ayy kargalardan dertli olan bir tek ben varım zannediyordum, ne çektiğini bilirim.
her sabah karga sesiyle uyanmak, açık unuttuğumuz banyo,WC penceresinden içeri girme fırsatını kaçırmamak,
çer çöp getirip yuva yapmaya teşebbüs etmek, balkonu pisletmek ,off daha sayayım mı
çok gıcık olsamda onlara artan pilavlarımdan ikram ediyorum,
ne yapayım onlarıda Allah yaratmış, sevmeye çalışmaktan başka çarem kalmadı
ayy bi terketsinler de ben arar ara peynir filan vericem yaaa yeterki kalıcı olmasınlar misafir gibi efendi efendi gelip gitsinler ayol :)
ahhh ev sahibi ben olsam dakika durmam evim kira ve evimden bi kuş yüzünden vazgeçmek istemiyorum kaldıki taşınmaya kalksam o evi tertemiz bırakmam gerekir....
Rabbim Güzel, bir ev nasip eder inşallah...Evi olmayan herkese...
Kargalardan çok korkarım, Allah yardımcın olsun,zor gerçekten
ahhh ev sahibi ben olsam dakika durmam evim kira ve evimden bi kuş yüzünden vazgeçmek istemiyorum kaldıki taşınmaya kalksam o evi tertemiz bırakmam gerekir....
Rabbim Güzel, bir ev nasip eder inşallah...Evi olmayan herkese...
Kargalardan çok korkarım, Allah yardımcın olsun,zor gerçekten
teşekkür ederim güzel dileğin için canım inşallah kurtulurum en yakın zamanda
ayy bi terketsinler de ben arar ara peynir filan vericem yaaa yeterki kalıcı olmasınlar misafir gibi efendi efendi gelip gitsinler ayol :)
Allahın gücüne gitmesin ama onların yerine güvercin olsaydı keşke,
camın kenarına konsalardı bende seyretseydim,
kargaları görünce bi garip oluyorum, hele sabah çanak antene tak takk diye vurmaları yokmu,
başıma ağrılar giriyor sinirimden
inşallah kurtulursun ben 2 senedir çekiorum,bu yaz tayinimiz çıkacak inşallah kargasız bir memlekete gideriz
bu arada peynir kesmez onları, inanın et bile yiyorlar,
kurtulduğunda birgün davet ette,mangal partisi ver kargalara
kızlar balkonuma yuva yaptı kargalar onları nasıl kovabilirim
evet ete bayılıyorlar nedensehafif akbabalık var zaten onlarda :26: ama ben gene seviyorum yaa napim hoş ben sinek böcek herhayvanı seviyorum
bir kere bir kilo kıymamı çözülmesi için pencere kenarına çıkartıp unutmuştum döndüğümde 2 tane karga efendi gagalarını siliyorlardı
tatlı olarak ne verdin peki
valla tatlı veremedim hazırlıksız yakaladılar beni misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş. zaten bulduklarını da yemişler ters ters de bana bakıyolardı sanki önlerinden kaçırdım kıymayı
ilkkez pisliklerinin zehirli olduğunu duydum bence doğru değil ve çok saçma geldi
Bende bilmiyordum zehirli oldunu,komsum dedi,cocuklara dikkat et, güvercinin pisli zehirli diye,bende o günden buyana kovuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?