- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Sizin yaşınız kaç?derdim para olsa ben kardeşimi yanıma almazdım.
inanın derdim para değil.
babamın evi de arabası da öyle iyi şeyler de değil zaten kadının miras için yaptığında düşünmüyorum çocuk sevmek için bencilce hareket ettiklerini söylüyorum. kızıyla aynı anda çocuk sahibi olacak bana hiç normal gelmiyor üstelik.
Aynı şeyi düşünmüşüz.Konu sahibi fedakarlık yapsın madem babasından kopmak istemiyor değil mi ?O zaman sen ertele ve bir fedakarlık yap.
Nasıl olsa yaşın daha genç.
Bu sayede aynı anda olmaz. Hem aynı anda hamile kalacağınız ne malum?
kuzum siz arayın ama bıktırmadan ne güzel bak baban mutlu.olurda hamile kalırsa sevinçle karşılayın .kadından kıskançlıkmı sezdiniz ona o kadar güzel yaklaşki sizin samimi olduğunuzu görsün birlik ve berabelikten mutluluk doğar hayatım .ne olacakki şu üç günlük dünyada sen kal hamile babanın olsun çocuğu yanlış olan bir durum değilki buu..aksine mutlu bir durum sevinçli bir durum..evet çok değişti.. günde 3-4 kez arayan adam biz aramasak o gün bizi aramaz oldu.. eskiden sürekli haftasonları yanıma gelirdi artık gelmiyor.
aynı anda doğum yapmak çok garip geliyormuş nedense.Aynı şeyi düşünmüşüz.Konu sahibi fedakarlık yapsın madem babasından kopmak istemiyor değil mi ?
Yalnız burada para pul hesabı yapan yeni eş değilde sizsiniz.Babanızı bankamatik gibi görmeniz ne kadar acı.
Bir de oturup çocuk bakmak sadece 1.eşlere mi özel 2.eş olanlar oturup çocuklarına bakamaz mı?Bu hakkı kimden alıyorsunuz.Nasıl bir aileye düşmüş kadıncağız.
Kakao keşke benim babam da yaşasaydı da yeniden evlenseydi.kuzum siz arayın ama bıktırmadan ne güzel bak baban mutlu.olurda hamile kalırsa sevinçle karşılayın .kadından kıskançlıkmı sezdiniz ona o kadar güzel yaklaşki sizin samimi olduğunuzu görsün birlik ve berabelikten mutluluk doğar hayatım .ne olacakki şu üç günlük dünyada sen kal hamile babanın olsun çocuğu yanlış olan bir durum değilki buu..aksine mutlu bir durum sevinçli bir durum..
Bence kesinlikle haklısın herşey yaşında güzel benim anneannem vefat ettiğinde dedem 55 56 yaşındaymış biriyle tanışmış kadının önceki eşinden 3 kızı var eğer evlenirsek çocuk isterim demiş dedemde genç diye olur demiş o zaman kadın 40 yaşında falan sonra bi oğulları var benden iki yaş küçük şuan üniversiteye gidiyo dedemle hiç anlaşamıyo kaygı bozukluğu var ya anneme babama bişey olursa diye, dedemin kulağı duymuyo, o çocuk bi hiç uğruna babalık duygusunu tadamadan yaşıyo ve dedem hergün hasta artık yürüyemiyo bile babam demeye utanıyodur 35 yaşında torunu varken 23 yaşında kendi çocuğu var yazık bence konu sahibi bunu düşünüyo
maalesef sakin kafayla düşünce bile hak veremiyorum o çocuk 3-4 yaşında kalmayacak büyüyecek bir anlık hevesle istiyorlar. sırf eve neşe gelsin özledikleri bir bebek sonra o çocuk büyüyecek ve onların yaşı geçmiş olacak o çocuğa hiç bişey veremeyecekler.
babamdan evlenirken 1 kuruş almadım. üniversitedeyken de çalıştım kendim kazandım okudum. kardeşimde çalışma potansiyeli çok yok daha çok eğlenmeyi sever rahat bir hayatı olsun diye yanımda okutuyorum..
bana burda derdi para diyen herkesi Allaha havale diyorum günahımı alıyorsunuz çünkü.
olurda bir gün babanızın başka biriyle evlendiğini görüp birde ondan çocuk yapmak istemesini duyarsanız belki o zaman anlarsınız..
bizim babamla hiç bir zaman paraya dayalı bir ilişkimiz olmadı artık sevgisini çekti öyle hissediyoruz ve bu çocukla iyice kopcaz çok iyi biliyoruz bunu.. kadın tabiki bakabilir çocuğuna ben bakmasın mı diyorum peki babam ona bakarken kardeşim ne olacak ? ne güzel yeni bi yuva kurdu eskileri savsaklıyım.
söylediklerinizi haklı bulmuyorum ikinci eşler ve 40 yaşında anne olmak isteyenlerle dolmuş burası.. linç ekibinin saatleri galiba..
evet şükürler olsun ki biri 20 sene sonra olabilcekleri yazmış.. çocuk 3 yaşında kalmayacak ve hiç bir zaman bizimki gibi bir ilişkisi olmayacak onların.
ipekim annem yaşıyor babamda öyle Rabbim uzun ömürler versin ikisinede ama olurda birinden biri vefat ederse kim isterse evlenebilir ipekim .. ve ben seve ,seve yanlarında olurumhiç bir kişinin hakkı değildir egoistlik tavırlar.hayat sevince ve birlik olunca güzell..Kakao keşke benim babam da yaşasaydı da yeniden evlenseydi.
Bak şimdi ben de babamın öldüğünü kabul edemediğim moda girdim bu olayla
Ne çok etkiliyor şu KK ruh durumumuzu.
sizinki gibi bir ilişki derken??evet şükürler olsun ki biri 20 sene sonra olabilcekleri yazmış.. çocuk 3 yaşında kalmayacak ve hiç bir zaman bizimki gibi bir ilişkisi olmayacak onların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?