pis kargaların yapmaya çalıştığı yuvayı yaktım dün çalı çıra ne varsa sabah yine gelmişler hainler....
bu akşam yine yakıp telle kapatıcam orayı
pis kargaların yapmaya çalıştığı yuvayı yaktım dün çalı çıra ne varsa sabah yine gelmişler hainler....
Yazik degil mi kargalara
Benimde ailemle yasadigimiz evin balkonuna gelmisti hem de yavruladilar orada.
Ust katimizdaki komsu kargalari dert edindi uzerine su atti hayvanciklarin.
Ama ilginctir ki o kargalar bizim balkona hic pislemedi, hep o su dokenlerin balkonuna pisliyordu. :))
Bence yanlis yapmissiniz hele pis vs diyerek hayvanlari bu kadar asagilamanizin luzumu yok ya da yuvalarini yaktiniz diye sevinmenin.
Onlar da can tasiyor.
Bazen merhamet size bisey kaybettirmez aksine cok sey kazandirir...
kızlar balkonuma yuva yaptı kargalar onları nasıl kovabilirim
Kizlar ben neten okudum simdi,gercekten zarai varmis,ama bu sehir güverciniyse serbes yasayan tarzi varya onlar cok tehlikeliymis
Müstakil evlerce güvercin besleyen bir sürü tanıdıgım var hem de haddinden fazla güvercin var saymakla bitmez.Zehirlenecek olsa onlar zehirlenirdi,yıllar önce zehirli diye kuş gribi var diye bir sürü güvercin ve kanatlı hayvan telef edildi,balkonunuza gelirse koymayın zaten onlar gider arasıra bizim balkonuda ziyaret ederler çok havalı oldugu için
ay zaten böyle birşey mümkün değil kuşlar hep aynı yapıdalar zaten ozaman muhabbet kuşlarınında pisliği zehirli olurdu ölürdük
Benimde evimde muhabbet kuşları var dışkılarına bir bakayım şimditabi baktırırlarsa beni pek sevmezler dünden beri bana tirip atıyorlar telefonda konuşurken bagırışmaya başladılar bende kızım bi susun dedim demez olayadım şimdi beni her görmelerinde avazları çıkıncaya kadar bagırıyorlar arada da çatlak diyorlar kuş pisligi falan zehirli falan degil hep uydurma hayvanların telef olması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?