- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
Kankalıktır ne demek ya?Vajinusmus olabilir gelin. Ama kaynınızda sorun olup ona da atıyor olabilir. Tedaviyi reddetmesi boşanmayı kabul etmesi demek. Evliliğin temel amacı cinsellik değil evet ama çok büyük rol oynuyor.
3,5 yıl dayanması çok büyük fedakarlık bence.
Kadınlık görevi, erkeklik görevi olayı yok bence. Eşlerin birbirine olan isteklerine olabildiğine cevap vermesi evlilik sadakat ve yükümlülüklerindendir.
Cinsellik yoksa kankalıktır o.
İyi de bu 3.5 sene zarfında yemekte mi yapmamış temizlikte mi yapmamış eşinin iyi gününde kötü gününde yanında olmamış mı tamam bir problem olmuş birliktelik olmamış ama onun dışında zaten karı kocalar sorunuz saçma evlilik demek sadece cinsellik demek değil nafaka da cinsel ihtiyarç giderdi diye verilmiyorKizlar k.bakmayin yanlış yere actiysam. K.biraderim ve eltim 3.5 yıllık evliler ve evlendikleri gunden beri hiç beraber olmamislar doktorlara gittiler ama sanırım verilen ilaçları eltim kullanmamış hocaya falan gittiler hocanin dediklerinin de hepsini yapmamış ve eltim biraz kıskanç bu yuzden iyi de anlasamiyolar. K.biraderim artik bosanmak istiyo. Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlik görevini yerine getirmemiş dolayisiyla çocuk da yok. Nafaka işi nasil olur?
siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz aldigini raporla alnımıza yapıştırıp gezemezsiniz çevresindeki bütün tanıyanlar onu kadın olarak görecekler ve şöyle bir şey var ki çatır çatır da nafakasını alır Hatta eltinin daha fazla alır çünkü kocası erkekliğini yapmadığı için yıpranma payı bile alır haberiniz olsunKizlar k.bakmayin yanlış yere actiysam. K.biraderim ve eltim 3.5 yıllık evliler ve evlendikleri gunden beri hiç beraber olmamislar doktorlara gittiler ama sanırım verilen ilaçları eltim kullanmamış hocaya falan gittiler hocanin dediklerinin de hepsini yapmamış ve eltim biraz kıskanç bu yuzden iyi de anlasamiyolar. K.biraderim artik bosanmak istiyo. Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlik görevini yerine getirmemiş dolayisiyla çocuk da yok. Nafaka işi nasil olur?
Kizlar k.bakmayin yanlış yere actiysam. K.biraderim ve eltim 3.5 yıllık evliler ve evlendikleri gunden beri hiç beraber olmamislar doktorlara gittiler ama sanırım verilen ilaçları eltim kullanmamış hocaya falan gittiler hocanin dediklerinin de hepsini yapmamış ve eltim biraz kıskanç bu yuzden iyi de anlasamiyolar. K.biraderim artik bosanmak istiyo. Simdi bosanmak isterlerse kaynim nafaka odemek zorunda mi? Sonuçta bu zamana kadar hic beraber olmamislar kadinlik görevini yerine getirmemiş dolayisiyla çocuk da yok. Nafaka işi nasil olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?