kari koca arasinda bu durum normal mi?

1500 evin nafakasi ocin veriyorum gerisi bana kaliyor

Kendine kaliyorsa yinee iyi esimle ben ortak koyuyoruz borclari oduyoruz daha bi kere niyr benden alıyorsun demedim saçma geliyor bana ne istesem aliyo zaten paralar çoğunlukla benim kartta kalıyor kart çantamda istediği zaman alıyor garip geliyor bana bu tarz şeyler

Normal değil tabiki ama her evliliğin dinamiği farklı. Eşinizin maaşı sizinkinin iki katiyken her ay evin nafakası diye para istemesi benim aklıma yatmıyo. Eşler elbette birbirinden para isteyebilir bu her ay da olabilir . Ben şuan çalışmıyorum ama eşim benden istemezdi. Yatırımlarımız ortak ben de destek olurdum

Senin ekonomine ben de guveniyorum,eyfel kulesinin dibine postu serip golgesinde bim konservesi yemis kizsin
Kim basarabiliyorsa o yapmali para idaresini,kadin erkek farketmez.
Bazi herifler beceremez,yine de bennn erkegim,para bendeee,carpasim geliyor boylelerine:)

Benim kp ve kardeşleri zamanında tarlalarını abilerinin üstüne geçirmişler imza atıp. O zengin verir bizim hakkımızı deyip (mantiksizliga bak) şimdi hiç birinin hakkını vermiyor adam 2 3 milyonluk tarlaların üstüne yattı.sizin ki de büyük ihtimal böyle olur.kk de biri demişti dersiniz

Hey Allahim,mantik neymis acaba

Sanki ben yazdım. KK de derin sularda yorumlarını ayrı bir yerde tutarak, bu yorum en beğendiğim yorum oldu

Bu konu ne kadar da çıkar ilişkisi kokuyor..Eşine üzüldüm ne yardan ne serden fayda var ..Her iki taraf da sana bir sey olursa diyor..

Oysa ki hayatın neyi kimin için planladığı belli değilken..

Normal DEĞİL
Ben de çalışıyorum
Eşim benden tek kuruş almaz
Üstüne param kalmaz ya da cekemediysem bana verir
Erkeğin eşinden para istemesi doğru DEĞİL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…