Yok, o konu için üyelik alıp, konuyu ortaya bırakıp ardına bile bakmadan kaçtı.şimdi tam da konu sahibinin eltiyi yerden yere vurma girişimi olması lazım
çünkü böyle konu açıp da tepki alan konu sahipleri ama şu da var, bu da vardı diye acayip bi çamur atma içine giriyor genelde
Ben o kadinin yerinde olsam bu ailenin aldigi oksijeni bile almamŞimdi hak verin
Böylelerine nafakanın alasını ödetmeli
Alsın hayır kurumlarına bağışlasın keşke alabilseBen o kadinin yerinde olsam bu ailenin aldigi oksijeni bile almam
Şöyle bir baktımda 2014 sonuçlanan bir davada cinselliğin gerçekleşmediği evliği tam kabul etmeyen mahkeme kadının nafaka talebini red etmiş
Bir arkadas yazmis tazminat odenmiyormus zaten bunlarin ekmegi yenilmez benceAlsın hayır kurumlarına bağışlasın keşke alabilse
Kadınlık görevi?Sabah da bir üyenin eşi sevişirken ses çıkaran komşusu için ”evli kadın böyle ses çıkarmaz” demişti.(Görevde olduğu için zevk almamalı demek ki.)
Yeterin ya valla.
Nerden biliyorsunuz ayrıca?Belki kaynınızda sorun var?Yanlarındaymışsınız gibi de anlatıyorsunuz..
Hoca ve kadınlık görevi? Sen o kadın söyle şuraya üye olsun biz sizin gerçek yüzünüzü iki dk da gösteririz koşa koşa gider. Bu devirde böyle hacı hoca mı var ya belli ki kadın vajinismus hoca ne yapabilir ? Kocası yıllarca sabreden var kadınlık görevi aynı yatağa girmek olan bir aileyle ömür boyu kalmak istemez boşanırdım zaten gidin kızın yüzüne söyleyin kaçsın kendini kurtarsınKizlar k.bakmayin yanlış yere actiysam. K.biraderim ve eltim 3.5 yıllık evliler ve evlendikleri gunden beri hiç beraber olmamislar doktorlara gittiler ama sanırım verilen ilaçları eltim kullanmamış hocaya falan gittiler hocanin dediklerinin de hepsini yapmamış ve eltim biraz kıskanç bu yuzden iyi de anlasamiyolar. K.biraderim artik bosanmak istiyo. Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlik görevini yerine getirmemiş dolayisiyla çocuk da yok. Nafaka işi nasil olur?
+100Kadınlık görevi seks yapmak mı sadece?
Ayrıca iki yetişkin insan cinsel birlikteliği sağlayamıyorsa bu nasıl sadece kadının suçu oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?