Karı-koca munasebeti olmamasi-bosanma

Yazık ya psikolojisi berbat durumdadır bu evlilikten sonra bir en kaz kalır geriye
Tabi onu düşünen kim? kıskançlıkla eşlik görevini yapmadığını iddaa eden elti mi?
Kadın kadını daha iyi anlamalı halbuki

Hocaya götürmek ne ya??? Hala bu cahil kafalar var mı? Hocaya götürüp seks tedavisi mi yaptıracaktınız?
Gerçekten siz bir insan olarak şu konuştuklarınızdan utanmadınız mı?
Yazık sizin eltinize çok üzüldüm. Bu kadar cahil bir ailenin içine düşmüş.
Umarım tez zamanda kaynınızdan ve ailesinden kurtulur.
Allah beyin İhsan etsin kaynınıza. Karısıyla özelini paylaşmış utanmadan

Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlikgörevini yerine getirmemiş dolayisiylaçocuk da yok.

Şu cümleleri okuyunca sizle hemcins olduğuma utandım gerçekten nasıl düşünceler ya kafaya bakarmisiniz...
Şaka gibi ya. ...
Sizin eltinize destek olmaniz gerek yazık kimbilir nekadar üzülüyordur....
Ama kösteksiniz....
Gerçekten eltinize çok üzüldüm

Hayat bu ya belli mi olur belki birgün eşimle boşanıyorum ve nafaka vermek istemediği için iftira atıyor diye konu açarsınız !!!Bu ne arkadaş kadıncağıza çok üzüldüm eltinin girdiği bölüme bak hele size ne arkadaş milletin özelinden

Yazık kadına uğraştığı şeyler içinde bir de sizin gibi elti eklenmiş. Kusura bakma da sanane???? Kadınlık seksten ibaret mi???? Yemeğini aşını ütüsünü temizliğini mutlaka yapmıştır. Ben olsam bir de tazminat davası açardım kadınlık yapmamış ya....

Kadinlik gorevini yapmamis ne yaa????? Nasil bir kadin bunu yazar
Nafaka ve kadinlik gorevinin sorgulanmasi nedir yaa??????
Napcaksin nafaka derdine dusmussun? Cebinden mi cikacak?

Offff sana ne karışma

Ama bi kadın olarak nasıl böyle cümleler kurabiliyorsun kadınlık görevi kocanın altına yatmak mı iyi görev olsun diye yatıp duraalım onlar keyfine baksın ya bizim keyfimiz ne olcak belki kaynın size öyle diyo 3.5 yıl bi erkek mutlaka yapmanın yolunu arar kendi için ama var bu işte bişey belki senin kayın yapamıyodur olamaz mı

Kadının ruhu yıpranmış sizlere nasıl katlandı acaba

şimdi tam da konu sahibinin eltiyi yerden yere vurma girişimi olması lazım
çünkü böyle konu açıp da tepki alan konu sahipleri ama şu da var, bu da vardı diye acayip bi çamur atma içine giriyor genelde
Ayyyynenn! Şimdiye kadar gelip eltinin eve barka bakmadığını aş yemek temizlik yapmadığını şirretin teki olduğunu ailelerini herkese rezil ettiğini falan sallayıp durması gerekirdi. Bundan sonra giriş yapacağını sanmam. Bu kadar tepki geleceğini tahmin edemediyse demek ki...

Kızcağıza destek olmak bir yana cümbür cemaate duyurup rezil rüsva etmişlerdir bu zihniyeti batasıcalar!

BenZer bir olay bizim memlekette yaşanmıştı, kızın hakkında çıkmadık dedikodu bırakmadılar, yatak odalarının tüm ayrıntılarını öğrendi şehir halkı. O zamanda sinirden delirmiştim millete ne oluyor diye

Kadınlık göreviymişşş. Aklıma geldikçe deli oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…