Ben de size sinir oldum. Lafı başka yerden anlıyorsunuz. Madde kullanmıyor eminim dedikçe hâlâ aynı şeyi söylüyorsunuz. Ben buraya sizden fikir almaya geldim çocuk gibi azarlanmaya değil. "Allah korusun madde kullanmıyor" dedim diye linç yiyorum şaka gibi.
Merhaba. Bu vurma olayı bir kez olmuş. Annem de çok üzülmüş ağlamış. Tabi o da hemen pişman olmuş ama aradan günler geçince geri unutmuş. Azıcık sürtüşmede yine küfür. Ben yine olabilme ihtimalinden korktum.Ben sizi anlıyorum. Yorumdaki insanların da endişelerini anlıyorum. Yüzde yüz madde kullanıyor diyemeyiz benim kardeşim de madde kullandı ama sesini bile yükseltmişliği yoktur bize. Bazı kullandığını bildiğimiz kişiler de oldu tabi bu süreçler sebebiyle onların da ailelerinden duymadım bunu. Sanırım madde bulamadıklarında bulabilmek için bu şiddet eğilimi oluyor. Onda da talepleri para oluyor belli ediyor kendini zaten sebep.
Annenize ne sıklıkla vuruyor ya da buna kendince gerekçe ne gösteriyor. Anlık sinirlenip kalkıp vuruyorsa duygu durumunda bir bozukluk olabilir. Tavrınızı net koyup önce doktora gitme konusunda ikna edin. İkna olmuyorsa açıkça şikayet edeceğinizi söyleyin.
Yine de asla madde kullanmıyordur demeyin çünkü benim kardeşim en ağır maddeyi kullanırken bile kendisi bize söylemese biz uzun süre farketmezdik. Çünkü dediğim gibi karakter anlamında hiçbir değişiklik olmamıştı. Ki biz birbirimizle çok ilgilenen birbirimize düşkünlük konusunda parmakla gösterilen bir aileyiz ona rağmen anlayamadık.
Bilemezsiniz emin olmayın, takibe alın. Artık çok ucuz maddeler var, harçlıgiyla bile alabilir. Ulaşılması maalesef çok kolay.Ne diyim inşallah kullanıyordur diyip başıma yeni bir dert mi alayım hanım efendi?
Benim ciddi seviyede öfke ve sinir yönetimi olmadığı için tedavi gören bir yakınım var. Değil eşini, annesini dövmek adam okulunda en sevilen öğretmen öğrencileri tarafından. DEHB da sanki anne dövdürecek kadar "kötü" bir durum değil g
Dehb le birlikte dürtüsel bozukluk görülüyor genelde,sizin yakınınızda belki böyle bir problem yoktu.Benim ciddi seviyede öfke ve sinir yönetimi olmadığı için tedavi gören bir yakınım var. Değil eşini, annesini dövmek adam okulunda en sevilen öğretmen öğrencileri tarafından. DEHB da sanki anne dövdürecek kadar "kötü" bir durum değil gibi.
Anne dövmek nedir ya, altında kötü şeyler hissediyorum..Madde kullanımı veya psikolojik bozukluk var bence..Allah akıl fikir versinMerhaba. Benim 18 yaşında bir kardeşim var. Küçükken çok uysal söz dinleyen iyi bir çocuktu. Ancak ne zaman ki liseye başladı ağzı bozuldu. Bana, anneme kardeşime etrafındaki herkese her türlü küfür ve hakareti ediyor. Ne kadar konuşsak da ne kadar uyarsak ne kadar kavga da etsek faydası yok. Lafımız bir kulağından girip diğerindne aniden çıkıyor. Şimdi bu iğrenç hareketlerine yenisini eklemiş. Ben şehir dışındayken anneme sürekli bağırıp çağırıp onu dövmeye de başlamış. Öyle zoruma gitti ki. Annem bana bunu daha bugün söyledi. Yani nnemle de konuştum. O kardeş demeye utandığım yaratıkla da kavga ettim. Ama daha bana küfürler edip üstüme yürüdü. Daha 18 yaşında bu pislikleri yapan ileride neler yapmaz. O kadar doldum ki. Ne yapacağımı şaşırdım. Katil olmama ramak kaldı. Bir nsna annesine nasıl vurur? Babam desen ha varlığı ha yokluğu. Zaten baba olup başımızda dursa bunlar yaşanmazdı. Yiyip içip başka bir şeye karışmaz. Annem babama olanları söylemiş. Hiçbir şey yapmamış. Babada da çare yok anlayacağınız. Ben napayım şimdi? Anneme dayanamıyorum
Polisi arayın. Başka türlü çözülmez bu davranış. Kardeşiniz annesine bunu yapıyorsa yarın neler yapar kim bilir cezaevi kapılarında görüş günü beklersiniz.Ah vah edersiniz keşke o zaman arasaydık diye ama iş işten geçmiş olur. Ya şu zamanda polisi arayıp yaptıklarının bir karşılığı olduğunu gösterirsiniz ya da şimdi aman iş büyümesin şu bu diye kendinizi kandırıp yarın sokakta bir kavgada katil olarak veya cenaze olarak görürsünüz.Merhaba. Benim 18 yaşında bir kardeşim var. Küçükken çok uysal söz dinleyen iyi bir çocuktu. Ancak ne zaman ki liseye başladı ağzı bozuldu. Bana, anneme kardeşime etrafındaki herkese her türlü küfür ve hakareti ediyor. Ne kadar konuşsak da ne kadar uyarsak ne kadar kavga da etsek faydası yok. Lafımız bir kulağından girip diğerindne aniden çıkıyor. Şimdi bu iğrenç hareketlerine yenisini eklemiş. Ben şehir dışındayken anneme sürekli bağırıp çağırıp onu dövmeye de başlamış. Öyle zoruma gitti ki. Annem bana bunu daha bugün söyledi. Yani nnemle de konuştum. O kardeş demeye utandığım yaratıkla da kavga ettim. Ama daha bana küfürler edip üstüme yürüdü. Daha 18 yaşında bu pislikleri yapan ileride neler yapmaz. O kadar doldum ki. Ne yapacağımı şaşırdım. Katil olmama ramak kaldı. Bir nsna annesine nasıl vurur? Babam desen ha varlığı ha yokluğu. Zaten baba olup başımızda dursa bunlar yaşanmazdı. Yiyip içip başka bir şeye karışmaz. Annem babama olanları söylemiş. Hiçbir şey yapmamış. Babada da çare yok anlayacağınız. Ben napayım şimdi? Anneme dayanamıyorum
Def edin evden gitsin , anne döven düzelmez...Merhaba. Benim 18 yaşında bir kardeşim var. Küçükken çok uysal söz dinleyen iyi bir çocuktu. Ancak ne zaman ki liseye başladı ağzı bozuldu. Bana, anneme kardeşime etrafındaki herkese her türlü küfür ve hakareti ediyor. Ne kadar konuşsak da ne kadar uyarsak ne kadar kavga da etsek faydası yok. Lafımız bir kulağından girip diğerindne aniden çıkıyor. Şimdi bu iğrenç hareketlerine yenisini eklemiş. Ben şehir dışındayken anneme sürekli bağırıp çağırıp onu dövmeye de başlamış. Öyle zoruma gitti ki. Annem bana bunu daha bugün söyledi. Yani nnemle de konuştum. O kardeş demeye utandığım yaratıkla da kavga ettim. Ama daha bana küfürler edip üstüme yürüdü. Daha 18 yaşında bu pislikleri yapan ileride neler yapmaz. O kadar doldum ki. Ne yapacağımı şaşırdım. Katil olmama ramak kaldı. Bir nsna annesine nasıl vurur? Babam desen ha varlığı ha yokluğu. Zaten baba olup başımızda dursa bunlar yaşanmazdı. Yiyip içip başka bir şeye karışmaz. Annem babama olanları söylemiş. Hiçbir şey yapmamış. Babada da çare yok anlayacağınız. Ben napayım şimdi? Anneme dayanamıyorum
Parayı başka şekillerde buluyor olabilir , bilemezsiniz . Sizden korkmazsa bi kuzen ya sa erkek arkadaşınız yok mu onun eşliğinde konulun zırla hastanede test verdirin , sonra da psikolaga . Bi kez daha yaparsa polislik artık . Polisi karıştırmıyım hayatı kaymasın derseniz de dediğim gibi güvenebileceğiniz genç bi erkek varsa biraz tartaklayarak gözünü korkutsun. Siz kadın olduğunuzdan kendini sizden güçlü görüyor bana ne yapabilirsin havalarında o yüzden ondan büyük bi erkek bu işi çözebilir . Bu da işe yaramazsa ya polise şikayet edecek evden yollayacaksınız ya da annesi oğluna kıyamayıp darp edilmeye devam edecekMerhaba. Bu vurma olayı bir kez olmuş. Annem de çok üzülmüş ağlamış. Tabi o da hemen pişman olmuş ama aradan günler geçince geri unutmuş. Azıcık sürtüşmede yine küfür. Ben yine olabilme ihtimalinden korktum.
Madde konusuna gelince kardeşim evden çıkmaz. Para da harcamaz. Hani öyle bir durum olsa para ihtiyaco olur bence. Teşekkür ederim yorumunuz için
İmkanı yok demeyin bunlar maddenin etkisiyle yapılacak şeyler.Allah yardımcınız olsunHayır imaknı yok
Ne demek imkanı yok? Saygın meslek edinmiş insanlar bile bu batağa düşmüş. Herkes her şeyi yapabilir. Bütün gün başında mısınız? Tuvalete gidicem der orada çeker nereden göreceksiniz?Hayır imaknı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?