- 19 Eylül 2019
- 124
- 86
- 13
- 40
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
bosanmak istiyorum guvenin yokmus bana guvensizlik uzerine evlilik olmaz dedim.yine senin icin disin fesat diyor.bosaniyorum senden dedim. o da en kisa zamanda bosanalim dedi.malesef dedigim gibi adam sizi es degil ek gelir olarak görmüs.
konusma nasil gecti ne konustinunuz nasil konustunuz
vasiyet ederim kimse seni cikaramaz diyorCok sacma.. 1500 vermen yani..Herif seni evde ne olarak goruyosa?
Buarada kocana bisey olsa hic kusura bakma o evde seni tutmazlar, adamlar borc verirken abilerine bisey olmasini dusunmuyolarda kizindan anasina gecer hesabi yapiyolar
cok cok dogru dedin canim.uzerine bisey almayacak ki cocugumdan dolayi bana kalir diye.boylesi bir p....ik de bana icin disin fesat senin diyor iste..tamam anladim iste yarin obur gun farzedinki bosandiniz bu seferde ayni seyi sizin icin dusunup mal kacirmaya devam edecek bu adam
bu şartlar altinda ev abisininken size bile kalmayacak o eve neyin parasini veriyorsunuz
ne farkiniz var derken bunu soylemek istedim aslinda
Arkadaş kendi durumu için normal mi diye sormuş. Ben de hayır değil, normali bu diye hem kendi evliligimden hem annemle babamın evliliginden örnek verdim. Kirildiysa kendi söyleyebilir. O zaman böyle bir soru da sormamali zaten.Hamile olduğunuz için özellikle kırmak istemem ama evliliginizi ve kocanızı niye övüyorusunuz. Tamam anlattığınız gibidir illaki ama yani bu konudan muzdarip birisine nispet yapar gibi
yok kirilmadim.kendi durumuma uzuluyorum sadeceArkadaş kendi durumu için normal mi diye sormuş. Ben de hayır değil, normali bu diye hem kendi evliligimden hem annemle babamın evliliginden örnek verdim. Kirildiysa kendi söyleyebilir. O zaman böyle bir soru da sormamali zaten.
Ben de sizin durumunuza üzüldüm. Ve normal değil inanın. Karşınıza alıp konuşmanız gerek.yok kirilmadim.kendi durumuma uzuluyorum sadece
Kadina ait hic birseye kocasi el suremez. Hastaliktir borc harc zorunlu bi durum olmadikca. Ne demekmis evin nafakasi..aynen oyle diyor vermek zorundaymisim
mecburmusum canim calistigim icinKadina ait hic birseye kocasi el suremez. Hastaliktir borc harc zorunlu bi durum olmadikca. Ne demekmis evin nafakasi..
fesat olan kendisi maalesef kendi cikarinizi dusunsugunuz icin siz fesat oluyorsaniz kendisi fesatin feristahi ozamancok cok dogru dedin canim.uzerine bisey almayacak ki cocugumdan dolayi bana kalir diye.boylesi bir p....ik de bana icin disin fesat senin diyor iste..
..
Allahtan babam diğer yazlığı bizim üzerimize yapmıştı bende evliyim zaten annemede maaşı kaldı babamın tabii maddi olarak toparladık ama manevi anlamda yeni yeni toparlayabildikSonra nasıl toparladınız peki? Çok üzüldüm
Cidden yaptıkları hesaba kitaba bakbir önceki hanima kizina kalir diyerek mal vermemişler sizemi verecekler ne ayricaliginiz varmis bir onceki bayandan ?
ne nafakası ya eskiden erkekler çalışırmış kadınlar yermiş ne nafakasından bahsediyor. 500 ver yeter. onuda vermek istersen tabi1500 evin nafakasi ocin veriyorum gerisi bana kaliyor
yok canim hicbisey soylemedi.bosanacagizG gunesdogacakbence ne yaptınız ? Bu nafakacı adam kesin blöf yaptığınızı sanıyordur, sabah bir şey söyledi mi ?
Hiç üzülmeyin, zaten size pek bir faydası yok. Şimdi bu çocuğun da nafakasını ödesin dursun.yok canim hicbisey soylemedi.bosanacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?