kargalar balkonuma yuva yapıyor yardımmm

ayy bi terketsinler de ben arar ara peynir filan vericem yaaa yeterki kalıcı olmasınlar misafir gibi efendi efendi gelip gitsinler ayol :)

ayy bi terketsinler de ben arar ara peynir filan vericem yaaa yeterki kalıcı olmasınlar misafir gibi efendi efendi gelip gitsinler ayol :)

geçen kedilere sosis atıyodum bi baktım karga efendi bekliyor onada attım hemen aldı gitti zaten adam gibi yürüyolar bayılıyorum çok tatlılar yaa

Allahın gücüne gitmesin ama onların yerine güvercin olsaydı keşke,
camın kenarına konsalardı bende seyretseydim,
kargaları görünce bi garip oluyorum, hele sabah çanak antene tak takk diye vurmaları yokmu,
başıma ağrılar giriyor sinirimden
inşallah kurtulursun ben 2 senedir çekiorum,bu yaz tayinimiz çıkacak inşallah kargasız bir memlekete gideriz
bu arada peynir kesmez onları, inanın et bile yiyorlar,
kurtulduğunda birgün davet ette,mangal partisi ver kargalara

mangal partisi olabilir bakk
gerçekten güvercin serçe hoş olurdu ama kısmet nasip işte....
sinirlerim bozuldu gerçekten inşallah başında çözüm bulmuş olurum yoksa durum gerçekten zor

evet ete bayılıyorlar nedense hafif akbabalık var zaten onlarda :26: ama ben gene seviyorum yaa napim hoş ben sinek böcek herhayvanı seviyorum

kızlar balkonuma yuva yaptı kargalar onları nasıl kovabilirim

yeğenimin balkonuna da güvercinler yuva yapmıştı, neler denedi ama yok bi türlü olmadı ama sonunda kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek , çok komik bir yöntemle kurtuldu kocaman kanatlarını açmış bir kartal ( şahinde olabilir ) resmi koydu balkona güvercinler bir daha gelmediler

Son düzenleme:
msj tekrarı....................................

Son düzenleme:
evet ete bayılıyorlar nedense hafif akbabalık var zaten onlarda :26: ama ben gene seviyorum yaa napim hoş ben sinek böcek herhayvanı seviyorum

bir kere bir kilo kıymamı çözülmesi için pencere kenarına çıkartıp unutmuştum döndüğümde 2 tane karga efendi gagalarını siliyorlardı

tatlı olarak ne verdin peki

valla tatlı veremedim hazırlıksız yakaladılar beni misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş. zaten bulduklarını da yemişler ters ters de bana bakıyolardı sanki önlerinden kaçırdım kıymayı

valla tatlı veremedim hazırlıksız yakaladılar beni misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş. zaten bulduklarını da yemişler ters ters de bana bakıyolardı sanki önlerinden kaçırdım kıymayı

kargalar değişik hayvanlar zaten acayipte zekiler bi video vardı cevizi arabalar geçerken havadan bırakıyor kırılsın diye kırmızı ışık yanınca gidip yiyordu bence çok tatlılar

Günaydin,benimde balkonuma güvercinler geliyor,ama ben kovaliyorum,tepki vereceynizi biliyorum,ama ben cok zehirli oldunu duydum(kakalarinin)o yüzden birakmiyorum,hastalik yapiyorlarmis diye duydum,burda( almanyada)kimse birakmiyor balkonda...
Aceba bizmi yanlis biliyoz????
Benim anneminde balkonuna yuva yapmislardi,cok fena kokuyodu ve pis oluyodu,yavrulari biraz büyüdükten sonra gitdiler,ama temizlemesi felan cok zor...

Bizim eski evde güvercin istilasına uğruyordu mutfak ve banyo Apartman boşluğundan geliyorlardı ve bir gün az kalsın yüreğime indireceklerdi, ben gecenin bir yarısı yarı uykulu bir vaziyette lavaboya kalkmıştım ışığı açıp lavabonun kapısını bir açtım bir tane güvercin banyonun içinde uçmaya başladı diğeri de camın kenarına konmuş bekliyo, şaka gibiydiler Kapıyı gerisin geriye nasıl çat diye kapatıp kaçtığımı hala unutmam
Neyse ki daha sonra apartman boşluğunu kapattılar da güvercin istilaları sona erdi..

ilkkez pisliklerinin zehirli olduğunu duydum bence doğru değil ve çok saçma geldi

ilkkez pisliklerinin zehirli olduğunu duydum bence doğru değil ve çok saçma geldi

bende ilk kez duydum eğer öyle olsaydı benim şimdiye ölmem lazımdı
başıma gelen bir olayı anlatayım, misafir gelecek akşamdan evimi süpürüp sildim,
lavabolaları,banyoyu yıkadım yattım,sabahta 10'da kalktım yataktan,
nasıl olsa işimi akşamdan yaptım diyerek rahat rahat uyudum yani,
WCnin kapısını bir açtım ama çığlığı bastım, eşim kalktı noldu dedi,
kargalar girmiş camda kapanmış çıkamamışlar,leş gibi yapmışlar,çıkart şunları dedim,
ben korkarım sen çıkart dedi(eşim huylanır hayvanlardan),mecburen girdim sağa sola çarpa çarpa üstüme geliyorlar kabusss,
neyse kovdum dışarı,ama nasıl pisletmişle,insan b*ku gibi kokuyor,midem kalktı sinirimden ağladım.

eşim dediki ağlama ben yardım ederim, gel banyoda elini yüzünü yıka dedi, kapıyı bir açtı,
2 tane karga uçtu camdan, bir sürü çöp getirmişler yuva yapmak için,camdan içeri atmışlar, klozetin içine falan girmiş,
sinirimden öldüm, öğlen misafir gelecek napcam ben,daha kek falan yapmam lazım diye ağlıyorum.
sağolsun eşim temizlemişti.ama aklıma geldikçe midem bulanıyor.

Bende bilmiyordum zehirli oldunu,komsum dedi,cocuklara dikkat et, güvercinin pisli zehirli diye,bende o günden buyana kovuyorum.

Bende bilmiyordum zehirli oldunu,komsum dedi,cocuklara dikkat et, güvercinin pisli zehirli diye,bende o günden buyana kovuyorum.

öyle birşey yok inanmayım lütfen böle yalan yanlış bilgiler o ona diye diye herkes inanıyor sokakta parkta oynayan çocuklar herşeyi elliyolar kuş pisliğide elliyolardır tabi hiç zehirlenen duydunuzmu

Zehirli olsaydı ohooo, daha geçen gün okul yolunda kafama pisledi güvercin, teyzenin biri de sırıtarak "ayy kızım şanslısın şanslı" dedi de içimden o sinirle "kuşun pisliğine bile seviniyoruz tövbe tövbe" demiştim. Şanslıydım gerçi o kalabalıkta benim mükemmel kafamı seçmesi tesadüf olamazdı

Bence çözüm bulun cd, poşet vs. çünkü gitseler bile bu uzun bir zaman dilimini buluyo. Ki kargalar kinci hayvanlar çok göstermeden yapın yapacağınızı. Bizim bi'komşu bi'şey yapmıştı da kargaya bi'hafta kovalamışlardı tepesinden uçuyolardı, eve gelince cama diziliyolardı. Bi'hafta şemsiyeyle gezdi başına falan uçmasınlar diye, sonra gittiler:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…