ozaman her gördüğümüz kargayı öldürelimmi yanine zararı varki karganın yuvayı istemiyorsanız bozun ama öldürülmesi doğru değil bence
ayrıca karga değil akbaba olabilir karga yırtıcı bir hayvanmıki? veya yılandır :S
kargalar çok da kincidir, fazla uğraşmayın bence :)
bende ondan korkuyorum işte saldırıyorlarmış....
ozaman daha fazla yuva haline getirmeden yapın derim sonuçta o yuvayı yapmak için nekadar uğraşıyorlar onlarada günah
Cam Balkon yaptır...Karga, böcek ,toz herşeyden kurtul :)
Vallahi hiç gider demeyin kızlar çünkü gitmiyorlar. 2 senedir çare arıyoruz bu konuya zira annemin ki balkonda değil çatı arasında. Yatak odasının tam üzerinde herhalde yuvaları Allahım sabahları kabuslarla uyanıyoruz. Düşünün zannedersiniz ki odada kanat çırpıyorlar. Tavan dandik bir ahşap. Yani onlarla bizim aramızda yalnızca ince bir sunta var. Kabusumuz oldular. Çatı arasına girmeye korkuyoruz zaten karanlık,çıkması çok zor,alan dar bir şey yaparlar diye. 6. katın çatısına çıkıp deliği kapatsak ya içeridelerse diye korkuyoruz. Cd ve rüzgar gülünü duydum ama biz ancak yakın olan balkonun köşesine asabiliriz. Son çare 160 Tl ye karga savar buldum,ses dalgası yayıyormuş onu alacağız.
Bunu yaşamadan konuyu okusaydım ne istiyorsunuz kargalardan falan yazardım ama korkunçlar! Geçen annemde kaldım,onu uyandırmaya girdim yatak odasına,biz oynaşırken birden ayak ve kanat sesleri geldi,inanınn içeride zannettim çığlık attım.
daha fazla yerleşmeden tel gerin hemen ozaman kargalar normal kuşlar gibi değil tabiki ama zarar vericeklerini düşünmüyorum herkes sevmez zaten tabi pisliyorlardırda sevmeyen insanlar için kötü bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?