Kardeşleri ayırıyormuşum !

Ben ikinizde de hata buldum.

Annesi aradıgında en baştan söylemeliydi.
Hadi diyelim sizden tepki görecegini hesaba katmadı, önce tamam dedi,
sonradan durum degişince en azından gidemeyecegini arayıp haber vermeliydi.

Ne garip bir iletişim bu?
Kayınvalide emrediyor, eş olmaz diyor, ogul arada kalıp gitmiyor, ama gidemeyecegini de bildirmiyor...

Gidemeyecegini arayıp söylese emin olun, kayınvalideniz size patlamazdı...

Son düzenleme:

cnm görümcesi kendisini prenses gibi hissetmese bile kayınvalidesi araya girip kızını prenses yapıyo bence.bu türlerden bende de var.benım kv de kızını sevsin saysınlar kol kanat gersinler emrinde olsunlar abileri ister.hep bi öğüt verir,acındırır kızını oğlanlara....

bende sizin gibi düşünüyorum..hem hamile olduğunu söylememiş hemde doktor kontrolü için bu kadar inatlaşmaya gerek yoktu diye düşünüyorum.sonuçta bu 9 aylık bir süreç her doktor kontrollerinizde belki eşiniz gelemeyecek..eşinizdede hata var.böyle bir durumu saklamasına gerek yoktu.boşu boşuna sizede sterese sokmuş..kayınvalidenizin böyle bir durumdan haberi yok bunu pat diye bir şekilde öğreniyor ve belkide kadın beni insan yerine saymıyorlar diye size kızmış olabilir..bende uzun bir aradan sonra tüp bebekle hamile kaldım..eşim ailesine haber vermesine rağmen bende aradım ve kayınvalidemle konuştum babaanne oluyorsun dedim hayır duası etti kadın kayınpederim ağlamaktan konuşamadı..ve ilk doktor kontrollerine eşim gelemedi ve ben babamla birlikte gittim.eşim daha sonraki doktor kontrollerine geldi..hepimiz hamilelik süreci geçiriyoruz...kendinizi bu hadar strese sokmayın.bunlar en güzel zamanlarınız..Allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin..

Kimsesi olmayan adamla evlenmek en temiziymiş anladım yahu
Bulabilen ne şanslı valla kadir gecesi doğmuş sayarım
Hiç kendini üzme yalnız şunu söyleyeyim teli suratına kapatmasaydın keşke
Fevri davranışlar haklıyken haksız ediyor insanı öğrendim.
Ben 3 ay önceki halimle yaşadığını yaşasam aynen bende suratına kapatırdım
hatta kapatmadan evvel laf sokardım..
Ama 3 aylık evliyken daha uyanık olmam gerektiğini öğrettiler sağolsunlar..
Şimdi bugün yaşadığını yaşasam açardım telefonu dinlerdim dinlerdim
Eşim bu özel günde bebeğimizle ve benimle olmayı seçti sesinizi duyamıyorum
alooo alooo kusura bakmayın hoşçakalın der kapatırdım
Ardından da eşimi arayıp bitanemm böyle böyle oldu çok üzgünüm bu arada
bebeğimle babamızı çok özledik diye cilveleşirdim bi güzel nasılım ama

Kimse kimsenin neler yaşadıgını,bazı şeyleri neden gizledigini söylemek istemedigini bilemez..belki de karşısındaki k.validesi bile olsa bu haberi herkesten önce duymayı hak etmiyodur olamaz mı,belki öyle şeyler oldu ki o da bunu hak ediyodur...herkes kendine göre bişyler yazıyor ama kimse keyfinden kızmaz durup dururken...kv de az degilmiş ki,öyle hemen arayıp fırçalamak neden?o da düzgün bir dille diyeymiş "kızım hayırdır böyle bişey varmış neden söylemediniz daha önce kırıldım size"dese düzgünce ama,belki kaşısındaki de sinirlenmeyecekti...belli ki bişyler var iki tarafta birbirine soguk.

aynı benim kv.kızı hep mağdur gariban...aslında alakası yok.bilirsin ama söyleyemezsin işte.

kv niz sizi tebrik etmek için arayacağına kızmaya yer aramış.birde anlamadığım aktarma yapan insanlar için havalimanına gitmekte neyin nesi.ne saçma.ayrıca eşiniz sizi bu duruma düşürmüş.annesine gereken cvbı verseymiş olay bu duruma gelmezdi.bence siz hariç herkes hatalı.

boşverin onları.hamileliğinizin keyfini çıkarın.

aynen tatlım. benim küçük görümce de her türlü çirkefliği yapar ama gene de kendisine prensesmiş gibi davranılır. benim eşimi abiden saymaz ama gönderdiğimiz parayı erkenden bitirir yerli yersiz harçlık ister, abi bana sıfır i phone al diye baskı yapar. ah ah bir onların kızları değerli zaten. biz ağaç kovuğundan çıkmışız.

Yuzune kapatmaniz yanlis, esinizin gitmeyecegim anne diye annenize soylememesi yanlis. Kayinvalidenizin baska bir vesileyle bu haberi duymasi ve halihazirda sinirli haliyle ondan tebrik beklemeniz yanlis. Kayinvalidenizin kardesleri ayiriyorsun diye size bagirmasi da yanlis. Olayda hatasiz tek kisi gorumce. Olabilir aktarma sirasinda kardesi ile gorusmek isteyebilir cagirabilir, isi olan gelemeyecegim der biter gider. Yok efendim gorumce kendini prenses saniomus da falan filan, o arada kardesiyle gorusmek istemis kisi suclu oldu :)

görüşmek isteyen insan bir gününden fedakarlık eder, gider abisinde kalır. ayaküstü görüşme mi olurmuş?

görüşmek isteyen insan bir gününden fedakarlık eder, gider abisinde kalır. ayaküstü görüşme mi olurmuş?

Kardesi yurt disinda yasiyormus, nereden biliyorsunuz zamani oldugunu? Kendini ona gore ayarlamistir, aktarma denen sey 1 saat sonra baska bir ucaga binmek degil ki.

Insanlar ucaklarini kacirmamak icin en az 2 3 saat sonraya alirlar biletlerini, o sirada kardesiyle gorusmek istemis ne var bunda?

doğrusu bizim de akrabalarımız var yurtdışında yaşayan hiç demiyorlar bir saat havaalanında görüşelim biz sonra anneme geçelim diye. gelip kalıyorlar bizde br iki gün ya da bir hafta sonra gidiyorlar nereye isterlerse. yurtdışından gelenler en az 15 gün izinle geliyorlar. 2-3 gün için değil. ayrıca konu sahibi hamileliğim zor geçiyor diyor, kanaması bulantısı ya da baş dönmesi varsa uzak olan hastaneye tek başına gitmesi kendisi için zor ve tehlikeli olurdu.

Konu sahibi tek basina gitsin demiyorum ki...Kocasi soyleseymis isimiz var diye duzgun bir dille? Burada komik olan gorumceye prenses denmesi, demekki bu gorumcenin sizin akrbalarinizdan daha farli planlari varmis, kardesi nasil gorusmeye gitmek zorunda degilse o da kardesine iki gununu ayirmak zorunda degil.. Gorusememisler gel burada goruselim demis, ben buradan prenses oldugu anlamini cikarmiyorum

Hayırla ve mutlulukla bebeğinizi elinize alırsınız inşaallah.
Karşımızdaki kim olursa olsun, ne yapmışsa yapsın yüzüne tlf.nu kapatmak çok ayıp diye düşünüyorum.

Sizde sonuna kadar sabretmeliydiniz. Kadınlar en ufak bir üzüntüde ''hamileyim'' cümlesinin arkasına saklanıyor.
Bu kişiyi yanlış yönlendirir. Yaptığı yanlışlara bile kendince kılıf uydurması kolay olur.

Eşiniz önce tamam deyip sonra gitmemesi hoş olmamış.
Annesini tekrar arayıp mazeretini bildirmeliydi.
Siz mümkünse bir gün randevuyu erteleyebilmeyi düşünebilirdiniz.

Haklısınız eşiniz açık açık konuşmalıydı, konuşamamışsa olurunu düşünmek gerekirdi.

Son düzenleme:
herkesin yapısı farklı tabii o yüzden kim haklı kim haksız böyle bi yorum yapmak bana düşmez ama ben sizin yerinizde olsam eşimi üzmezdim..

evet bebeğinizi görmeye gitmek çok heyecanlı mutlaka o gün için heveslenmişsinizdir ama artık doktor randevusunu ertelemek bi telefona bakıyor ben olsam randevumu ertelerdim hatta eşimle gider görümcemi de görürdüm..zaten ona engel olsam vicdan azabı çekerim içim rahat etmez..

başına gelmeden konuşuyorum sanma aynısı bana da oldu ilk bebeğim de bebeği yeni öğrendik tam doktora gidecektik kaynım süpriz yapıp çıkıp geldi 1 hafta erteledim randevuyu sonuçta sorun çıkarsam hem eşim üzülecek hem ben hem eşimin ailesi ne gerek var huzursuzluğa..6 yıllık evliyim Allah nazardan saklasın eşimin ailesi tarafından hiç kırıcı bi söz duymadım, ne ekersen onu biçiyorsun ben böyle düşünüyorum..

ayyy walla böylelerinden birinin saçını başını yolmadan bu dünyadan gitmeyi Rabbim bana nasip etmesin.

sizin durumunuz farklı, eve misafir gelmiş.eger kardeşini çok görmek istiyor iseydi ugrardı.aaa koştur koştur havaalına gel orda görüşelim ne demek.eger gerçekten kardeşlik olsaydı arada abisine ugramadan gitmezdi.ayrıca ben çok şaşırıyorum öyle emir verenlere.yolda bir kaza olsa başına bir iş gelse, hiç mi dusunmezler.ben kardeşlerime 20 dakikalık mesafeden gelin diyemiyorum.

benim de kardeşim aktarmalı uçtuğunda ben de gidiyorum havalimanına ne var ki bunda?

insanın kardeşini kısa da olsa görmek istemesinin nesi garip?

karşılamadan anladığım benim orda ayaküstü de olsa görüşebilmek neticede bir iki saat fark oluyor arada..

burada suç eşinde, madem gidemeyecek arayıp kadını böyle bir durum var gidemeyeceğim diyecekti.

görümcenin prensesliğini ben göremedim. kızın bir şeyden haberi yoktur bence. anne bekledim gelmedi abim demiştir olsa olsa, kadın da oğlunua rayıp neden gitmedin diye tabiki soracak sormasın mı adam gideceğim demiş.

ben de hamilelik geçirdim ama kusura bakmayın hanımlar bu duygusalım cok stresliyim olayları bana abrtı geliyor, ben bebeğimi kaybettimçok da stresli zamalr gecirdim ama stresliyim yaklaşmayın demedim, beterin beteri var hamileyiz diye insanları bağırıp çağırma trip atma hakkımız yok değil mi?

kaynanan da sinirli bir tip anlaşılan,

telefonu kapatman hoş olmamış,
kadın hamileliği o an öğrendiği için de kırılmış olabilir,

bence suçun büyüğü kocanda.

anneden korkmak da neymiş ya kocaman adam, baba olacak adam...

Telefonu kapatmayla hata yapmışsın; eşinde doktor meselesini annesine söylememekle; annesi de sana böyle davranarak...Huzursuzluk çıksın istemiyorsan; sen küçüksün sonuçta; kaynanandan özür dilersin. Eşim annesinden korkuyor yazmışsın, eğer aranız düzeltmezsen eşini etkileyebilir diye düşünüyorum. Sen kötü bir şey yapmadın; hakkın bu senin...Bebeğinin muayenesine eşinle gidecektin; insanlara akıl sır ermiyor işte...Sen bebeğine tak; hiçbir şeyi düşünme; bir özür dile; eşini de uyar. Gerisini zaman halletsin; huzur en çok şu zamanda lazım...

ben hamile olduğumu saklamadım zaten yeni öğrendik evde test yaptım mide bulantılarım vardı eşime emin değilim ama test yapalım dedim çünkü daha önce yine hamilelik belirtileri vardı ama elim boş çıkmıştı buyüzden dedim tam emin olmadan kimseye söylemeyelim belkide hamile değilimdir dedim çünkü hamile bayanlar bilir evde yapılan testler pek güven olmuyor ben büyükşehirde oturuyorum yeni geldim ve bu şehirde birkaç semtten başka pek biyer bilmiyorum ev ve iş arası o kadar bildiğim yerler ayrıca tek gitmek istemedim çünkü mide bulantılarından ölüyorum resmen zaten hamile olduğuma bulantılarım başlayınca anladım ! eşimde dedi belki mideni bozdun belki hastasın önce iyice öğrenelim öyle söyleyelim çünkü ben özel günümü olmuştum ama kısmete bakın ki 7 haftalık hamile çıktım :) aldığım doktor randevumuda istediğim bir doktordan aldım araştırdım sordum eniyisi x hastanesindeki doktor dediler bende aldım ki ogün eşiminde benimde izin günümdü başka gün gidemem eşimin izni yok izin almasıda güç ama dediğiniz gibi eşimde de suç var diyebilirdi annesine eşimi doktora götürecem diye ama söylemedi o da sanırım emin olmak istedi ama kayınvalidemin emirvakilerine nedense kimse bişey demiyor hoş mu sizce nasılsın iyimisiniz demeden hemen git al emirler yağdırıyor ! neyse ben doktora gittik iyice emin olduk canımızın kalp atışlarını duyunca :) ama gelin görün ki hevesimiz kursağımızda kaldı çünkü bunu bile kayınvaldem bize zehir etti !!! evlilik kararı aldığımızda da evlenmiceksiniz diye zıplamıştı herzaman yaptığı şey gerçi !!!!:) eşim esra hamile diyor arkasına sakladınız mı arkasına öylemiiiiii kardeşinde hamile eee nolmuş diyor :) kadın resmen hayatın bana cilvesi ayrıca bize havalimanı çok uzak ben zaten gidemezdim nerden baksanız 2 saat sürüyor benim yol çekmem mümkün değil mide bulantısıyla okadar yolu kesinlikle çekemezdim ! ayrıca tek gitseydin doktora diyen bayanlar neden tek gidecekmişim tek mi yaptım bu çocuğu babası yanımda olmayacaksa neden yapıyorum ben bu çocuğu sorarım size ?????? ayrıca kayınvalidem beni arayıp hesap sorma hakkına sahip mi eğer o bana hesap soracak kadar küstahlaşıyorsa bende gayri tabi yüzüne kapatırım pişmanda değilim okadar öfkeliyimki ona geberse tek bir damla su vermem en mutlu günlerimi hep zehir ediyor aşağlık !!!! bana hesap sorduğu gibi birde arayıp eşime şikayet ediyor acaba ne yapmasını bekledi eşimin beni gelip dövmesini mi istedi dövse içi rahatlayacak sanırım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…