ayyy sunu anladim..erkeklerin cogu bu vaziyette...kizlar genelde daha duskunler kendi ailelerine...
kendimden misal verecek olursam...benimde evli bir biraderim var...evlenmeden once yag bal..sarma yogurt, baklava kaymak gibiydik

cok aciktim herhalde

hala cok seviyorum onu..ne de olsa et tirnaktan ayrilmaz...
ama evlendikten sonra degisen bir takim seyler var tabiiki...
mesela yengem bize gore daha soguk gibi...ya da bana oyle geliyor bilemiyorum...
mesela cat kapi gelsin isterim..yapmaz bunu..illa kardesim olacak oyle gelir...annemlerede ayni sekildedir...halbuki cat kapi gelse nasil mutlu olur annem...annemlere gelince annem hic bir is yaptirmak istemez..arada bir bulasik dizer yikar sagolsun..
mesela ozel birseyler yapicaz diyelim borek corek vs vs gibi ozellikle gec geliyor gibi..yardim etmek istemediginden mi nedir bilmiyorum..ama artik yavas yavas aklima bu geliyor...anneme gelemem derse zaten yapilandan yolluyor..maksat yardim etmesi degil anneme gore birlikte olmak ve yapilandan onlardan yesin diye...ha birde birseyler ogrensin diye yapiyor, Allah var...
sabah 9 da kalkar az uyudum der

halbuki kendimden ornek verecek olursam kendimi bildim bileli erken kalkarim..okul is dolayisiyla...sonra coluk cocuk uyku haram zaten

dusunuyorumda bu kiz nasil okula gitmis zamaninda? boyle olan birinin yaninda az uyudum diye gezersen 1 olur 2 olur 3. ye artik batmaya baslayabilir..
birde beni en rahatsiz eden konu..o kadar alinganki...anlatsam inananamazsiniz bazi seylere...osuruktan nem kapanlara oldum olasi gicik oldum, o da bizi buldu...artik surat yapacak alinacak diye takla aticam nerdeyse...bi bakiyorum surat dusmus...birde anlasam ne oldugunu?? isin kotusu korle yatan sasi kalkarmis..kardesimde onun gibi alingan oldu maalesef...artik huymu kapiyor yoksa bi takim seyler anlatip bulandiriyor mu bilemiyorum.
halbuki alinacak olsam nelerine alinirim nelerine belkide...hamile oldugumu soyledigimde bi gozunuz aydin, saglicakla kucaginiza alin bile demedi mesela..hastanede dogumdan sonra gozunuz aydin demedi gene..bazen dusunuyorumda ben mi abartiyorumki...bunlar normal olmasi gereken seyler degil mi??
birde bunlara ragmen daha herseyi onla paylasmamizi ister...bu sekilde davranan bir insana siz anlatirmiydiniz herseyinizi? nerden bileyim ben anlattiklarimi bacisina kardesine anlatmayacagini? kendiside kardesleroyle filan olan birseyi anlatmaz..boyle bir beklentimde yok acikcasi..ama biz herseyimizi anlatmak zorundayiz..cunku hanfendi aliniyor.
sunu anladimki iyi olursan gelinde somuruyor insanin omrunu kv dede...maalesef ben hep iyi taraftayim hihi...
oh be ne dolmusum...icimi doktum kurtuldum.