Karikatür!

aysglufk

Asel'in annesi ❤️❤️
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
1.292
1.984
63
Hiçbi samimiyetimin olmadığı hatta birbirimizden pek hazzetmediğimiz ortam gereği arkadaşlık kurmuş olduğum kişiden aniden gelen bu karikatür.... Ne diyeyim şimdi ben! Hiçte esprileşmeyiz hatta uzun süredir selamlaşmıyoruz bile. (Ps.amerikada doğum yapıcam ve kızım olucak)

Amerikada doğum yapacağınızı biliyor mu bu kişi?

aaa ne niyetle yolladığı tartışılır, yanlış anlamaya gayet müsait bir karikatür

aslında anlatılmak istenen bu amerikada doğum modasına postmodernist bir tepki :)

Terbiyesizlik resmen. Hic begenmedim. Keske agzinin payini verseydiniz.
Insanlarin tercihleri milleti neden bu kadar gerer anlamam..
Burda yasıyorum normaldede bebişin burda doğması en normali ki turkıyede yasayıp amerikada doğum yapmayı tercih etsem bile bu kimseyi (bu sahsı hiiç) ilgilendirmeyecek bişey. Sussam gçnül razı değil yazsam ayy espriydi sende iyice garipleştin tepkisi alırsam dahada deliricem

Insanlar şaka gibi...ben en yakin arkadasima boyle bi karikatur gonderemem.. Hadsizlik resmen....

Insanlar şaka gibi...ben en yakin arkadasima boyle bi karikatur gonderemem.. Hadsizlik resmen....
Ustelik ilk bbğim ve deli gibi hassasım eşim bi konuda vururum poposuna dedi diye bi saat bebek baba semineri verdim adama resmen. Neysr en azından herkes bnmle aynı fikirde. Ben gereksiz saldırganlık yapmıyorum

Bence bi laf edin. Belli ki hasedinden catliyor bunu gonderen kişi. Elinizde imkan varsa bence de Amerika'da dogum yapmaniz cok guzel.
Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin...

''söylenecek her lafa verilecek bir cevabım var elbet, ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye'' Mevlana. çok severim bu sözü bende yazın o anlar.

Bir sürü gülerken gözünden yaş gelen smiley yan yana koy ay koptum yaaa yaz yolla. Amacı seni sinir etmekse kendi sinir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…