yok hayır bu siteyi aslında benden duymuştu. aklıma da geldi acaba birşeyler paylaşmışmıdır dıye. Araştırmacı ruhum sayseinde google a sevgilim cezaevinde yazdım 5-10 sayfa yeni sekmede actım okudum bazılarını zaten bu sitede sevgilim cezaevınde baslıgında baska hıcbırsey cıkmadı. ben de o nıcklı kullanıcının yazılarını okudum bazılarının ıcerıgı sılınse de alıntılar sayseınde okudum cogunu ve oradan anladım ben izmire gıttıgımde cocukla benı tanıstırdıgına kadar anlatmıs artı cocukla kendı bas harflerı ve cocugun soyadının bas harfı dcs oluyor. mantıklı gelmıstı basta okuyunca emın oldum. hatta 19n yasındayım evden kacsam sevgılım ceza alır mı dıye hukuk sıtesıne sormus bu nıckle dusun yaniiiiiPeki siz dsc_07 nin kendi kız kardeşiniz olduğunu nereden öğrendiniz.O mu söyledi size benim böyle bir nickim var diye ?
yok hayır bu siteyi aslında benden duymuştu. aklıma da geldi acaba birşeyler paylaşmışmıdır dıye. Araştırmacı ruhum sayseinde google a sevgilim cezaevinde yazdım 5-10 sayfa yeni sekmede actım okudum bazılarını zaten bu sitede sevgilim cezaevınde baslıgında baska hıcbırsey cıkmadı. ben de o nıcklı kullanıcının yazılarını okudum bazılarının ıcerıgı sılınse de alıntılar sayseınde okudum cogunu ve oradan anladım ben izmire gıttıgımde cocukla benı tanıstırdıgına kadar anlatmıs artı cocukla kendı bas harflerı ve cocugun soyadının bas harfı dcs oluyor. mantıklı gelmıstı basta okuyunca emın oldum. hatta 19n yasındayım evden kacsam sevgılım ceza alır mı dıye hukuk sıtesıne sormus bu nıckle dusun yaniiiii
Nasıl yani kız kardeşinizin böyle bir konu açabileceğini mi düşündünüz nete.Baya araştırmacıymışsınız.
Peki burada yazıldı çizildi neye karar veridiniz.Ne yapacaksınız
yok hayır bu siteyi aslında benden duymuştu. aklıma da geldi acaba birşeyler paylaşmışmıdır dıye. Araştırmacı ruhum sayseinde google a sevgilim cezaevinde yazdım 5-10 sayfa yeni sekmede actım okudum bazılarını zaten bu sitede sevgilim cezaevınde baslıgında baska hıcbırsey cıkmadı. ben de o nıcklı kullanıcının yazılarını okudum bazılarının ıcerıgı sılınse de alıntılar sayseınde okudum cogunu ve oradan anladım ben izmire gıttıgımde cocukla benı tanıstırdıgına kadar anlatmıs artı cocukla kendı bas harflerı ve cocugun soyadının bas harfı dcs oluyor. mantıklı gelmıstı basta okuyunca emın oldum. hatta 19n yasındayım evden kacsam sevgılım ceza alır mı dıye hukuk sıtesıne sormus bu nıckle dusun yaniiiii
Nasıl yani kız kardeşinizin böyle bir konu açabileceğini mi düşündünüz nete.Baya araştırmacıymışsınız.
Peki burada yazıldı çizildi neye karar veridiniz.Ne yapacaksınız
Konuya inanasim gelmedi .
Bu kadar ayrinti, dikkat sizce de fazla değil mi ? :26:
Valla kurgunuza hayran kaldım.
daha önce de böyle birşey olmuştu buna benzer yıne bu sitede yakalmıstım muhtemelen konu ıcerıklerınıde o yuzden bosalttı normalde tamamen sılebılecegını sanıyordu bence öyle. silemeyince ben bulurum falan dıye konuyu boşaltmıs farkettıysenız bircok konusu sılınmıs ama alıntıları düşünememiş. bundan sonra burada yazılan mantıklı cewapların bır cogunu yaptık. yapmadıklarımızıda değerlendireceğiz yani anneme babama da uygun buldugum fıkırlerı ıleteceğim konuyu acmamın ve sızlerın zamanını calmamın nedenı de buydu. Hiçbirsey boşa gitmeyecek yani. zaman herseyi gösterecek önümüzde 6 ayımız var hapisten 6 ay sonra cıkacak. Bakalım hayat bızı nereye götürecek.
daha önceden de yakalamıştım tekrar yapar mı yapmaz mı bılemedım cocugun t.c.sinden sıcıl arastırması yaparken aklıma geldi. Düşünki o kadar zor durumdayız ayrıntıcıyız.
Konuya inanasim gelmedi .
Bu kadar ayrinti, dikkat sizce de fazla değil mi ? :26:
hadi cnm peki neden böyle birsey yapmış yok be bence kardesı sonrdan ablasının sıfreyı falan bulup yalan uydurmus olmasın . Neden yaptıgını söyledimi cidden merak ettim.ilginç.Bu tip bi konunun sonu hüsran oldu yine kadınlar kulübünde o yüzden merakla sordum.Ablası kişinin kendisi çıkmıştı.
Yinede her ne olursa olsun burada yazılıp çizilenler ayazın iyiliği için.Analar mı anlamaz mı bilmem ama illa ki bu konuyu okuyacak bir gün.
Umarım yaptıklarınız bir işe yarar.Bir genç kız heba olmaz.
Bir şey daha geldi aklıma yurt dışında akrabanız var mı onun yanına gönderseniz ?
Kardeşinizin eski konularını biliyorum ama yinede merakımı mahsur görün,kardeşiniz bu siteyi sizden duyduğuna göre ondan önce üye olmanız gerekti yani siz ondan önce siteyi keşif ettiginiz için ama üyelik tarihiniz 2014 o zaman kardeşiniz siZden değil siz kardeşinizden öğrenmiş oluyorsunuz oda bankacılık okuyor sizde bankacısınız bu detaylar kafa karıştırıyor ve konu gerçekse iyi bir araştırmacısın.yok hayır bu siteyi aslında benden duymuştu. aklıma da geldi acaba birşeyler paylaşmışmıdır dıye. Araştırmacı ruhum sayseinde google a sevgilim cezaevinde yazdım 5-10 sayfa yeni sekmede actım okudum bazılarını zaten bu sitede sevgilim cezaevınde baslıgında baska hıcbırsey cıkmadı. ben de o nıcklı kullanıcının yazılarını okudum bazılarının ıcerıgı sılınse de alıntılar sayseınde okudum cogunu ve oradan anladım ben izmire gıttıgımde cocukla benı tanıstırdıgına kadar anlatmıs artı cocukla kendı bas harflerı ve cocugun soyadının bas harfı dcs oluyor. mantıklı gelmıstı basta okuyunca emın oldum. hatta 19n yasındayım evden kacsam sevgılım ceza alır mı dıye hukuk sıtesıne sormus bu nıckle dusun yaniiiii
hadi cnm peki neden böyle birsey yapmış yok be bence kardesı sonrdan ablasının sıfreyı falan bulup yalan uydurmus olmasın . Neden yaptıgını söyledimi cidden merak ettim.ilginç.
yurtdısında yok sehırdısında var malesef ama bız onu bakkala bıle yollayamıyoruz ki. yurtdısına hayatta gıtmeyı kabul etmez ancak bayıltmak falan lazım.
daha önceden de yakalamıştım tekrar yapar mı yapmaz mı bılemedım cocugun t.c.sinden sıcıl arastırması yaparken aklıma geldi. Düşünki o kadar zor durumdayız ayrıntıcıyız.
Kardeşinizin eski konularını biliyorum ama yinede merakımı mahsur görün,kardeşiniz bu siteyi sizden duyduğuna göre ondan önce üye olmanız gerekti yani siz ondan önce siteyi keşif ettiginiz için ama üyelik tarihiniz 2014 o zaman kardeşiniz siZden değil siz kardeşinizden öğrenmiş oluyorsunuz oda bankacılık okuyor sizde bankacısınız bu detaylar kafa karıştırıyor ve konu gerçekse iyi bir araştırmacısının.
Kardeşinizin eski konularını biliyorum ama yinede merakımı mahsur görün,kardeşiniz bu siteyi sizden duyduğuna göre ondan önce üye olmanız gerekti yani siz ondan önce siteyi keşif ettiginiz için ama üyelik tarihiniz 2014 o zaman kardeşiniz siZden değil siz kardeşinizden öğrenmiş oluyorsunuz oda bankacılık okuyor sizde bankacısınız bu detaylar kafa karıştırıyor ve konu gerçekse iyi bir araştırmacısının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?