Kargalar

Kargaları cok severim adam gibi yürümeleri ve akılları müthiş geliyor bana bazen sokak kedilerime mama verirken onlarada atıyorum ve bazen geliyorlar balkonuma yakın tele resmen sesleniyor onada atayım diye

En korktuğum şey..
Benimde kedim kargaları görür görmez cama atliyo..artistlik yapiyo bide kargalara.
Sesleniyorum da girmiyo içeri.
Artık totosuna bitane vuruyorum , Ulan düşurecekler seni aşağı bigun göreceksin diye. Öyle giriyor içeri.
Neyse ki sizinkine birşey olmamış..

Lisede kargalara tebeşir atan bir hocam var, o gün bugündür sempati duyarım.
Sineklik taktırın, kediniz de varmış daha güvenli olur sizler için.

Bi şeycik olmaz. Benim de her yerim karga 3 yıldır. Bi ara balkonumdan ceviz yürütüyolardı bende komşuyla kavga ediyodum kırıp kırıp kabukları balkonuma atıyosunuz diye. Meğer 2 karga geliyo biri gözcülük yapıyo diğeri havalanıp cevizi bırakıyo kırılıp içi çıkana kadar :))) vay çakallar demiştim :) alıştım artık seviyorum hepsini arada hala ceviz bırakıyorum balkonuma.. Klima motoruna konup evin içini dikizleyen de var alem hayvanlar.. Oğlum bile oynuyo onlarla..

Tel taktırın camlarınıza rahat edersiniz.

O değil de , bizim binamıza bir kez karga bir kez de yarasa girmişti . 1800’lü yıllardan kalma bir binada oturuyorum , binanın girişinde de ilk kuruluğu zamanlara ait bir fotoğraf var . O zamanlar kimsesizler yurdu olarak kullanılıyormuş . Hatta fotoğrafa dikkatle bakarsanız,sıra sıra dizilmiş, çocukları görürsünüz . Karanlık olduğu zaman resmen depar atıyorum binada , kargalar,yarasalar . Bu korkunç fotoğraf ..korku filmi gibi

Eklentiler

• A34CE103-35FA-490A-A433-837D2D35E26F.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 253

Gerçekten şaşırdım. Çete gibi..

Kargalardan pek hazzetmiyorum, tekin gelmiyorlar bana ki onlar da benden hazzetmiyorlar muhtemelen.
Annemlerin arka balkon tarafında bunların ailesi mi var, sevişiyorlar mı paso nedir ora bura uçuşmalar, pike yapmalar filan, ne zaman o balkona çıksam "Gözünü oyarım bak, yürü git" tarzı bi elektrik alıyorum kendilerinden.

Evciliniz varmış, dikkat edin; belli olmaz bu serserilere. :)

Son düzenleme:
Ay o nasıl ev ya cok korkunc bi onundeki cocuklar

Bismillahirahmanirrahim.. gece gece:))

Yavruları varsa saldırma eyleminde oluyorlar geçen sene kedilere saldırıyoardı meğerse yavricikleri varmış

Piskopat lar :)))))

bence yemek için yaptilar. Nasil cevizleri yüksek yerden atiyolar kirip icini yemek icin.Kedinizide etini yemek için yapmiş olabilirler. Çunku kargalar et yiyo benim bildiğim. Eskiden sokakta baktıgım bi kopek vardi ona verdigimiz tavuklari calip yerlerdi. tavuk yiyen kedide yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…