tabi orası öyle..Hayatın garantisi yok ki
Siz de eşinizle bebek sahibi olduktan sonra bebeğiniz 3 yaşında iken eşiniz vefat etse?
Kimin garantisi var hayatta?
benim halam benden 3 yaş büyük ve keyifle halam diye hitab ediyorum kendisine..Eşimin kendinden 18 yaş küçük amcası var...
sizinki gibi bir ilişki derken??
Ne mutlu sana kakao. Ben babamı çok ani bir şekilde 2014 haziranda kaybettim.59 yaşındaydı.ipekim annem yaşıyor babamda öyle Rabbim uzun ömürler versin ikisinede ama olurda birinden biri vefat ederse kim isterse evlenebilir ipekim .. ve ben seve ,seve yanlarında olurumhiç bir kişinin hakkı değildir egoistlik tavırlar.hayat sevince ve birlik olunca güzell..
evet şükürler olsun ki biri 20 sene sonra olabilcekleri yazmış.. çocuk 3 yaşında kalmayacak ve hiç bir zaman bizimki gibi bir ilişkisi olmayacak onların.
babam ve biz herkes imrenirdi bize.. şimdi ne sinemaya gidiyoruz ne 2 saatten fazla oturuyoruz. kadına aşık olması hoşuma gidiyor yüzü gülüyor adamın ama bizi artık görmüyor gibi. eskiden yaptığımızhiç bişeyi yapmıyoruz artık.
Bu da bahane bence.babam ve biz herkes imrenirdi bize.. şimdi ne sinemaya gidiyoruz ne 2 saatten fazla oturuyoruz. kadına aşık olması hoşuma gidiyor yüzü gülüyor adamın ama bizi artık görmüyor gibi. eskiden yaptığımızhiç bişeyi yapmıyoruz artık.
yanlış düşünce bunlarr bir baba yaşlı olsun ne olacakki neden bir evlat olarak utanacakmışımkii.evet şükürler olsun ki biri 20 sene sonra olabilcekleri yazmış.. çocuk 3 yaşında kalmayacak ve hiç bir zaman bizimki gibi bir ilişkisi olmayacak onların.
Ne mutlu sana kakao. Ben babamı çok ani bir şekilde 2014 haziranda kaybettim.59 yaşındaydı.
Böyle yarım bıraktığım aç kalktığım bir yemek gibi..
en sevdiğim filmi izlerken kesilen elektirik gibi..
Tamamlamadığım bir puzzle gibi...
Boşluğu hiç kapanmıyor. Yeri dolmuyor.
Keşke olsaydı da telefonu kaldırım Baba deseydim. Güzel babacım benimKıymetini bilin babalarınızın.
söylediklerinizi haklı bulmuyorum ikinci eşler ve 40 yaşında anne olmak isteyenlerle dolmuş burası.. linç ekibinin saatleri galiba..
25kaç yaşındasınız?
ben de küçükken, 30 yaşındakiler yaşlı gibi gelirdi bana, o kafadasınız sanki. ancak 40 yaşına gelince anlayacaksınız henüz hayatınızın baharında olduğunuzu.
ayrıca 20 sene sonra değil 40 sene sonra olacakları yazayım, dayım 42, anneannem 82, dedem 85 yaşında, hala dayıma destek oluyorlar, 20 li yaşlarda anne baba olanlardan çok daha sorumluluk sahibi ebeveynler olduklarına da eminim. neden sizinki gibi ilişkileri olmasın? belki sizin çocuğunuza göstereceğinizden çok daha tahammüllü ve sabırlı tavırlar gösterecekler ve belki ömürleri sizinkinden daha uzun olacak.
Bunlar senin bahanen.ya işte birde hayattayken bunları yapmayı birden kestiğini düşün.. aramlarına eskisi gibi dönmediğini ? artık seni sevmediğini düşün.. kendine HAYATTAYKEN başka bir hayat kurduğunu ve sen olmadan mutlu olduğunu ohayatta senin yokluğunu farketmediğini düşün.. nasıl hissedeceksin acaba ?
tabiki olsun ben olmasın derdinde değilim ki o birini yeniden sevdiği için çok mutluyum üstelik ama ben de eşimi seviyorum eşimde beni seviyor ama biz ailelerimizde sevmekten vazgeçmedik.. babamın gözü kör olmuş gibi davranıyor.Bu da bahane bence.
Sonuçta sen de evlisin sanırım. Senin de bir hayatın var. Onun da kendine ait bir hayatı olmasın mı?
Sen evine çekilince o ne yapsaydı?
çok şeker :) şimdi hala olacak onun heyecanında :)Şeker gibi görümceymiş
Ben de istiyorum 1'e başlayan görümce
canımmmNe mutlu sana kakao. Ben babamı çok ani bir şekilde 2014 haziranda kaybettim.59 yaşındaydı.
Böyle yarım bıraktığım aç kalktığım bir yemek gibi..
en sevdiğim filmi izlerken kesilen elektirik gibi..
Tamamlamadığım bir puzzle gibi...
Boşluğu hiç kapanmıyor. Yeri dolmuyor.
Keşke olsaydı da telefonu kaldırım Baba deseydim. Güzel babacım benimKıymetini bilin babalarınızın.
İkinci bahar de geç.tabiki olsun ben olmasın derdinde değilim ki o birini yeniden sevdiği için çok mutluyum üstelik ama ben de eşimi seviyorum eşimde beni seviyor ama biz ailelerimizde sevmekten vazgeçmedik.. babamın gözü kör olmuş gibi davranıyor.
aşık olmuş baban ne güzel eskisi gibi o aramıyorsa sen ara yemeğe çağır en azından haftada bir kere çok güzel bunlartabiki olsun ben olmasın derdinde değilim ki o birini yeniden sevdiği için çok mutluyum üstelik ama ben de eşimi seviyorum eşimde beni seviyor ama biz ailelerimizde sevmekten vazgeçmedik.. babamın gözü kör olmuş gibi davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?