kardeşiniz ve çocuğunuz aynı zamanda doğsa?

Çok merak ettim nereden gittiniz de altı senelik konuyu buldunuz, bir de üstüne yorum yaptınız? Hayır işin kötüsü okudum tarihe bakmadan, konu sahibi de en son 3 yıl önce girmiş, merak ettim şimdi
Güncel konularda vardı

Herkes konunsahibini linclemis ama ben sizi hakli buldum sadece sizin yerinizde olsam

Ikinizinde yasiniz malum yarin oburgun size bisey olursa ben cocugunuzun sorumlulugunu almam ortalama 25 30 yssinda evlenecegini dusunursek kadinin 75 babanizin en az 85 yasina kadsr yasamasi lazim bu yasa kadar yasayacaginizindusunuyorsaniz yapin deyin. Kusura bakmayin da ben bakabilir miyim diye cocuk dusunurken kadinin biri gelip babamdan cocuk yapip benden sorumluluk almami bekleyemez. Evet bencilim. Benim kendi gelecek kaydim kendime yeter bir de cici annemin cocugunun kaygisini tasiyamam.

Kusurabakmayın ama çirkin bir kafa yapınız var. Babanız ve eşi inşallah çok mutlu olurlar. Durumları varsa istiyorlarsa neden çocukları olmasın bunda utanılacak ne var anlamıyorum. Kardeşiniz genç hadi böyle davranması normal ama siz daha doğmamış çocuğa kardeş saymam kabul etmem vs diyorsunuz kardeşinize doğruyu göstermeniz gereken yerde. Babanızın eşine büyük haksızlık ediyorsunuz. Belli ki kadın aşık sevdiği adamdan çocuk istemesi çok normal. Allah ana babalı büyütsün şimdiden

Konu eski

Evet onu geç fark ettim dkdjdkd inşallah çocukları olmuştur çiftin

Kötü yorumların aksine ben size hak veriyorum. Evet herkesin kendi kararı elbet buna karışmamışsınız ama dediğiniz gibi olan çocuğa olacak maalesef. Daha doğduğunda anne babasının hastalığı sıkıntısı varken büyüdüğünde çocuk yaşlı ve hasta ailesi için üzülecek Allah korusun bunu dile getirmeyi bile sevmiyorum ama ölseler daha büyümeden kim bakacak çocuğa? Bunlar basit gibi görünen ama gerçekten çok sıkıntılı durumlar. Nasıl bu zamanda ekonomik duruma göre bile ikinci üçüncü çocuğu yaparken iki kez düşünülüyorsa babanızın ve eşininde bunu çok ince bir şekilde düşünmesi gerekirdi hoş babanız istememiş ama keşke evlenmeden netleştirseymiş. Benim annemle babam arasında 20 yaş fark var annem şakasına çocuk istiyorum deyince üvey babamda saçmalama çocuk bana dede mi diyecek baba mı nasıl bakıcaz ayrıca ikimizin bu psikolojik durumuyla demiş Hayatında ilk ve son doğru sözüdür Gerçekten öyle e şimdi ayrıldılar mesela çocuk ortada sürünecekti e tabi bende ilgileneceğim vicdanım rahat etmezdi sadece anneme yüklemeye. Tek çocuğum mutluyum Mantıklı düşünmek gerek ama olan olmuş şimdi onların yapması gereken gerçekten sağlıklarına çok dikkat etmek hem ruh hem bedensel olarak.

40 yaş bence hadi neysede 50 yaş cidden geç yani çocuk 10 yaşında olsa ana 50 baba 60 yazıkbizim komşumuz var böyle herkes torunu sanıyorhoş bir durum değil tasvip etmem ama şöyle bir laf var ben doğru buluyorum ana analık olunca baba da babalık olurmuş.erkeklerin çoğu ikinci evliliği yapınca ilk evliliğinden olan çocuklara karşı ilgisi azalıyor sizde zaten büyümüşsünüz artık bu kadar kafayı bozacak birşey yok.tamam zor bir durum ama kendi kararları eşiniz haklı siz kendi hayatınıza bakın kardeşinizde doğarsa doğar nasip size falanda kalmaz babanız vefat ederse annesi bakar onlar bakmazsa başkası bakar madem kardeş olarak görmeyeceksiniz orasıda sizi alakadar etmez boşuna kendinizi doldurmayın.

Birde ikiside istemiş diyenler var ama konu sahibi babasının çok sıcak bakmadığını sırf kadın istediği için olduğunu yazmış asıl yanlış burada başlıyor zaten.

Ben çocuk yapayım, babam ve eşi yapmasın diyorsunuz.
Başka?
Onlar nefes alsın mı?
Yemek yesinler mi?
Size ne ya hu..
Babanın eşi senin çocuk yapma takıntını eleştirip sataşsa o zaman anlarsın bencilliğini

Evet onu geç fark ettim dkdjdkd inşallah çocukları olmuştur çiftin
Olmuş yazmış bir üye.
Konu sahibi sürekli yaşlı deyip duruyordu kadina.
Üvey anne şimdi 46 yaşında, çoktan ölüp gitmiştir bu dünyadan. 6 yaşında çocuk da konu sahibi ve kardeşinin başına kalmıştır

Kadın evlenmiş çocuk yapıp yapmayacağının Hesabını size mı verecek ?!?!
Babanıza öğüt verirsiniz dinlerde dinler dinlemezse yapacak bişey yok.

Ay niye öldürdün şimdi kadını

Ay niye öldürdün şimdi kadını
Ay tövbe. Allah evlatlarına bağışlasın.
Konu sahibi sürekli yaşlılar, çocuk başımıza kalacak diyordu da. Hani kadın şuan 46 yaşındadır, daha çok genç anlamında söylemiştim.
Allah korusun.

Babaniz sizin için doğdu çünkü.. Aile kuramaz mutlu olamaz öyle mi.. Kardeşiniz neden perişan anlamadım öyle bir dramatize etmişsiniz ki . Benzer durumları yaşamış biri olarak sizi bencil buldum. 50 yaş yaşlı değildir. Tercihleri sizi ilgilendirmez. İsterse evlenir evlat sahibi olabilir . Size hesap verme zorunluluğu yoktur. Not : Uff 2015 e isinlanmisim konuyu kim hortlattiysa zaman makinasına alarm koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…