kardeşiniz ve çocuğunuz aynı zamanda doğsa?

sizinki gibi bir ilişki derken??

babam ve biz herkes imrenirdi bize.. şimdi ne sinemaya gidiyoruz ne 2 saatten fazla oturuyoruz. kadına aşık olması hoşuma gidiyor yüzü gülüyor adamın ama bizi artık görmüyor gibi. eskiden yaptığımızhiç bişeyi yapmıyoruz artık.

Ne mutlu sana kakao. Ben babamı çok ani bir şekilde 2014 haziranda kaybettim.59 yaşındaydı.
Böyle yarım bıraktığım aç kalktığım bir yemek gibi..
en sevdiğim filmi izlerken kesilen elektirik gibi..
Tamamlamadığım bir puzzle gibi...
Boşluğu hiç kapanmıyor. Yeri dolmuyor.
Keşke olsaydı da telefonu kaldırım Baba deseydim. Güzel babacım benimKıymetini bilin babalarınızın.

evet şükürler olsun ki biri 20 sene sonra olabilcekleri yazmış.. çocuk 3 yaşında kalmayacak ve hiç bir zaman bizimki gibi bir ilişkisi olmayacak onların.

kaç yaşındasınız?
ben de küçükken, 30 yaşındakiler yaşlı gibi gelirdi bana, o kafadasınız sanki. ancak 40 yaşına gelince anlayacaksınız henüz hayatınızın baharında olduğunuzu.
ayrıca 20 sene sonra değil 40 sene sonra olacakları yazayım, dayım 42, anneannem 82, dedem 85 yaşında, hala dayıma destek oluyorlar, 20 li yaşlarda anne baba olanlardan çok daha sorumluluk sahibi ebeveynler olduklarına da eminim. neden sizinki gibi ilişkileri olmasın? belki sizin çocuğunuza göstereceğinizden çok daha tahammüllü ve sabırlı tavırlar gösterecekler ve belki ömürleri sizinkinden daha uzun olacak.

Asıl neden bu kısım sanırım.

Ama siz de evlenip bir yuva kurmuşsunuz. Kendi hayatınızı yaşıyorsunuz.
Bazen zamanın akışı böyledir.

Kabullenmek gerekir.

Bence simariklik yapan onlar değil sizsiniz. Tamam hoşunuza gitmemiş olabilir ama bu denli karışmaya hakkınız yok. İkiniz de kocaman olmuşsunuz artık bakıma muhtaç değilsiniz.
Yaşları geç değil evlenmek istedilerse çocuk yapmak da isteyebilirler bu onların hayatı ve siz karisamazsiniz. Sanki çocuklarini siz bakıp büyütecek, besleyecek gibi konuşuyorsunuz.
Ayrıca Türkiye' de insanların torunları ile çocuklarının yaşının yakın olması yeni görülmüş birşey degil yadirganmaz yani merak etmeyin.

Bu da bahane bence.
Sonuçta sen de evlisin sanırım. Senin de bir hayatın var. Onun da kendine ait bir hayatı olmasın mı?
Sen evine çekilince o ne yapsaydı?

ya işte birde hayattayken bunları yapmayı birden kestiğini düşün.. aramlarına eskisi gibi dönmediğini ? artık seni sevmediğini düşün.. kendine HAYATTAYKEN başka bir hayat kurduğunu ve sen olmadan mutlu olduğunu ohayatta senin yokluğunu farketmediğini düşün.. nasıl hissedeceksin acaba ?

söylediklerinizi haklı bulmuyorum ikinci eşler ve 40 yaşında anne olmak isteyenlerle dolmuş burası.. linç ekibinin saatleri galiba..

Çok ayıp bu yazdığınız...

İnşallah siz de bir gün ikinci eş olmazsınız birinin hayatında

25

Bunlar senin bahanen.
Sen evlenmiş olmasını kabul edemiyorsun.
Sen de evlenmeseydin madem yoldaş olsaydın ona? Neden evlendin?

Belki kadın hamile kalamayacak belki de konu sahibi 40ına kadar hamile kalamayacak.Burada ne kadar kadın var evlenip 10-15 sene çocuğu olmayıp bir anda hamile kalan.Büyük konuşmamakta fayda var.
Doğmayan çocuğa şimdiden yazık günah neler yazdınız.

İki yetişkin insan, evlenmişler, mutlular ve çocuk istiyorlar, evlat olmanız buna karışma hakkı vermez size
Bilakis mutlu olmanız lazım babanız için
Üstelik çok yaşlı da değiller, ileride şöyle olur böyle olur ihtimallerini hiç göz önünde bulundurmuyorum, yarına çıkmaya senedimiz yok çünkü. Kardeşinize de telkin verin, bu konu sizin tekelinizde değil, saygı duymanız gerekir sevemeseniz bile ki ben dünyaya geldiğinde en çok sizin seveceğinizi düşünüyorum

Bu da bahane bence.
Sonuçta sen de evlisin sanırım. Senin de bir hayatın var. Onun da kendine ait bir hayatı olmasın mı?
Sen evine çekilince o ne yapsaydı?
tabiki olsun ben olmasın derdinde değilim ki o birini yeniden sevdiği için çok mutluyum üstelik ama ben de eşimi seviyorum eşimde beni seviyor ama biz ailelerimizde sevmekten vazgeçmedik.. babamın gözü kör olmuş gibi davranıyor.

canımmm Rabbim nurlar içinde yatırsın babacığını keşke ipekim keşke hayat yarım bırakmasa duygularımızı,isteklerimizi

İkinci bahar de geç.
Gerçekten mutlu olduğuna inanıyorsan ve eşinin samimi olduğuna inanıyorsan sen de mutlu ol.
Hayat çok kısa. Ivır zıvır şeyler için üzülmeye değmiyor.
Bir varmış bir yokmuş.

aşık olmuş baban ne güzel eskisi gibi o aramıyorsa sen ara yemeğe çağır en azından haftada bir kere çok güzel bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…