Kardeşleri ayırıyormuşum !

buarada sanada rabbim evlat nasip etsin benim ki haklısın belkide senin derdin yanında dert bile değil ama işte herkesin ayrı derdi var şu fani dünyada

belki biraz takıntılıyım hamileliğim konusunda ama ilk bebeğim yeni evliyim heyecanlıyım elimden gelenin en iyisini yapma çabası içindeyim anne olma duygusu sarmış dört yanımı eşim işinden dolayı devamlı yoğun bende aynı şekilde hayatımız monoton ha buarada veren Rabbim almasınıda bilir elbet bunu biliyorum ama evde ki testle emin olamadık doktorada randevumu almışım izin günümde eşimde evdeyken neden eşimle gitmeyeyim ki sonuçta ben nasıl ilk defa anne olacaksam o da ilk defa baba olacak o doktor kuyruğunda çiftleri görüp kahrolmayı göze alamazdım kardeşi hakkında bişey söylemedim ama kayınvalidem hep yapıyor bunu nişanlandık nişanımı burnumdan getirdi evlenecz dedik evlenmeyin 2-3 yıl nişanlı kalın diye tepindi işe girdim işe girme otur yemek pişir evinde diye tepindi okumuşum dirsek çürütmüşüm kadın kalktı evde otur dedi daha böyle neler neler haaa kızı evlendi gitti neymiş ben kendi eşyalarımı kendim beğenmiş almışım halbu ki tek kuruş harcamadı ne düğünümde ne eşya alırken koluma takılan takıların parasını dahi eşim ödedi kredi ödüyoruz hala düğün kredisi ( anlatılacak çok şey var hatırlayıp can sıkmak istemiyorum ben sanırım bu kadından ölene kadar kurtulamıcam tek yapacağım şey hasta gözüyle bakmak olacak yoksa kendimi hasta edecem kimseyide rabbim kayınvalidesiyle terbiye etmesin çok zormuş !!!!

ne değişik insanlar var ya
bide eşine şikayet etmesi cidden çok komik ya
üzülme canım benim boşver
sen eşinle huzurlu olda o orda çıldırsın isterse
ama eşinde zor biri sanırım, yani annesi aradığında hayır diyememesi bence senin için çok kırıcı bi durum, ama seni yanız bırakmamış önemli olanda bu zaten :)

annesinden korkuyor canım annesi hemen ay sinir krizi geçiriyorum diyip tlf.nu kapatıyor sonrada kızına tlf.nu açtırıp annem hastalandı senin yüzünden de diyor :) değişik biri tek derdi oğlu burda üzüntüden ölsün umrunda bile değil başkası hep kendi istediği olsun başka derdi yok eşimde sırf afra tafra yapmasın annesi diye susuyor ama olan bana oluyor hep böyle

ya kusura bakma ama doktora istediğin saatte de gidebilrsin anladım kadarıyla çalışıyorsunuz özelede gidebilirdiniz ogün(çalışabildiğine göre çokta ciddi bi durumun yok) ..eşinle gitmek isteyişin gayet normal ama eşin annesine tamam demiş hata eşinde,şöylede bi durum varki kardeşi çağırabilir ne var bunda kardeş onlar 10dk da görüşse insan kaç saat olursa olsun özlediyse koşarak gider değerde..onlar kadeş çünkü ne alaka prenses zannediyo kendisini diyorsun..Ya altı üstü hamilesin tamam bu çok güzel bişey inşallah evladını sağlıklı şekilde alırsın kucağına ama yok hamileyimde şöylede böylede hastalıklı moduna girip durmayın..yok midem bulanıyo şöyle böyle evet olabilir ama iyicede abartmayın hasta değil hamilesin..kayınvalideni sevmeyebilirsin bu gayet normal ama saygı göstermek zorundasın o sewdiğin adamın annesi ona kötü cümleler söyleme hakkına sahip değilsin..yok muhtaç olsa su vermezmişin Allah senin gibilere muhtaç etmesin..insan çok kırılsa kızza nefret etse bile bu düşüncesini dile getirmeye utanır bi insan olarak..bal gibide haber vermemişiniz annesine hamile olduğunu sonra şundan dolayı emin değildim falan diyosun geç bunları ya istememişin baya baya duymasını bahane ediyosun,kızmışında yüzüne kapatmışın telini çok kınadım seni kendini iyi hissetmediğini söyleyerek güzelce kapatabilrdin telefonu. Bayanlarda gözlemlediğim kadarıyla hamile kalınca kayınvalidelerine çok dikleniyolar seni çok kınadım nefsinize bukadar uymayın seninde evladın olcak düşünsene torununun olucağını sana söylemediğini nekadar kırıcı bi durum...eski konularınızı bilemem haklıda olabilrsin eski konularda ama mesafe koyup saygını yitirmeden dawranış sergileyebilirdin

Son düzenleme:

asıl siz konuyu düzgün okuyun düzgün adam akılllı okumadan yargılayıp yaftayı yapıştırıyorsunuz prensesi ben yazmadım üyeler yazdı !!!! ayrıca ben çalışıyorum izin alamıyorum herzaman buyüzden bebeğim 2 aylık olduğu halde doktora bile gidemedik !!! ben yeni geldim yaşadığım yere bilmiyorum hastanenin yerini kısacası ayrıca ne la memleket ya erkek annesi diye arayıp bana bağırma hakkına sahip öyle mi !!!! iyi kardeşim allah bendekinden sanada versin bin beter ol !!!! bakalım nasılmış gör !!! yeter ya konuyu düzgün okumyosun birde sallıyosun bol keseden !!!

Hem neden söylemeyelim bebeğimiz olacağını CİNAYET İŞLEMEDİK sonuçta ama emin değildik bebek 2 aylık olmuş biz öyle öğrendik doktorda düşün bakalım !!! çünkü herşeyim normaldi yani hamile gibi değildim bu halde yolculuk dahi yapmışım ama midem bulanınca anladık !!! hay yarabbi ya dert yanalım dedik millet okumadan bol keseden sallıyor

Şu kayınvalideler dünyaya gelinlerin hayatını zehir etmek için gelmişler sankii!! Nefret ediyorum böyle huzursuzluk çıkarıp insanı deli eden kaynanalardan. Böyle durumlarda eş çok önemli. Siz mesafenizi korumaya devam edin yüz göz olmayın, eşinize annesini sürekli kötülemeyin (ne kadar siz haklı olsanız da ) bu durumlarda malesef eşler annelerine daha çok yaklaşıyorlar. Ne demek hem sakladınız mı diye hesap sormak, bi dönüp kendilerine baksalar müjde verilecek insanlar olsalar eminim siz de verirdiniz zaten, her şeye bi laf ederler herkese bi kulp takarlar kendilerine bi kere dönüp bakmazlar. Bencilliğin yüzsüzlüğün alası.Nerde o güzel dünya? Biz de oraya gidelim! Unutmayın kaynananızı en çok eşinizle mutlu olarak onu tınlamayarak, hatta kaile bile almadığınızı hissettirerek uyuz edersiniz. Çatlar çatlar oturur yerinde! Az bile!! Değer verdiğiniz insanlar için üzülün boşverin, hem bebekler hissedermiş, kendinizi de eşinizi de bebeğinizi de yormayın. Umarım hamileliğiniz iyi geçer mutlu günlerde büyütün bebeğinizi.

buarada sanada rabbim evlat nasip etsin benim ki haklısın belkide senin derdin yanında dert bile değil ama işte herkesin ayrı derdi var şu fani dünyada

Allah daha buyuk dert vermesın
evlat acısı denen bır dert var
Cumlemıze hayırlı evlatlar doğurmak yetiştirmek nasıp olur ınsallah

ayyy walla böylelerinden birinin saçını başını yolmadan bu dünyadan gitmeyi Rabbim bana nasip etmesin.
hangisinin gelini mi kaynananın mı anlayamadım ben bence hamileligin verdigi durumlarla-hormonların tavan yapmasıyla-- olayları gerçek dışı görmüş ve eşinle ,kayınvalidenle aranızı boş yere açmışsınız sorun edecek o kdr çok şey var ki aç bi oku kk sayfalarını.Arkadaşımızın dedigi gibi erteleysen randevuyu gidip sende görseydin ne var ki bunda.sizde anne olacaksınız bir evlat yetiştirmenin zorluklarını anlayacaksınız bende 8 senelik evliyim öyle çok yol katetmedim ama çooook yanlış yaptıklarınız sakin olun biraz hormonlarınıza kapılmayın

Ben seni deli edecem kaynanak konusunun sahibi değilmisiniz siz , amacınıza ulaşmışsınız işte .
Ya arkadaşım hamilesin diye pek bir şey demek istemiyorum ama cidden çok çirkef davranıyorsun , bize öyle lanse ediyorsun , belki hiç böyle biri değilsin ama bıraktığın izlenim bu.
Kayınvaliden çokmu matah oda pek matah gözükmüyor tabi.Bir çeki düzen ver kendine karnında bebek var stres yapmaman gerek senin yazık yavrucağa.
Açtığın konulara bak bir hepsin de haklı olman mümkün mü sence ?

hata mı ?
Konu sahibi esraeken, 16-12-2012 19:41

Son Mesaj: 13-12-2012 22:25

Neler yapılmalı lütfen yardım
Konu sahibi esraeken, 28-11-2012 18:42

Bu sefer ben seni deli edecem kaynanak :)

Bayram geliyor dert geliyor

Etme bulma dünyası :)

Ne söylemeli

eşimi seviyor muyum ?

Allahım neydi günahım

Eşim bombayı patlattı GİDİYORUZ

Eşim cimri mi ?

kaynanam ve saçmasapan düşünceleri

Bu ne demek şimdi
Gitmeli miyim ?

Son düzenleme:

terbiyene hayran kaldım kocakarı usulu beddua ediyosun hamilesinde ölümcül değilsinya..ben seni tanımıyorum etmiyorum terbiyesizce bişey yazmadım (beddua gibi)neden sana karşı şeyler yazayımki..mamdem hazmedemiyosun nden yoruma açık konu yazıyosun?sen haklısın diye seni pof poflayacak değilim ya.hamilesin diye ğır konuşmuyorum ama sen gerçekten şımarık nazlı biri gibi geldin bana.konuşma tarzına bak oooo.. Beddua başa dönermiş etmemeni tafsiye ederim kendi kendini yiyosun şu sinire bak

Sen ne tatlısın yaaaçok güldüm:) öyle olmasada ahiretimiz var bizim demi burda bulmasada orda bulurrr merak etme sen

şu kayınvalideleri anlamak mümkün değil zaten hep kendi istedikleri olsun öyle yaşanılsın istiyorlar.kendilerini dünyanın merkezinde görüyorlar.

esin belli ki annesinden cekinmis... ama en belli olan sey kaynananin sana olan kiskancligi canim.

catlamis hamilelik haberini alinca. zaten insan olsa sana hamile halinde telefon acip cemkirecegine hayirli olsun evladim nasilsin der...

ah bilseydim ben ogluma havaalanina git demezdim... beraber de gidelim torunumu gormeye guzel kizim der...

ama o ne yapmis? resmen saldirmis kiskancindan...

kendini hic uzme.. esini de kendini de yipratma... kaynananla da gorumcenle de asla ve asla laf yarisina girme karsilik verme kapat gitsin..

telefonu kapatmakla iyi yapmissin.. dinleseydin bebegine bir sey olsaydi kaynanan kucagina yenisini mi verecekti?

karnima agri girdi ananin sozlerinden ben de kapattim cocuguma bir sey olur diye korktum de gitsin kardesim..

Bu KK da hergün yeni birşey öğreniyorm ben,öğrenmenin yaşı yokmuş demekki.

Şimdi bu aklı veren gelinler çok iyi,kayınvalide numaradan hastalandı diye mi kötü.

Demekki geleceğin kayınvalideleride böyle çıkıyor işte.

gelecegin kayinvalidesi sensin canim!

burada karni burnunda bir gelin ve telefon acip ona cemkiren bir kaynana var!

dinlese daha mi iyi? torunu oluyor diye sevinecegine gelinine agzina geleni sayiyor! Allahtan reva mi bu acaba?

evet soruyorum sana bana gelecegin kaynanasi demeyi biliyorsun bu kaynanaya telefon kapatilmaz da ne yapilir?

ayrica kapattiktan sonra esine suratina kapattim oh olsun diye arasini bozacagina annen beni cok uzdu ben de bebegimize bir sey olacak diye korktum ondan kapattim demesi mi iyi?

yaptigin yakistirma sana yarasir ancak... ben cadaloz bir kaynana adayi olacak biri olsaydim boyle yorum yapmazdim... ne ilgincsin valla guldurdun beni...

bu insanlar ne garip varlıklar hamile bayana hastamısın diyende var görümceye prenses diyende var ama benim dikkatimi çeken kaynana gelini arayıp fırçalıyor kimse ona bişey söylememiş aksine hakveren bile var :26: demekki kendi kaynanaları arayıp hamile hallerinde kendilerini fırçalasa '' ohhhhh kaynanam ağzına sağlık beni şu halimde iyiki fırçaladın diyecekler sanırım '' bence suçun topu kaynana ve eşte gelin olmanın zorluğunu yaşamayan bilemez yazık yazık hamile kadına elinizden gelse git kaynanandan özürdile sana iyiki kemçirmiş hakkı tabi o kocanın anası diyeceksiniz ne garip şu insanlar aaaaaaaa hamile halinle kendini üzme seviyesizler için kardeşim değmez

Son yazdıklarını şimdi okudum da,kalbini epey bi bozmuşsun,ben sana hak verenlerden biriyim ama bu kadar da kötü düşünme..ben kv'ne seni hamile halinle üzdügü için kızdım,seni de haklı buldum ama telefonun yüzüne kapatmanın dışında tabiki...tüm yaşadıklarını ve bu olaydan önceki günlerinizi sana yaptıklarını bilemem ama nacizane tavsiyem son söyledigin cümlelerden dolayı Allahtan af dile bence...kimin ne konuma gelecegi,kimin kimden yardım isteyecegi belli olmaz şu hayatta...kız,bagır,çagır,görüşme herkesin kendi tercihi ama bu derece yapma cnm...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..tek muhtaçlıgımız RABBİMİZE olsun inşaAllah...

Sizinle kavga etmemiş, haber vermediğiniz için oğluna serzenişte bulunmuş.
Sizde bir anneyi düşünerek eşinizi yönlendirip arattırabilirdiniz.
Hamileliği bu kadar öne sürmeniz sizi düşünmekte yanlışa itecektir.
Rabbim hayırla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.
O zaman annelik duygusunun çok daha farkına varacaksınızdır.

Hamileyken insanlar neler neler yaşıyor esraeken. Aç kaldığı oluyor, hakarete uğruyor, yalnız-kimsesiz kalıyor, dayak yiyor v.s
Tek duygu k.valideden hamile hamile azar işitmek değili inanın.

Evet, k.validem ben hamileyken defalarca beni üzdü, kırdı, haksızlık yaptı.
Bugune kadar tek bir karşılık bile vermedim.İçimi doldurmadım.
Üstelik anlatmakla bitiremeyeceğim kadar zor ve adını koyamadığım bir insan ama hala ona saygım var, hala görüşmeyi kesmedim ve hala elimden geldiğince oğluna annesini hatırlatıyorum ve hala yüzüne tebessumumu hiç eksik etmiyorum.

Adaletlilerin en adaletlisi herkese birgun hakkını verecektir amenna.
Neden boşyere kalbimi öfkeyle doldurayım ki ?
Annelik duygusunu az daha tadın, bakın o zaman dünya umrunuzda oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…