Karı-koca munasebeti olmamasi-bosanma

Eloyloy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
6
1
1
Kizlar k.bakmayin yanlış yere actiysam. K.biraderim ve eltim 3.5 yıllık evliler ve evlendikleri gunden beri hiç beraber olmamislar doktorlara gittiler ama sanırım verilen ilaçları eltim kullanmamış hocaya falan gittiler hocanin dediklerinin de hepsini yapmamış ve eltim biraz kıskanç bu yuzden iyi de anlasamiyolar. K.biraderim artik bosanmak istiyo. Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlik görevini yerine getirmemiş dolayisiyla çocuk da yok. Nafaka işi nasil olur?

Özel durumlar 2 kişiyi ilgilendirir maşallah kayninizin eltinizin özeli dilinize düşmüş. Üzüldüm eltinize kim bilir ne sorunu var hocaya götürmek yerine kocası adam gibi davranabilirdi.... anlayış gösterebilirdi psikoloğa gidebilirler ve terapi alabilirlerdi vajinismus sanırım . Ama sende haklısın NAFAKA daha önemli.

bugün açılan konular da...
arkadaşım sen eltini suçlamışsın da, yok ilaç içmedi yok hocanın dediklerini yapmadı, hangi kadın sebepsiz yere böyle davranır?
ne yapmaya çalışıyor yani eltin? seks hayatım olmadan evli kalayım demeye mi???
ya da oh seks yapmayayım da boşanırım nafaka alırım mı derdi??? (yazarken bile çok saçma)
bir de bu hoca ne alaka? hocanın dediklerini yapmamış-mış, bari şuraya yazmayın şunları ya
şu kadınlık görevi, kocalık görevi tanımlarına da uyuz oluyorum
evlilik iş yeri mi yahu görev olsun
hele ki cinsellik nasıl bir görevse artık

Burde su kayinlarinin derdine dusen gelinleride anlamiyorum.sanane mesela? Benimde kaynim var ama ayda bir gorurum.evlensede banane naparsa yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…