Karı-koca munasebeti olmamasi-bosanma

Belki erkek beceriksiz. Siz yatak odasını bilemezsiniz ki. Kadın eşi için erkeklik görevini yerine getiremedi dese ne olacak? Vaginismusun %90 sebebi psikolojik , hoca falan değil eşi anlayışlı ve yardımcı olacaktı. Kadının uzerinde cok baskı varsa ters tepmiş olabilir.

Keşke bu okuduklarım şaka olsa. Siz bir kadın olarak bu anlattıklarınızı kendinize yakıştırdınız mı, gerçekten çok merak ettim?
Hacı-hocaya götürene kadar, psikolojik tedavi görmesi için çabalasaydı eşi. Nasıl yaklaşımda bulundu da kadın istemedi birlikteliği ( sizin söylemlerinizden sebep eltiniz için söylüyorum)
Ya da birde farklı bir boyuttan bakalım, sorun kaynınızda da olabilir. Nereden biliyorsunuz, yatak odalarında mıydınız?

Bu arada ben naafakaya karsiyim insanlar calisip kendi hayatini kurmali diye dusunuyorum ama cumleleriniz okadar battiki burdan ucabilirim size

Vaginismusla ilgili ürün soran, akıl danışan bir hasta vardı. Epey ürün kullandı, doktor doktor gezdi, hiçbir işe yaramadı. Sonra öğrendik ki sorun adamdaymis, adamda sertleşme sorunu varmış, kadını sorumlu tutuyormus. Bizim kızlarımızın cinsellikle ilgili bilgisi yok tabi, ne denirse inanıyor.

Belki adam görevini yapmadı nerden biliyosunuz, sonuçta başlarında beklemiyosunuz. Tabiki nafaka ödiycek.

Kadınlık görevini yerine getirmediği için nafaka ödemesin değil mi? Çünkü 3.5 senedir evliler ve adam kadını bilmem ne yapamamış. Çünkü elti kişisi kıskanç ve hocanın (!) dediklerini de yapmamış. Şaka desin biri, şaka desin.. siz elti olarak onların sevişemediklerini eltinizin ilaçları vs kullanamadığını nereden biliyorsunuz. Nü ne rahatlıktır. Hani özel hayat, hani iki insanın evliliği.. vallahi üzüldüm kızcağıza. Hanzo bi adam ve cühelâ ordusu bi aileye gelin gitmiş. Nafaka falan istemesin onlardan kurtulunca bi garip sevindirsin bence

Nafaka ödemek zorunda mi dediğine göre tarafı belli..
Kadinlik sadece yatakta olur sanıyorlar. Belki de vajinismus vardır kadında. Yardım etmek yerine hemen tekmeyi vur gitsin ohh..
Vajinusmus kefine bir durum değilki
Bir rahasızlık istenmeye bir durum
Burada ciftlere görevler düşüyor
Birliktelik mutlak değil ama ayrılmanında bu kadar ucuzu olmaz

şimdi tam da konu sahibinin eltiyi yerden yere vurma girişimi olması lazım
çünkü böyle konu açıp da tepki alan konu sahipleri ama şu da var, bu da vardı diye acayip bi çamur atma içine giriyor genelde

Kadınlık görevi?Sabah da bir üyenin eşi sevişirken ses çıkaran komşusu için ”evli kadın böyle ses çıkarmaz” demişti.(Görevde olduğu için zevk almamalı demek ki.)
Yeterin ya valla.

Nerden biliyorsunuz ayrıca?Belki kaynınızda sorun var?Yanlarındaymışsınız gibi de anlatıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…