kardeşiniz ve çocuğunuz aynı zamanda doğsa?

Nedense seni 40 gibi düşünmemiştim

Evlenmissiniz, ayri hayat kurmussunuz. Kardesinizi de yaniniza almissiniz.
Neyin cekememezligi bu?
40 yasta hicbir sey yok bu arada. Insanlar artik 35den once cocuk fikrine bile sicak bakmiyor.
Ben cok isterim cocugum amca dayi hala teyze falan biriyle kardes gibi buyusun.

Babanin miras olabilecek yuklu bi mal varligi mi var? Sadece aklima geldi. Suclamiyorum kimseyi.

kayınpederim 59 yaşında görümcem 7
kayınpederimin ikinci evliliği eşi şuan 48 yaşında
eşim 32. eger 8 sene önce eşim 24 yaşında falan evlenmiş olsaydı kardeşiyle aynı yaşta çocuğu olabilirdi.

babanız mutluysa size sadece mutlu olmak düşer kadın hamile kalırsa arayıp laf söylemek değil! onların ilişkisine karışamazsınız. çocuk isterse çocuk yaparlar onların hayatı.

sizler artık küçük çocuk değilsiniz her dakika babanızın sizinle ilgilenmesini bekleyemezsiniz

babanız dahi olsa kişilerin hayatlarına müdahale edemezsiniz.
evlendiği kadın evlat sahibi olmak istiyor olabilir ve hakkıdır da buna "hayır" deme lüksünüz yok.

eminim sizin için acı bir durumdur ancak siz nasıl ki kendi düzeninizi kuruyorsanız onlar da kurma hakkına sahipler.

maalesef sakin kafayla düşünce bile hak veremiyorum o çocuk 3-4 yaşında kalmayacak büyüyecek bir anlık hevesle istiyorlar. sırf eve neşe gelsin özledikleri bir bebek sonra o çocuk büyüyecek ve onların yaşı geçmiş olacak o çocuğa hiç bişey veremeyecekler. kadının kızı babamlarla yaşıyor biz onu bile hazmedememiştik babamda ne çocuğu bu yaştan sonra falan demişti bize şimdi kadın işi inada bindirdi diye düşünüyorum..

evet evi arbası ve maaşı iyi. kadın iştende çıkarım çocuk bakarım falan demiş yeni ev kurudkları için borca girdi ve kardeşime zor para yolluyor babam kardeşimde ister istemez beni ortada bırakacak artık yeni ailesine adadı kendini diye yiiyp bitiriyor. ben kardşeimi zaten kimseye muhtaç etmem ama dışlanmış gibi hissediyoruz kendimizi.

eşinin yaşı kaç?

Artık böyle yaşlarda çocuk yapmak çok normal.
Tamam geç doğru ama babanızın o çocuğa neler verip veremeyeceğini siz şimdiden bilemezsiniz. Bence bu durumda kardeşiniz sakinleşsin, siz de babanıza destek olun kararları doğrultusunda.

Çok değişik ve keyifli de olabilir aslında.
Haklarında hayırlısı olsun.

kıskandığınızı açıkça belirtiyorsunuz kadının kızı onlarla yaşıyor diye.
heves olduğunu nerden biliyorsunuz. görümcem 1 e başladı bu sene kayınpederim büyük bir zevkle ödevlerine derslerine yardımcı oluyor neden birşey veremesin.
siz kıskançlığınızla kendinizi dışlıyorsunuz

yani aslında sen kardeşine bakamayacak olmasına biraz takmış durumdasın. Haliyle masraflar artacak gibi.
ama bu yaklaşım çok bencilce değil mi sence?
Dünya hali başıma gelmez deme, bir benzerini yaşarsan ikinci evlendiğin insanın çocuklarının seni sadece mal gibi gördüğünü düşünsene ne kadar acı bir durum.
Onların hayatı seni ilgilendirmemesi lazım.
Bir an sağlık durumlarından dolayı istemediğini düşündüm ama sanırım kendi çıkarlarınızdan dolayı.
Kadın çalışır ya da çalışmaz seni ilgilendirmez ki. Babanın ikinci eşi olduğu için neden farklı bir gözle bakıyorsun. Daha açık yazardım ama banlanır mıyım diye susuyorum.

bence siz kuruntu yapıyorsunuz ya da kıskançlık veya başka bir şey.
babanızın ve eşinin talepleri gayet normal.

Derdinizin para olduğunu anlamıştım zaten.

Kadının kızı babamlarla yaşıyor demişsiniz. Kimle yaşayacaktı ki? Çocuğun yeri annesinin yanıdır; annesi evlendi diye çocuğunu sokağa mı bırakacaktı?

Şeker gibi görümceymiş
Ben de istiyorum 1'e başlayan görümce

yanılmıyorsam 40 41 falan olması lazım
Fazla bir yaş değil.
Sana ne oluyor ki gerçekten.
Kadınla anlaşmış evlenmiş baban. Çocuk sahibi olmak istiyorlar. Henüz çok riskli bir yaş da değil.
Sırf kadının ikinci evliliği diye babanın bir araba bir evine mi göz diktiği algısına kapılıyorsun da kadın mirastan çok pay almak için çocuk sahibi olmayı planlıyor.
Günah alıyorsun belki.

Allah kimseyi büyük konuşturmasın.
Kimseyi kınamamak lazım kesinlikle.
elbette çocuğu sahiplenmesin mi?
Allah Allah kızmamak elde değil.

derdim para olsa ben kardeşimi yanıma almazdım.
inanın derdim para değil.
babamın evi de arabası da öyle iyi şeyler de değil zaten kadının miras için yaptığında düşünmüyorum çocuk sevmek için bencilce hareket ettiklerini söylüyorum. kızıyla aynı anda çocuk sahibi olacak bana hiç normal gelmiyor üstelik.

Yalnız burada para pul hesabı yapan yeni eş değilde sizsiniz.Babanızı bankamatik gibi görmeniz ne kadar acı.

Bir de oturup çocuk bakmak sadece 1.eşlere mi özel 2.eş olanlar oturup çocuklarına bakamaz mı?Bu hakkı kimden alıyorsunuz.Nasıl bir aileye düşmüş kadıncağız.

O zaman sen ertele ve bir fedakarlık yap.
Nasıl olsa yaşın daha genç.
Bu sayede aynı anda olmaz. Hem aynı anda hamile kalacağınız ne malum?

benim kardeşimle yeğenim arasında 1 yaş var. annem 43 yaşında doğum yaptı. bence çok abartıyorsunuz. şu anda 10 yaşında kardeşim. herkes yuvasını kurmuş yeniden bırakın da mutlu olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…