kardeşiniz ve çocuğunuz aynı zamanda doğsa?

Ne alaka ya dede olacak yaşta çocuk sahibi olmak. O çocuk 20 yaşındayken babası 70 olacak. Herşeyin bi vakti zamanın var. Kişisel tatmin için çocuk mu yapılır

Çocuk zaten %100 kişisel tatmin için yapılır, başka nedeni mi var ki

sizi zerre ilgilendirmez cocuk sahibi olmak istemeleri..
bence egoistsiniz,benim cocugumla ilgilenecekken simdi kendi cocugu olma ihtimali var tam bi kaos diyerek zaten niyetinizi belli etmissiniz
icinize sigar mi sabiyi kardes diye kabul etmemek?
bilmiyorum bana hic samimi gelmediniz aksine sadece kendinizi dusunuyorsunuz

Kadının da adamın da çocukları olduğunu düşünürsek bir bebek sahibi olmanın ne olduğunu gayet iyi biliyor olmalılar.

Sadece bebek sahibi olayım, tatmin olayım diyerek çocuk doğurulmaz. Sonrasını da hesaplamışlardır merak etmeyin.

ahhh teşekkür ederim.. nikah günü ağlamaktan gözlerim şişti evet evlenmesi gerektiğinide biliyorum yalnızlık Allaha mahsus ama çocuk neden ne gerek var. büyüyünce ne olacak biz eşimle cesaaret edemezken yaptıkları bana bencilce geliyor herkese haksızlık gibi geliyor.. ama zaten eminim onlarında bizi anlamayacağına. biz ne desek boş. kadın takmış kafaya.

2 cocugum var. 40 yasinda sartlar elverirse bir tane daha olsun istiyorum.
Esim de 47 yasinda olacak. Yani olmayacak bir sey degil bence
Babanizdan uzaklasmak istemiyorsaniz kadini ve kizini ve dahi gelme ihtimali olan bebegi kabullenin. Mutlu mesut yasayin.

peki eşinizle ayrılsanız çocuklarınız babalarının o yaşta başka birinden çocuk yapmasını nasıl karşılar sizce ?

tatmin için bebek sahibi olmak istediklerini nerden çıkardınız.
konu sahibi kendisi demiş birbirlerine aşıklar, mutlular diye..
onlar mutluysa, istiyorsa kim ne diyebilir.
dede olacak yaşta baba olunur mu diye kırıcı cümleler yazılıyor da 20 yaşında baba olan adamın ölümsüzlüğü mü var.
benim babam 41 yaşında vefat etti.
Bu mantıkta bir gün nasılsa ölecegiz diyerek kimse çocuk mocuk yapmasın.

peki eşinizle ayrılsanız çocuklarınız babalarının o yaşta başka birinden çocuk yapmasını nasıl karşılar sizce ?

Karakter olarak olgun çocuklarsa eğer, kardeşleri olacağı için ve bu vesile ile babalarına daha yakın olma fırsatı yakalayacakları için sevinirler bence.

Ama karakteri olgunlaşmamış çocuklarsa bencilce karşılayabilirler.

Not: Benim de boşandığım eşim şu anda 51 yaşında. Evlenmedi ama evlenip çocuk sahibi olabilir.

inanın bana düşünmemişlerdir. eminim buna. babam benim düğünüme dahi misafir gibi geldi gitti..
çok iyidir ama sorumsuzdur ona göre dünyaya gelen büyür.. kadın babam gibi birinden çocuk istiyor anlıyorum çünkü çok iyi bi insan fakat o çocuk 20 yaşına geldiğinde babam 70 yaşında olacak.

Bu dünyada herkes sorumluluk sahibi değil, diğer babalar da değil

Bu kadar büyütmeyin.

Herşey olduğu kadar.

Siz o bebekten primer sorumlu kişi değilsiniz, bu kadar düşünmeyi bırakın.

eski eşiniz evlendiğinde ve çocuk sahibi olduğunda çocuklarınız hiçte düşündüünüz gibi tepki vermeyecek emin olun buna.
size göre kardeşim ve olgunlaşmamış karakterleriz madem çok açık ve net söylüyorum size dünyanın en karakterli insanı dahi olsa kimse istemez böyle bişeyi.. yaşayıp görürüsünüz sizde hatırlarsınız bu sözlerimi.

Yeni bir kardesleri olacagina sevinmelerini isterim. Ama nasil karsilayacaklarini kesin olarak bilemem.
Oyle bi dusuncem olmasa da belki ben de evlenirim baska esimden yine cocugum olur. Olmayacak bir sey yok.
Lakin onemli olan yeni gelince eskiyi unutmamak.
Babaniz eski ozenini gostermiyorsa size ya gercekten ask sarhosu olmus ya da siz babanizin esini disladiginiz icin uzak kalmis.

bir anne olarak kardeşleri olacakları için sevinmelerini istersniz annemde karışmayın babamıza mutluysa bırakın diyor zaten.. fakat çocuklarınız bunu istemeyecek değil 25 40 yaşında bile olsa insan başına gelince anlıyor demekki.. ben babamın yanına annemden başkasını yakıştıramıyorken evlensin istedim onun için başka bi kadından kardeş isteyemiyorum malesef.. evet bencillik belki dediğiniz gibi benim şımarıklığım ama yok kabullenemiyorum.

Ben çocuklarımı bencillikten uzak yetiştiriyorum merak etmeyin.
Bence sevinerek karşılarlar bu durumu.

Benim 2 kızım var, vakti zamanında eski eşim ve ailesi erkek bebeğimiz olsun istemişlerdi. İnşallah eski eşim evlenir ve bir erkek çocuğu olur.

Kızlarıma da o bebeği kardeşleri gibi görmeleri gerektiğini daha hamileliğini başından beri ben öğretirim. Bebek için hediyeler, oyuncaklar alırız.

Dediğiniz gibi yaşarsam eğer size yazarım tekrar.

Birini kıskanmanın sadece ve sadece benim hayatımı mahvedeceğini öğrenecek kadar akıllıyım Allah'a şükür.

GelenKutusu yazdıklarına aynen katılıyorum
Ablam eşinden ayrıldı
17 yaşında bir yeğenim var
Babası tekrar evlendi
İlk başta üzüldü biraz ki babasıyla arasıda hiç iyi değildir
Ama babasının yeni eşini tanıdıkça iyi bir insan olduğunu söylemeye başladı
Şimdi babasının iki kızı var
Sırf onları görmek için hafta sonları gider
Kendine bir alıyorsa kardeşlerine iki alır.
Yani kimse istemez diye birşey yok

Benim babam da 50 yaş civarında evlendi üvey annem 44 yaşındaydı hiç evlenmemiş ve çocuğu da yoktu. Çocuk istedi durdu menapoza da daha girmemişti. Yabancı uyruklu kendisi ve genetik olarak da ailecek geç menapoza giriyorlarmış. Doktor uğraşırsak çocuğunuz olabilir demiş. Ama babam pek istemedi benim zaten çocuklarım var diye. Kadına da madem çocuk sahibi olmak istiyordun genç yaşta evlenseydin demişti.
Çocuk istediğini öğrenince ben de şoklardan şoklara girmiştim 19 yaşındaydım bize güvenme baba asla bakmayız kardeş falan istemiyoruz dedik. Zaten niyeti yoktu adamın ama olsa onu durduramazdık sanmıyorum...
Sizi dinlemezler muhtemelen.

Kanunların onayladığı birliktelikte çocuk sahibi olmak ya da olmasını istemek, kimseyi alakadar etmemeli o çift hariç.

Öncelikle şunu belirteyim , kimin ne zaman öleceğini sadece Allah bilir. Ancak benim 8 yaşında kardeşim var. Babam kardeşim doğduğunda 51 yaşındaydı. Babam ne yazık ki 8 ay önce vefat etti.... Ve kardeşim şuan babasız olmanın acısını yaşıyor.. Biz elimizden geleni fazlasıyla yapsakta sonuçta babamı geri getiremeyiz... Üstelik babamın hiç bir hastalığı yok iken 3 ay içinde öldü :'( Ben kardeşimin o kadar üzülmesine dayanamıyorum maalesef... Umarım vermek istediğim mesaj alınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…