kardeşiniz ve çocuğunuz aynı zamanda doğsa?

yazdiklarina katiliyorum canim
Insanlar ozgurluk adina her seyi yapmaya hakki oldugunu dusunuyor
Bazan okuyorum50- 60 yasindaki kadinlar tup bebekle anne olmakta israr ediyor
Bebekleri kucagina almislar ama buyuk anne gibi duruyorlar
o cocuga ne verebilirler,anlik evlat sevgisi tadicaklar ama sonrasi cocuk icinde zor bir surec
yasli bir anne ,baba yorgun ve cocuguna yetemiycekler,buyuk bir kusak catismasi olucak
ben 37 yasinda oglum dogdu ve cok zorlandim ,daha yasli insanlari dusunemiyorum bile nasil yeticekler o bebege

Evet babam da olsa aynı şekilde düşünürdüm. Evlat sahibi olmak bana göre bu dünyada bir insanın yaşayabileceği en güzel duygu. Keşke ben de daha erken (tabi ki doğru adamla) evlenip daha çok çocuk sahibi olsaymışım.
Babam da bu duyguyu yaşamak istiyorsa yaşayabilir.

ayy canim ya siz insani bayilticak kadar iyi niyetlisiniz
ben akrep burcuyum tam bir akrep kadiniyim istesemde sizin gibi dusunemem
Insallah hayatta her sey guzel kalbinize gore olur

bence bencil olan sizsiniz.kusura bakmayın. size ne bundan.siz mi bakıp büyüteceksiniz. insanlar hayatlarını sizin doğrularınıza göre yaşayamaz.herkes nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı. kadın kocasından çocuğu olmasını istiyor ki bu da en büyük hakkı.size mi kaldı bunun doğruluğunu yanlışlığını sorgulamak?

siz istiyorsunuz ki babanız etrafınızda pervane olsun.pardon kaç yaşındasınız.bırakın şu ergen kız triplerini.

Aslında sorun yaş değil. Bence yasanmisliklar.yani o duygular hiç yaşanması belki 50 yaşından sonra bile bir canlılık gelir insana.cunku herkes yapabiliyor sa eger çocuk duygusunu tatmali bence.
Ama iki tarafında çocuğu var.yasamislar bitmiş. Sabır yurek kalmis mıdır. Bazen eşimle bile tartışıyoruz çocuk nedeniyle ki 30 yaşındayız.

Bir de tabi işin ayrı bir boyutu babanızın ilgisi... ister istemez kayacak.korkutmayim sizi ama artık ailesi onlar oluyor erkeklerde nedense.belki kişiye bağlıdır ama babam evden çıktım cikisali arayıp sormaz.. Bişe söylediğimizde benim karım çocuğum var sizle mi uğraşacagim der!!!al işte sana klasik üvey anneye bağımlı baba tipi.aramiz şu an çok kötü.tabi farklı nedenler var ortada da.yani inanmaz bana hiç bir zaman.hep onun ailesi.biz hep dışardayiz.hep yalanci.kardesini kiskanan tipleriz gozunde.davranislari okadar samimiyetsiz mecburiyetten geliyor ki.bari kardeşime faydası olsa ama o küçük çocuğun da psikolojisini bozuyorlar.kusak farkından dolayı.

Üvey anne biraz koparmak da istiyor sanki bağları.bana öyle geldi.babanin ilgisi torunlarına size kayacagina bari çocuğuyla oyalansın dedi herhalde

siz istiyorsunuz ki babanız etrafınızda pervane olsun.pardon kaç yaşındasınız.bırakın şu ergen kız triplerini.
canim bunun ergen kiz tipiyle ne ilgisi var
yas kac olursa olsun insanlar ana baba sevgisi sefkati tatmak hissetmek ister
40ima girdim ve ne zaman anne babamla konussam onlarin iki sevgi dolu kelimesi iki duasi benim ayaklarimi yerden kesiyor
ergenlik cagimida coktan astim ama yinede onlarin sefkatine ilgisine hala ihtiyac duyuyorum
haftada 2-3 kez illa aramaliyim seslerini duymaliyim gitme imkanim yok
eger bu yastayim babam allah korusun baskasiyla evlense ,bizden kopsa dunyam yikilir herhalde
anne babamin varligi ,sevgisi,sefkati benim icin cok onemli konu sahibide hassas biri ayni seyleri dusunuyor belliki

Bizi hayvanlardan ayiran en onemli özellik bu, bazi uyeler bilmiyor ama...
Doğa da hayvanlar sürekli yavrularken insanoglu çocuğundan ilelebet sorumludur. Bu sebepten insanin disisi 50 yasindan sonra menopoza girer. Bu duruma bir suru aciklama getirilir. Yani yeni bir cocuk yetistirmek icin yeterli zamanin yok vs.vs hepsini teker teker yazamıcam.

Benim babam ölene kadar benim etrafımda pervaneydi ... Konu sahibini cok iyi anliyorum. Babasi torun yerine kendi çocuğunu sevecek...

İyi de bu babanızın hayatı ne demek kadın şımarık yok olursa biz kardeş demeyiz falan babanı sevmiş ve çocuk istiyor artık 40 yaş büyük bir yaş değil çocuk sahibi olmak için siz hayatınızı kurmuşsunuz aynı yerde bile yaşamıyorsunuz bu bencillik. Düşündüğünüz şeye bakın sanırım kıskanıyorsunuz ama sizi de büyütmüş yetiştirmiş o adam.

O onun hayatı diye birseyi ben kabul edemiyorum,kendi hayatımı da hiç öyle yaşamadım anne babamın yüzünü yere eğmemek benim icin hep önemli oldu, herkes kendine göre yorum yapmış bir yerden tutup sündürülmüş konu,40 yaşında çocuk doğuranlar ordan görmüş 2.evlilik yapar ordan,hiç kimse bu kızın yerinde olsam dememiş,kardes olarak saymam demek abartı ama babama birsey olsa yeni bir kardeşin sorumluluğunu almak istememek insani geldi bana

bakın sizin anlattığınız başka bir şey fakat konu sahibinin anlattığı başka bir şey.konu sahibi istiyor ki babası başka çocuk yapmasın onlarla ilgilensin. belli bir yaştan sonra biraz daha yapıcı olmak lazım diye düşünüyorum. artık sinemaya gitmiyoruz diyor. e adam evlenmiş koşullar değişmiş. ve bir de babasının eşini çocuk istediği için şımarıklıkla suçluyor. bence bu tam da ergen tripleri.

iyi de 20 yaşında çocuk yapıp büyüdüğünü göremeden ölen bir sürü anne baba var. bunun garantisini kim verebilir.iki ameliyat geçirmiş bir adam sağlıklı bir insandan pekala daha uzun bir hayat sürebilir.hiçbirimizin 2 saniye sonrası belli değilken bu tarz çıkarımlar yanlış bence.adamı ölmeden mezara koymuşsunuz maşallah. yeni kardeşin sorumluluğunu da üstlenmek zorunda değil ayrıca.çocuğun annesi var ve bir de başka ablası olacak.

Daha ortada birşey yokki. Bu kadar telaş niye? Hem bebek istemediğinizi söylerseniz babanız eşinin değil sizin kıskanç olduğunuzu düşünür. Tıpkı bizim gibi

konuyo kendi görüsümle yorum yapıyım
sahsen 2inci evlilklere karsıyım heleki 40 yasını asmıs insanlar icin kadın nasıl isi ceviriyosa erkekte tutucak seyını kendine karı aramıcak en nefret ettigim konudur bu ne ayıp ya 50 yasında adam evliilk senin neyine beee heleki kadın evlenmis ben olsam babamla asla görüsmem büyük konusmak istemiyorm ama o kadına bakısı bile beni deli eder muhtemel 2 inciler kıymetli olur ilklere bi bardak su vermezler 2 inciye yardım eder o anda babamı öldüresim gelir

sahsen zaten baban sizi sevse evlenmez kanatimce beklesin en azından 5 sene dicem de ben hic kabullenmem

elin kadını babamla yatıcak kalkıcak annemin oturdugu evde gezicek ooo allah korusun valla siddete cok karsıyım ama kan davası böyle seylerden cıkar valla tövbe tövbee..

Hele yalnız kalmamak için evlense neyse ama çocuk nedir ya yaşlı başlı çocuklu halinle derler adama.

Yaşlı başlı adamlar kadın peşinde koşarak benim de midemi bulandırıyorlar. Burdaki yorumlar da beni benden alıyor zaten, adam anneme iyi koca olmak için çaba harcamasın; el karısına fino köpeği olsun??,!!? Erkekler midemi bulandırıyor artık.

Burdaki yorumlar da beni benden alıyor zaten. Annelerine çektiren,aldatan herifin evlendiği ex metreslerin ellerini öpüp anne diyecek nerdeyse insanlar. İlginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…