- 18 Mart 2018
- 133
- 149
- 53
- 33
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
buna evın nafakası denmez evın sabıt gıderı denır nafaka nedır haberınız var mı?yicecek elektirik su vs masrafi
Bi bilsem.sorsan onlardan akillilari yok.Hey Allahim,mantik neymis acaba
Dinde erkek evine çocuğuna herşeyine bakmak zorunda harcamak zorunda ama kadın zorla vermek zorunda değil isterse tek başına ne kadar parası olursa olsun kadınındır tekikimiz de calisiyoruz memuruz.esimin maasi benin iki katim.her ay benden 1500 tl aliyor vermek zorundasin diyor.evin nafakasiymis.esimin ikinci evliligiyim ilkinden bir kizi var.beninle evlenmeden once oturdugumuz evi satin almis ama kardesinden borc almis.
kardesi de borc vermis ama evi abimizin ustune yaparsan veririm borc.yoksa ev senin ustune olursa ve sana borc verirsem sana bisey olsa kizina gider o kucuk annesi alir evi ve benim verdigim borc oylece kalir demis.o da evi abisinin ustune yapmis.simdi kardesine olan borcunu biriktiriyor.
ben kendime ayri bir ev almak istiyorum dedim.cunku bu evde ilk esinden olan kizinin da hakki var.benim de bir cocugum var.onun da hakki var tabi.esimin dedigi sey seni bu evden kimse cikarmaz bana bisey olursa seni bu evde oturturlar kimse sana cik demez diyor ama ben baskasinin insafina kalmak istemiyorum.
tamam diyor sen maasindan 1500 ver gerisini biriktir kendine ev al ben de ufak tefek yardim ederim diyor.
bu olay beni huzursuz etti.normal mi esimin konusmalati sizce?olaylara disardan bakan birileri olarak neler soylersiniz?
Dinde erkek evine çocuğuna herşeyine bakmak zorunda harcamak zorunda ama kadın zorla vermek zorunda değil isterse tek başına ne kadar parası olursa olsun kadınındır tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?