kadın hamılelığını o anda oğrenmedı mı ki :26:
Arkadasım kanamalı mısın
dûsuk rıskın mı var
ben sende hıc de bıtın kadar sevmedıgın kadının lafına uzulecek onu kafaya takacak goz goremedım
uste cıkmaya calışma bence
hata esınde
sen de suratına kapatıp asagılık dıyebılıorsun bu kadın saana naptı bu zamana kadar anlat da bılelım o zaman evet gercekten asagılıkmış dıyelım
ınsanlar ne dertler cekıyor ne sıkıntılar yasıyor hamıle halıyle bılıyor musun
esını doguran bır kadına anne adayı oarak asagılık demen hıc yakışı almadı
bence buraları okuyp sınırlerını bozma
sen evet kızım haklısın ne beter kaynanaymış emdıgın sutu burnundan getırmıs dıyecek ınsanlarla dertleş kafan rahat etsın
ne değişik insanlar var ya
bide eşine şikayet etmesi cidden çok komik ya
üzülme canım benim boşver
sen eşinle huzurlu olda o orda çıldırsın isterse
ama eşinde zor biri sanırım, yani annesi aradığında hayır diyememesi bence senin için çok kırıcı bi durum, ama seni yanız bırakmamış önemli olanda bu zaten :)
ya kusura bakma ama doktora istediğin saatte de gidebilrsin anladım kadarıyla çalışıyorsunuz özelede gidebilirdiniz ogün(çalışabildiğine göre çokta ciddi bi durumun yok) ..eşinle gitmek isteyişin gayet normal ama eşin annesine tamam demiş hata eşinde,şöylede bi durum varki kardeşi çağırabilir ne var bunda kardeş onlar 10dk da görüşse insan kaç saat olursa olsun özlediyse koşarak gider değerde..onlar kadeş çünkü ne alaka prenses zannediyo kendisini diyorsun..Ya altı üstü hamilesin tamam bu çok güzel bişey inşallah evladını sağlıklı şekilde alırsın kucağına ama yok hamileyimde şöylede böylede hastalıklı moduna girip durmayın..yok midem bulanıyo şöyle böyle evet olabilir ama iyicede abartmayın hasta değil hamilesin..kayınvalideni sevmeyebilirsin bu gayet normal ama saygı göstermek zorundasın o sewdiğin adamın annesi ona kötü cümleler söyleme hakkına sahip değilsin..yok muhtaç olsa su vermezmişin Allah senin gibilere muhtaç etmesin..insan çok kırılsa kızza nefret etse bile bu düşüncesini dile getirmeye utanır bi insan olarak..bal gibide haber vermemişiniz annesine hamile olduğunu sonra şundan dolayı emin değildim falan diyosun geç bunları ya istememişin baya baya duymasını bahane ediyosun,kızmışında yüzüne kapatmışın telini çok kınadım seni kendini iyi hissetmediğini söyleyerek güzelce kapatabilrdin telefonu. Bayanlarda gözlemlediğim kadarıyla hamile kalınca kayınvalidelerine çok dikleniyolar seni çok kınadımnefsinize bukadar uymayın seninde evladın olcak düşünsene torununun olucağını sana söylemediğini nekadar kırıcı bi durum...eski konularınızı bilemem haklıda olabilrsin eski konularda ama mesafe koyup saygını yitirmeden dawranış sergileyebilirdin
ya kusura bakma ama doktora istediğin saatte de gidebilrsin anladım kadarıyla çalışıyorsunuz özelede gidebilirdiniz ogün(çalışabildiğine göre çokta ciddi bi durumun yok) ..eşinle gitmek isteyişin gayet normal ama eşin annesine tamam demiş hata eşinde,şöylede bi durum varki kardeşi çağırabilir ne var bunda kardeş onlar 10dk da görüşse insan kaç saat olursa olsun özlediyse koşarak gider değerde..onlar kadeş çünkü ne alaka prenses zannediyo kendisini diyorsun..Ya altı üstü hamilesin tamam bu çok güzel bişey inşallah evladını sağlıklı şekilde alırsın kucağına ama yok hamileyimde şöylede böylede hastalıklı moduna girip durmayın..yok midem bulanıyo şöyle böyle evet olabilir ama iyicede abartmayın hasta değil hamilesin..kayınvalideni sevmeyebilirsin bu gayet normal ama saygı göstermek zorundasın o sewdiğin adamın annesi ona kötü cümleler söyleme hakkına sahip değilsin..yok muhtaç olsa su vermezmişin Allah senin gibilere muhtaç etmesin..insan çok kırılsa kızza nefret etse bile bu düşüncesini dile getirmeye utanır bi insan olarak..bal gibide haber vermemişiniz annesine hamile olduğunu sonra şundan dolayı emin değildim falan diyosun geç bunları ya istememişin baya baya duymasını bahane ediyosun,kızmışında yüzüne kapatmışın telini çok kınadım seni kendini iyi hissetmediğini söyleyerek güzelce kapatabilrdin telefonu. Bayanlarda gözlemlediğim kadarıyla hamile kalınca kayınvalidelerine çok dikleniyolar seni çok kınadımnefsinize bukadar uymayın seninde evladın olcak düşünsene torununun olucağını sana söylemediğini nekadar kırıcı bi durum...eski konularınızı bilemem haklıda olabilrsin eski konularda ama mesafe koyup saygını yitirmeden dawranış sergileyebilirdin
buarada sanada rabbim evlat nasip etsin benim ki haklısın belkide senin derdin yanında dert bile değil ama işte herkesin ayrı derdi var şu fani dünyada
hangisinin gelini mi kaynananın mı anlayamadım ben bence hamileligin verdigi durumlarla-hormonların tavan yapmasıyla-- olayları gerçek dışı görmüş ve eşinle ,kayınvalidenle aranızı boş yere açmışsınız sorun edecek o kdr çok şey var ki aç bi oku kk sayfalarını.Arkadaşımızın dedigi gibi erteleysen randevuyu gidip sende görseydin ne var ki bunda.sizde anne olacaksınız bir evlat yetiştirmenin zorluklarını anlayacaksınız bende 8 senelik evliyim öyle çok yol katetmedim ama çooook yanlış yaptıklarınız sakin olun biraz hormonlarınıza kapılmayınayyy walla böylelerinden birinin saçını başını yolmadan bu dünyadan gitmeyi Rabbim bana nasip etmesin.
asıl siz konuyu düzgün okuyun düzgün adam akılllı okumadan yargılayıp yaftayı yapıştırıyorsunuz prensesi ben yazmadım üyeler yazdı !!!! ayrıca ben çalışıyorum izin alamıyorum herzaman buyüzden bebeğim 2 aylık olduğu halde doktora bile gidemedik !!! ben yeni geldim yaşadığım yere bilmiyorum hastanenin yerini kısacası ayrıca ne la memleket ya erkek annesi diye arayıp bana bağırma hakkına sahip öyle mi !!!! iyi kardeşim allah bendekinden sanada versin bin beter ol !!!! bakalım nasılmış gör !!! yeter ya konuyu düzgün okumyosun birde sallıyosun bol keseden !!!
Kaynanasını dövüp gözünü morartan bir gelin tanımıştım çok eskiden. Ve o kaynananın " merdivenlerden düştüm" dediğini duymuştum herkese. O kadının da kendisine böyle davranan bir gelini olacağından neredeyse emindim. Eeee ne de olsa eden bulurdu; kimsenin ahı kimsede kalmazdı.
Yıllar geçti o gelin de kaynana oldu. Anneciiiiiiim anneciiiiiim diye etrafında dönen, altına döşek, üstüne yorgan olan bir gelini var 4 senedir.
Ama benim hala umudum var. Hala inanıyorum eden bulur.
esin belli ki annesinden cekinmis... ama en belli olan sey kaynananin sana olan kiskancligi canim.
catlamis hamilelik haberini alinca. zaten insan olsa sana hamile halinde telefon acip cemkirecegine hayirli olsun evladim nasilsin der...
ah bilseydim ben ogluma havaalanina git demezdim... beraber de gidelim torunumu gormeye guzel kizim der...
ama o ne yapmis? resmen saldirmis kiskancindan...
kendini hic uzme.. esini de kendini de yipratma... kaynananla da gorumcenle de asla ve asla laf yarisina girme karsilik verme kapat gitsin..
telefonu kapatmakla iyi yapmissin.. dinleseydin bebegine bir sey olsaydi kaynanan kucagina yenisini mi verecekti?
karnima agri girdi ananin sozlerinden ben de kapattim cocuguma bir sey olur diye korktum de gitsin kardesim.
Bu KK da hergün yeni birşey öğreniyorm ben,öğrenmenin yaşı yokmuş demekki.
Şimdi bu aklı veren gelinler çok iyi,kayınvalide numaradan hastalandı diye mi kötü.
Demekki geleceğin kayınvalideleride böyle çıkıyor işte.
kendiside biraz anne olsunda oğlunu düşünsün Rabbena hep bana olmuyor ! değil mi annelik biraz evladını düşünmeyi gerektirir arayıpta hamile gelinine bağırmayı gerektirmez! bende anne olacam nasipse ama oğlumun arayıp karısıyla hamile hamile kavga edecek halim yok ! senin kayınvaliden seninle hamile halinde kavga etti mi ? tattın ı bu duyguyu umarım tatmazsın !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?