Aaaaaaa şaka gibiii nasil yaptilar kiKargalar çok plancı ruh hastası hayvanlar iki tanesi birlik olup benim kedimi balkondan aşağı attılar
Yemin ederim 1 yaşıma daha girdimEvet kargalar anladığım kadarıyla bölgelerinden çok ayrılan hayvanlar değil.Kedim her gün balkona çıkardı kuşları falan izlerdi sonra bi ara 2 karga karşı balkonda takılmaya başladı.Bu da pür dikkat bunları izliyodu miyavlıyodu falan.Düzenli böyle bi hafta devam etti.Sonra bizim balkonun ucuna konmaya başladılar biri bi uca diğer bi uca konuyodu bi o tarafa bi o tarafa çekiyolardı bunu oynatıyolardı resmen.Ben de oynuyo diye ellemiyodum.Sonra bigün yine biri balkonun bi ucuna kondu bunun dikkatni çekti yani kendini yakalatacakmış gibi yaptı balkonun betonunun üstüne çıkardı tam o sırada diğeri de arkadan geldi tam kuyruk bölgesinden bi anda gagalayarak aşağı itti kedimi.
Niye böyle bişey yaptılar bilmiyorum kedim düştü ama neyse ki bişey olmadı.Sonraki günler de daha beklediler tekrar çıksın diye çıkmayınca da gittiler bikaç gün sonra.
Kargalardan bende korkarım. Tatlım sineklik yaptırMerhaba kizlar yeni eve tasindim ailem gidince duygusal bosluklar yasadim simdi daha iyi oluyorum ama bu seferde kargalarla basim belada evimin 4 tarafi da acik yaninda ev yok yani ve her tarafta kargalar var yollarda falan toplu sekilde duruyorlar camlari acmaya korkuyorum içeri girerlerse diye yanlis anlasilmasin hayvanlari severim kedim var hatta ama karga bana hep korkutucu gelmistir korku filmlerinin etkisi sanirim
Yurtdışında yaşıyorsunuz galiba. Bina gerçekten ürperticiO değil de , bizim binamıza bir kez karga bir kez de yarasa girmişti . 1800’lü yıllardan kalma bir binada oturuyorum , binanın girişinde de ilk kuruluğu zamanlara ait bir fotoğraf var . O zamanlar kimsesizler yurdu olarak kullanılıyormuş . Hatta fotoğrafa dikkatle bakarsanız,sıra sıra dizilmiş, çocukları görürsünüz . Karanlık olduğu zaman resmen depar atıyorum binada , kargalar,yarasalar . Bu korkunç fotoğraf ..korku filmi gibi
En büyük isteklerimden biri kargaların bana pırlanta falan getirmesi
Eski evimde her sabah yatak odası balkonuma gelirlerdi ekmek bırakırdım ama bi tane hediye getirmedi Allahsızlar
Ancak gak gak gak
O size geliyordur ondan bulamamışlarBen severim kargalari, bizim orda da cok var. Hatta gecen sene bir yavru karga dusmus yere, ucamiyor ve tek gozu gormuyor. Esim getirdi eve, 1 hafta falan besledik evin agasi gibi evde dolasip yemek istemeye basladibaktik evin icinde ucuyor salalim bunu dedik. Cikardik disari, elimizde yavruyu goren kargalar tepemizde bagirarak ucmaya basladi uctu gitti bir yerlere kondu, biz de biraz dolasip eve gittik. Tam kapidan giriyoruz uca uca geldi esime yapisti aldik geri mecburen, sonra esimin babasina goturduk. Yazlikta kayboldu bir agac tepesine konmus. Gitti esim cagirdi geldi falan boyle deli bir hayvandi. Biz donunce daha bulamamislar.
Merhaba kizlar yeni eve tasindim ailem gidince duygusal bosluklar yasadim simdi daha iyi oluyorum ama bu seferde kargalarla basim belada evimin 4 tarafi da acik yaninda ev yok yani ve her tarafta kargalar var yollarda falan toplu sekilde duruyorlar camlari acmaya korkuyorum içeri girerlerse diye yanlis anlasilmasin hayvanlari severim kedim var hatta ama karga bana hep korkutucu gelmistir korku filmlerinin etkisi sanirim
Ay yok artık..Kargalar çok plancı ruh hastası hayvanlar iki tanesi birlik olup benim kedimi balkondan aşağı attılar
Bu doğru; bizim kapıcı yavrularını öldürdü..adamı yıllarca taciz ettiller. Her evden çıktığında direk kafasına saldırıyorlardı. Kamufule için herşeyi denedi adam. Şapka, kıyafet hiç farketmez, kim olduğunu biliyorlar, direk dalışa geçiyorlardı.Kargayla ilgili anısı olmayan tek kişiyim sanırım, aşırı kıskandım
Şunu okudum şok oldum. İyiki de hiç rastlaşmamışız
“Kargalar, bir insan tarafından zarar gördüklerinde bu insanı hafızalarına işliyor ve hatta diğer kargalara da bu kişinin kim olduğunu anlatıp, bu kişiye toplu saldırılar düzenleyebiliyorlar. Üstelik hafızaları o kadar kuvvetli ki aradan seneler geçse de bu kişiyi unutmuyorlar.”
Ama kapıcı neden yavrularını öldürmüş ki? Adam da hak etmiş valla.Bu doğru; bizim kapıcı yavrularını öldürdü..adamı yıllarca taciz ettiller. Her evden çıktığında direk kafasına saldırıyorlardı. Kamufule için herşeyi denedi adam. Şapka, kıyafet hiç farketmez, kim olduğunu biliyorlar, direk dalışa geçiyorlardı.
Aynı kargalar bize, bizim ev ahalisinde ki erkeklere falan bir kez ilişmemiştir. Kimle sorunları varsa ona yapıyorlar.
Ya bişey vardı, tam olayı hatırlamıyorum..bireleri mi rahatsız olmuş, o da kuru sıkıyla korkutacaktı, yuvadan mı düştü yavru öyle bişey.Ama kapıcı neden yavrularını öldürmüş ki? Adam da hak etmiş valla.
Ay yazık ya ikisine de yazık olmuş ben de annemlerden hep şey duyardım, kargalar beddua edermiş. O yüzden hep uğursuz der. Karga kötü haber getirirmiş. Ben inanmıyorum tabi ama annem çok inanıyor.Ya bişey vardı, tam olayı hatırlamıyorum..bireleri mi rahatsız olmuş, o da kuru sıkıyla korkutacaktı, yuvadan mı düştü yavru öyle bişey.
Adam da gencecik öldü zatenama ölene kadar kargalar musallat oldu, rahat sokağa çıkamadı diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?