlamıyorum ya gercekten anlamıyorum
bende 18 yasındayım nolmuş yani baslarım askına sevgisine ailemi üzüyosam daha yasım kaç beklerim kısmetimi bu nedir ya yazık degilmi evli barklı ablayı kıskanmalar huzursuz etmeler.
ya benmde 2 ablam evli ölürüm onlara kocalarını zerre kadar sevmem ama mutlu huzurlu olsunlar daha ne isterim
sinir oluyorum . valla işin medeniyeti spikolojisi kalmamış bence. Biraz sert çıkmak gerek gibi.
aileyede yazık. su ablanın haline bak
eger ayaz bunu da okuyosan yazıklar olsun sana cok degl 2 3 yıl sonra hatta belki ay surmez köpek gibi pişman olursun elin herifi için ailemi üzmeye degermiymiy diye de
dua et o zaman cok gec olmasın........
Kardeşiniz tam dayaklık...Ne laftan anlıyor ne sözden...Alttan alsan yok,terslesen yok...
Alın telefonu,yatırın bir kliniğe... Ergenlikse ergenlik,hepimiz geçtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?