Karı-koca munasebeti olmamasi-bosanma

şimdi tam da konu sahibinin eltiyi yerden yere vurma girişimi olması lazım
çünkü böyle konu açıp da tepki alan konu sahipleri ama şu da var, bu da vardı diye acayip bi çamur atma içine giriyor genelde
Yok, o konu için üyelik alıp, konuyu ortaya bırakıp ardına bile bakmadan kaçtı.
Eltilik görevini yaptı.

Sizine ya sizene..
Kadinin alacagi nafakaya bile bende eltiyim diye üzerinize vazife ediniyorsunuz..

Kadin kadınlık görevini yapmadi demek , haaa ozmn biraderin aldigi yere geri iade etsin hicbirsey olmaz mi diyeceğiz?
Sende bir kadinsin ya baska bir kadina karşı nasıl böyle vicdansiz oluyorsunuz. Birde kadınlık görevini yapmamış sonuçta almamasi lazim demek istiyor , Allahim böyle eltilerden bizleri koru. Amin.

Kadınlık görevini yapmamış ne demektir yahu? Siz de bir bayansınız ve bu kadar acımasız yorum yapıyorsunuz. Kadınlık görevi yalnızca yatakta mı oluyor? Kayınbiraderiniz de problem olmadığını nerden biliyorsunuz? Gerçekten konuyu anlatış tarzınız çok sinir bozucu. Eltiniz adına çok üzüldüm. Nafaka konusuna gelince tabiki de alır sonuçta bekar adı dul (halk dilindeki tarzıyla yazıyorum)oluyor bi zahmet onu da alsın.

geçenlerde bir konu vardı nick'lerle ilgili
@turuncupijama mı açmıştı acaba?
o zaman demiştim ki yani nicklere bu kadar da anlam yüklememek lazım
ama şimdi bir nicke bakıyorum bir de konuya, gerçeklik payı varmış diyorum yani

Şöyle bir baktımda 2014 sonuçlanan bir davada cinselliğin gerçekleşmediği evliği tam kabul etmeyen mahkeme kadının nafaka talebini red etmiş

ve de tedaviden kaçınan taraf tazminat ödüyormuş

neyyyyyyyyyyyyyy

Size mi düştü derdi
Kadın neler yaşadı kimbilir vajinusmus hastası hocaya değil de dr a götürdeydi eşi keşke tedavi olsaydı
Çok takılmayın nafaka ya siz mi ödeyeceksiniz Allah yardımcısı olsun

Hoca ve kadınlık görevi? Sen o kadın söyle şuraya üye olsun biz sizin gerçek yüzünüzü iki dk da gösteririz koşa koşa gider. Bu devirde böyle hacı hoca mı var ya belli ki kadın vajinismus hoca ne yapabilir ? Kocası yıllarca sabreden var kadınlık görevi aynı yatağa girmek olan bir aileyle ömür boyu kalmak istemez boşanırdım zaten gidin kızın yüzüne söyleyin kaçsın kendini kurtarsın

Kadınlık görevi lafını yengenizin yanında kullanmayın bari de nafakadan ziyade sizden tazminat alır . Kişilik haklarına saygısizlik bu çünkü. Kadınlık görevi sex değildir . Bu olayın size lanse olmuş olması bosanmadan daha yipratici olmuş üzüldüm kadına . Nafaka her türlü oder .Kadın hakları diye birşey var evlenir ken takılan takılar mal paylaşımında kadına düşer ve nafakada alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…