Kardeşimle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var

aa bunu bilmiyordum ciddden içeriği de sildiği için okuyamadım. Onun gözunde sevgilisi tek. bizi onun için tek kalemde siler. bunu da söyluyor zzaten.

içeriği geri getirildi dostum artık yok muydu neydi başlığı öyle bişeydi

Son düzenleme:
Ayaz_07 bu yazılanları okuyor mu ?
bilmem okuyup okumaması da umrumda değil. Şu an o annemlerin evinde ben ist.da yaşıyorum. Evlenince ist.a geldim ona haber vermedım yani paylaşırken. ama bu kadar insanın yorumunu görup keske azıcık oturup düşünse.

Hiç sanmam Ayaz'ın düşüneceğini ,hatta her mesaja her satıra bir cevabı vardır.

Hiç sanmam Ayaz'ın düşüneceğini ,hatta her mesaja her satıra bir cevabı vardır.
aynen ben de onu diyecektim okusaydı zaten simdiden savunmaya geçerdi konu 18 sayfaysa o tek basına 18 sayfa savunma dılekcesını döserdi buraya ben de engellerdim falan

aynen ben de onu diyecektim okusaydı zaten simdiden savunmaya geçerdi konu 18 sayfaysa o tek basına 18 sayfa savunma dılekcesını döserdi buraya ben de engellerdim falan

Çilesine aşık Ayaz onu çekmeden de yaptığının hata olduğunu anlamayacak maalesef anlamayacak

Bizimde bi akraba var bu şekilde.16 yaşında yemedi içmedi anne baba demedi bir çocuğa kaçtı.Tekrar aile aldı yanına yine durmadı kilitli kapıları aşıp kaçtı yine aldılar camdan kaçtı.Durmadı yani tutamadılar.
En sonunda mecbur evlendirdiler
Çocukta sizin iş gibi iyi bi tip değil.Kız şimdi sefillik içinde çocuk tekrar cezaevine girmiş.Kızda mecburen kaynana yanınada.Görümceler desen ayrı bi dert.Para yok pul yok koca cezaevinde yaş 17 evleneli daha bir kaç ay olmuş.Yüzü gözü çökmüş beter bi halde.17 yaşında 37 gibi.Keşke ayaz görse bu örnekleri keşke

Ayaz şuan evde ne yapıyor ? Merak ettim..
Buraya da giremiyor , az önce baktım bir haftadır girişte bulunmamış..
En son ne zaman görüştünüz onunla telefon da ?

dün telefonda tehdit ettim psikoloğa gideceksin diye. Mecbur kaldım.normalde hayatta yapacağım sey değildir. Eğer gitmezsen sevgilinin annesi hakkında yazdıklarını söylerım dedim. Cezaevı göruslerınde yalnızca benım adımı yazdır annen gelmesın falan demıs tabi alıntı da yapıldıgı ıcın herseyı silemiyor. mecbur kalıp kabul etti annemede bir daha ablamın telefonlarını verme konusmayacagım demiş ve eklemiş beni tehdit edecekmıs kaynanam hakkında bazı sitemlerım olmustu onları kaynanama söyleyecekmiş. söylemesi de umrumda değil psikoloğa gitsin yeter. ha bu arada evde ne mı yapıyor 3-4 e kadar uyuyor ee zaten gun bitmiş oluyor yemegını yıyor bulasıgını toplamıyor pc de oyun falan yada tv de dızı izliyor. Yani günlerini boşa geciriyor. zamanın gecmesını bekliyor.

Son düzenleme:
Kardesinin konularini biliyorum, bircoguna cevap da yazdim.

Yani kardesin acinacak hale gelmis artik, burdaki halinden bile belli. O nasil bir kor gozum parmagina atese atlamaktir yahu? Saglikli dusunebilen, ya da "yahu herkes ayni seyi diyor, ben mi goremiyorum" diye oturup dusunebilecek bir insan oldugunu sanmiyorum o kizin. Siz kardesine laf anlatamazsiniz arkadasim. O cocuga ve ailesine odaklanin. Onlarla konusup bu isi bozmak istediginizi, bunun olmayacagini soyleyin. Yalniz sizin kiz evden filan kacar, ya da kendine birsey yapar mi bilmem. Ben onda kendine zarar verebilecek her turlu potansiyeli goruyorum sahsen. Oylesini ancak evde baglayip kacmasini engellemeli. Laftan anlamiyor cunku. O cocugun ne oldugunu biz forumca anladik ama kardesine anlatamadik. Allah size, annenize babaniza sabir versin. Cok zor.

Anladım

Peki siz benim neden düşünceleri mi bu kadar çok merak ettiniz .. ?

Anladım

Peki siz benim neden düşünceleri mi bu kadar çok merak ettiniz .. ?
önemli bir sebebi yok kardeşimin profiline baktıgımda muhabbet ettiğinizi farkettım konularına falan yazmış demekkı anlaşabiliyorsunuz ve belkı sızınle bırseyler paylaşmıstır dıye dusundum.

önemli bir sebebi yok kardeşimin profiline baktıgımda muhabbet ettiğinizi farkettım konularına falan yazmış demekkı anlaşabiliyorsunuz ve belkı sızınle bırseyler paylaşmıstır dıye dusundum.

Anladım teşekkür ederim..

Doğru yolu bulur inşallah..

annem kardeşimle kaç kere düzgünce konuştu. Sen su an saglıklı düşünemiyorsun psikoloğa gitmen lazım en azından sağlıklı olduguna ınandıgımızda o zaman hayatınla ılgılı karar vermeye baslarsın dedı ama o sağlıklı düşündüğünü sanıyor. sürekli onu anlamadığımızı acı ve özlem cektıgınden bahsedıyor.

Niçin nickiniz ela_34?

Şu sebeple soruyorum Ayazda aynı tipli nickler alırdı.dsc_07 ve ayaz_07

Nereden geldi aklınıza ela_34 çok benzer olmuş.

yok canım yok kardeşin o adama kafayı taktıysa tıpkı benim gibi gerçekleri ancak kendi gördüğü kafası taşa değdiği zaman
anlar siz ne kadar konuşsanızda boşş
bende kardeşin gibiydim ailem bana eşimle olacakların hepsini önceden anlattı ama ben anlamadım seviyorum
evlenmek istiyorum dedim başkada bişey demedim eee sonuç ne oldu aldatılma hor görülme fiziki değil ama ruhsal şiddet
üstelik 2 de çocuk ailem demişti ama o kıymet bilmez senden büyük bak kucağında çocukla kapıya koyar seni diye
ama ben dinlemedim çok pişmanım şimdi çocuk doğduktan sonra boşanmayı düşünüyorum
şimdi siz kardeşinizin üzerine ne kadar gitsenizde iyiliklede konuşsanız zincirede vursanız sizi anlamaz hatta dahada çok bağlanır o kişiye allah yardımcınız olsun inşallah

Niçin nickiniz ela_34?

Şu sebeple soruyorum Ayazda aynı tipli nickler alırdı.dsc_07 ve ayaz_07

Nereden geldi aklınıza ela_34 çok benzer olmuş.

ben interneti ilk kuullanmaya başladıgım zamanlardan beri hep böyle nickler kullanırdım _ ve plaka alışkanlık oldu sonra da :)
ama bu sorunuz aklıma bırseyı getırdı cıdden kardesımınkıyle benzıyor interneti ve üyelik almayı ögretırken sanırım bundan etkılenerek sonrakı nıcklerını böyle almaya basladı.

Konu inandirici gelmedi desem .
Neyse .
Kardeşimiz burnunun dikine giden biri .
Önünde dağ durmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…