merhaba arkadaşlar
2,5 senelik evliyim, 11 aylık bir oğlum var
kazayla oldu görüntüsü altında isteyerek tekrar hamile kaldım

yani iki bebeğim arası yaş farkı 19 ay olacak. kardeşlerin arkadaş gibi büyümesinin daha güzel olacağını düşünüyoruz eşimle
şuan çalışıyorum ama doğum yapınca çalışmaya 3-5 sene ara vermeyi düşünüyorum. maddi olarak oldukça zorlanacağız ancak bunu çok önemsemiyorum şuan
yalnız bu haber sonrasında kendi ailemden büyük tepkiler aldım, oğlun çok küçük yeterli ilgi gösteremezsin, ezilir, bebekliğini yaşayamaz, aldır bebeği gibi..
ben maddi manevi açıdan zorlanacağım, bu riski göze alarak hamile kaldım zaten ancak ailemden tepki görünce gözüm çok korktu açıkçası. oğluma düşünmeden haksızlık mı yaptım acaba diye içim içimi yiyor.
sizlerin bu konudaki düşünceleri neler, bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı ?
Seni en iyi ben anlarim :) ilk oglum dogduktan 2 3 ay sonra (gercekten) kazayla hamile kaldim.
Hatta o siralar neyle korunayim diye düsnrken esim espiri yapiyodu bitane daha olursa falan diye adetm gecikmis farkinda bile degilim migde bulantilari basladi biraz ayikmaya basladim derken bigün aksam esime dedim eczaneye gidip test aldik eve geldik bi yapim dedim yaptim daha kenara koymadan elimdeyken 2 koca net cizgi ayy sok oldum o ani anlatamam.
Esime gösterdim napcagimizi sasirdik oglum daha 3 4 aylikti daha anneme söyledim seninkisi gibi tepkiler aldim daha bebegin kücük tam onla ilgilenecegin zaman mamyakmsn sen dikkat etseydin ya falan biraz sinirlerim bozuldu diyebilirim
Artik hergün düsünmeye basladim nparim diye cocuguma ilgi gösteremicem oda benden ilgi bekliyor falan derken bianda aldirmayi düsndüm doktra gttim 7 haftalikti ben dedim aldrmak istyrm iyi düsün dedi esinle konus eger kararliysan pazartesi gel dedi esinle imzasi gerek.
Esime söyledim scmlama dedi iste esime oglumla ilglnmcm tam onn ayaklandigi siralar karnim burnumda olacak iste pskljim bozulucak zorla esim istemeyerek iyi naparsn yap ben razi degilim icten ama dedi.
Bende tamm sen imza at yeter dedim esim okdr ugrasti vazgecrmek icin gttim kürtaj fyatlarini sordum 450 dediler neyse esime dedim tamam dedi sen blirsin.
Artik karari verdim aldiricam araya hafta sonu grdi pazartesi gidicektim derken bigün evde oturuyorum oglumu uyuttum ezan okunuyodu sonra dedim ben napiyorum nasl kiyarim bi cana oda benim evladm otrdum hüngür hüngr agladim Vazgectm aldriamam dddim anneme dedim en iyi karari vermissin biraz zorlarnrsn ama takdir böyleymis falan dedi.
Neyse aksam oldu esim geldi oturuyoruz dedimki naptin parayi hazirladinmi hazirlarim yarin dedi iyi dedim 500 hazirlada (ozaman ehliyeti cikarmamistim daha) ehliyeti cikarayim dedim nasil yani dedi ben vazgectim aldrmiyorum oda benim evladim kiyamam ona dedim esim nasil sevndi kalkti sarildi öptü.
Merak etme askim ben yardm ederm sana dedi.
Sonra neyse zamn gecti tabi zorlanmadimmi zorlandim agirlastim ogluma yetemedim bzen derken hala kafamda celisklerle yasadim nasl olcak napicm falan.
Ve dogum yaptim :))
Oglum 1yasina girmeden 12 gün önce ikinci oglumu dogurdum :)
Aralari 1 yas var hatta dogumdakiler dalga gecti 1 yil icinde 2 dogum yaptin masallah seneye de gelcenmi falan diye .
Cok cesaratlisin msllah dediler :)
Smdi allaha skur iyiym amelyttan snra 4 gün cok bas agrisi cektim spinal yuznden ama snra kendme glnce iki oglumlada elimden geldgnce ilglnyrm saolsun esim hep yardimcim benm isim varken bakar uyutur geceleri kalkar oglumun mamasini verir 1 yasndakinin .
Allahm takkdir etti ve 2 oglum oldu ikisnde bakyrm cok skür tabi bikac yil zorlancm aama snra rahatlcm ikisi br oynucak sklmicaklar ikiz gbi olucklar insllah