babam ve biz herkes imrenirdi bize.. şimdi ne sinemaya gidiyoruz ne 2 saatten fazla oturuyoruz. kadına aşık olması hoşuma gidiyor yüzü gülüyor adamın ama bizi artık görmüyor gibi. eskiden yaptığımızhiç bişeyi yapmıyoruz artık.
ya işte birde hayattayken bunları yapmayı birden kestiğini düşün.. aramlarına eskisi gibi dönmediğini ? artık seni sevmediğini düşün.. kendine HAYATTAYKEN başka bir hayat kurduğunu ve sen olmadan mutlu olduğunu ohayatta senin yokluğunu farketmediğini düşün.. nasıl hissedeceksin acaba ?
Evet bir de bu var. Onlara bi şey olursa çocuk başlarına kalacak korkusu..hani bazı kayınvalideler oğulları evlenince kabullenemezler ya, buradan aynı öyle gözüküyorsunuz. Bence kardeşinizin psikolojisi iyi değil. Onu yatıştıracağınıza babanıza ve eşine eziyet ediyorsunuz. Babanızı bu kadar kıskanma sebebiniz nedir? Sonuçta tek başına olan bir insan yalnız kalmak istememiş. Çocuk da tamamen onların tarassutunda olan bir karar. Babanız sonuçta 70 yaşında yatalak bir insan değil ya. İlk kez baba olma yaşı neredeyse 40'lara çıktı. Onaylarsınız veya onaylamazsınız kardeş olarak kabul etmeyiz demeler falan, haddinizi çok aşmışsınız. Kızım bana çocuk yaparsan onu kardeş olarak görmeyiz dese babanız kadar ılımlı olmazdım yani. Ay valla ilginçsiniz.
Ek: aklıma babanızdan miras kalabileceği geldi? Babanız varlıklı mı? Pay mı sorun?
ben de 40 yaşında anne oldum demek ben de şımarığım :)
asıl şımarık sizsiniz ama fakında değilsniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?