- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Ne alaka ya dede olacak yaşta çocuk sahibi olmak. O çocuk 20 yaşındayken babası 70 olacak. Herşeyin bi vakti zamanın var. Kişisel tatmin için çocuk mu yapılır
Baştan bunu söyleseniz ya ben 40 yaşa takıldım diye !
Yahu burda anlatılmak istenen gayet net !
Bu evlatları kendi ellerinle evlendirmiş yanlarında olmuşlar , hiç bir evladın yapmayacağını büyük bir saygıyla yapmışlar. diğer kardeşi de yanına almış ki almayabilirdi. Olayın yaşına takılmışsınız.
O çocuk doğsun sırf tatmin olmak için ne güzel değil mi ? Ya sonra ? Olaya bencilce yaklaşan sizsiniz. Anlamak isteidğiniz yerden olaya bakıyorsunuz. Kızcağız ne anltmak istiyor siz neler yazıyorsunuz şımarık, egoist... Yok artık ya
Sizin babanız 50 yaşında 2.evliliği yaptı mı ?
Sadece birazcık Empati.
Bu evlatları kendi ellerinle evlendirmiş yanlarında olmuşlar , hiç bir evladın yapmayacağını büyük bir saygıyla yapmışlar. diğer kardeşi de yanına almış ki almayabilirdi. Olayın yaşına takılmışsınız.
O çocuk doğsun sırf tatmin olmak için ne güzel değil mi ? Ya sonra ? Olaya bencilce yaklaşan sizsiniz. Anlamak isteidğiniz yerden olaya bakıyorsunuz. Kızcağız ne anltmak istiyor siz neler yazıyorsunuz şımarık, egoist... Yok artık ya
Sadece birazcık Empati.
2 cocugum var. 40 yasinda sartlar elverirse bir tane daha olsun istiyorum.
Esim de 47 yasinda olacak. Yani olmayacak bir sey degil bence
Babanizdan uzaklasmak istemiyorsaniz kadini ve kizini ve dahi gelme ihtimali olan bebegi kabullenin. Mutlu mesut yasayin.
Sadece birazcık Empati.
peki eşinizle ayrılsanız çocuklarınız babalarının o yaşta başka birinden çocuk yapmasını nasıl karşılar sizce ?
Kadının da adamın da çocukları olduğunu düşünürsek bir bebek sahibi olmanın ne olduğunu gayet iyi biliyor olmalılar.
Sadece bebek sahibi olayım, tatmin olayım diyerek çocuk doğurulmaz. Sonrasını da hesaplamışlardır merak etmeyin.
inanın bana düşünmemişlerdir. eminim buna. babam benim düğünüme dahi misafir gibi geldi gitti..
çok iyidir ama sorumsuzdur ona göre dünyaya gelen büyür.. kadın babam gibi birinden çocuk istiyor anlıyorum çünkü çok iyi bi insan fakat o çocuk 20 yaşına geldiğinde babam 70 yaşında olacak.
Karakter olarak olgun çocuklarsa eğer, kardeşleri olacağı için ve bu vesile ile babalarına daha yakın olma fırsatı yakalayacakları için sevinirler bence.
Ama karakteri olgunlaşmamış çocuklarsa bencilce karşılayabilirler.
Not: Benim de boşandığım eşim şu anda 51 yaşında. Evlenmedi ama evlenip çocuk sahibi olabilir.
Yeni bir kardesleri olacagina sevinmelerini isterim. Ama nasil karsilayacaklarini kesin olarak bilemem.peki eşinizle ayrılsanız çocuklarınız babalarının o yaşta başka birinden çocuk yapmasını nasıl karşılar sizce ?
Yeni bir kardesleri olacagina sevinmelerini isterim. Ama nasil karsilayacaklarini kesin olarak bilemem.
Oyle bi dusuncem olmasa da belki ben de evlenirim baska esimden yine cocugum olur. Olmayacak bir sey yok.
Lakin onemli olan yeni gelince eskiyi unutmamak.
Babaniz eski ozenini gostermiyorsa size ya gercekten ask sarhosu olmus ya da siz babanizin esini disladiginiz icin uzak kalmis.
eski eşiniz evlendiğinde ve çocuk sahibi olduğunda çocuklarınız hiçte düşündüünüz gibi tepki vermeyecek emin olun buna.
size göre kardeşim ve olgunlaşmamış karakterleriz madem çok açık ve net söylüyorum size dünyanın en karakterli insanı dahi olsa kimse istemez böyle bişeyi.. yaşayıp görürüsünüz sizde hatırlarsınız bu sözlerimi.
eski eşiniz evlendiğinde ve çocuk sahibi olduğunda çocuklarınız hiçte düşündüünüz gibi tepki vermeyecek emin olun buna.
size göre kardeşim ve olgunlaşmamış karakterleriz madem çok açık ve net söylüyorum size dünyanın en karakterli insanı dahi olsa kimse istemez böyle bişeyi.. yaşayıp görürüsünüz sizde hatırlarsınız bu sözlerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?