- 19 Eylül 2019
- 124
- 86
- 13
- 40
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
1500 evin nafakasi ocin veriyorum gerisi bana kaliyorKendinizi garantiye almanıza bişey diyemem haklisiniz ama 1500 verip başka harcama yapmiyomusunuz
aynen oyle diyor vermek zorundaymisimSöylerkenki üslubu tam bir davar üslubu kusura bakma.
Vermek zorundasın ne demek ya?
canim guvenemem dedigimde de sen kotu niyetlisin.icin disin fesat diyor.benim ailem iyi diyor .cildiracam.asil benim guvenilmez oldugumu ailesinin ise guvenilir oldugunu soyluyorYa oturturlar evet,cunki onun kardesleri bir melek.
Baba oglunu oturtmuyor,kendi inaniyor mu bu soyledigine acaba...
aramizda samimi icten bir kari koca muhabbeti sicakligi hissedemiyorum bu yuzdenSiz bildiğin iş anlaşması yapmışsınız. Elbette harcamalara ortak olmalısınız ama her ay 1500 diye bir bedel biçmek çok çirkin.
onceki esi calismiyormus canim"ev nafakası" diye bir saçmalığı da ömrümde hayatımda ilk defa duydum. Tamam hayat müşterek, birbirinize yardım etmelisiniz ancak Eşiniz sizi haraca bağlamış sanki. Önceki eşinden de "ev nafakası" alıyor muymuş acaba, merak ettim.
Tam tahmin ettiğim gibi. Önceki 10 dönüm bostan yan gel Osman takılmış, siz şimdi o bostanın işçisi.onceki esi calismiyormus canim
Size guvenilmez mi diyorcanim guvenemem dedigimde de sen kotu niyetlisin.icin disin fesat diyor.benim ailem iyi diyor .cildiracam.asil benim guvenilmez oldugumu ailesinin ise guvenilir oldugunu soyluyor
yicecek elektirik su vs masrafiEv nafakası ne demek ben anlamadım, biri mantığını yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?