Kaynın vereceği nafaka dert olmuşsa demek! Hayret yahu!Ha birde siz bu olayın neresindesiniz
Kizlar k.bakmayin yanlış yere actiysam. K.biraderim ve eltim 3.5 yıllık evliler ve evlendikleri gunden beri hiç beraber olmamislar doktorlara gittiler ama sanırım verilen ilaçları eltim kullanmamış hocaya falan gittiler hocanin dediklerinin de hepsini yapmamış ve eltim biraz kıskanç bu yuzden iyi de anlasamiyolar. K.biraderim artik bosanmak istiyo. Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlik görevini yerine getirmemiş dolayisiyla çocuk da yok. Nafaka işi nasil olur?
Burde su kayinlarinin derdine dusen gelinleride anlamiyorum.sanane mesela? Benimde kaynim var ama ayda bir gorurum.evlensede banane naparsa yapsinKizlar k.bakmayin yanlış yere actiysam. K.biraderim ve eltim 3.5 yıllık evliler ve evlendikleri gunden beri hiç beraber olmamislar doktorlara gittiler ama sanırım verilen ilaçları eltim kullanmamış hocaya falan gittiler hocanin dediklerinin de hepsini yapmamış ve eltim biraz kıskanç bu yuzden iyi de anlasamiyolar. K.biraderim artik bosanmak istiyo. Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlik görevini yerine getirmemiş dolayisiyla çocuk da yok. Nafaka işi nasil olur?
Yazık ya psikolojisi berbat durumdadır bu evlilikten sonra bir en kaz kalır geriyeKaynın vereceği nafaka dert olmuşsa demek! Hayret yahu!
Kadınlık görevini yapmamış işte ne verecekVermiyorsa nafaka yok dimi ?düşünceniz bu verse haketmisti... Sordunuz mu niye vermemis...çok sinirleniyorum ya.....o kadından dinlemek isterdim ne yaşıyor.
Ha birde siz bu olayın neresindesiniz
Kaynın vereceği nafaka dert olmuşsa demek! Hayret yahu!
Siz bu olayın tam olarak neresindesiniz?
Vermiyorsa nafaka yok dimi ?düşünceniz bu verse haketmisti... Sordunuz mu niye vermemis...çok sinirleniyorum ya.....o kadından dinlemek isterdim ne yaşıyor.
nafakadan anlamayan ama kendini nafakaya adamis burnunu sokan dış kapının mandal Bakanı kendileri.Siz bu olayın tam olarak neresindesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?