Bılıyor ewet burda yasıyorum zaten. Bın tane sey yazdım sıldım. Beynım durdu bırden.Amerikada doğum yapacağınızı biliyor mu bu kişi?
aslında anlatılmak istenen bu amerikada doğum modasına postmodernist bir tepki :)
Burda yasıyorum normaldede bebişin burda doğması en normali ki turkıyede yasayıp amerikada doğum yapmayı tercih etsem bile bu kimseyi (bu sahsı hiiç) ilgilendirmeyecek bişey. Sussam gçnül razı değil yazsam ayy espriydi sende iyice garipleştin tepkisi alırsam dahada deliricemTerbiyesizlik resmen. Hic begenmedim. Keske agzinin payini verseydiniz.
Insanlarin tercihleri milleti neden bu kadar gerer anlamam..
Üstelik zerre komik değil!aaa ne niyetle yolladığı tartışılır, yanlış anlamaya gayet müsait bir karikatür
Ustelik ilk bbğim ve deli gibi hassasım eşim bi konuda vururum poposuna dedi diye bi saat bebek baba semineri verdim adama resmen. Neysr en azından herkes bnmle aynı fikirde. Ben gereksiz saldırganlık yapmıyorumInsanlar şaka gibi...ben en yakin arkadasima boyle bi karikatur gonderemem.. Hadsizlik resmen....
Burda yasıyorum normaldede bebişin burda doğması en normali ki turkıyede yasayıp amerikada doğum yapmayı tercih etsem bile bu kimseyi (bu sahsı hiiç) ilgilendirmeyecek bişey. Sussam gçnül razı değil yazsam ayy espriydi sende iyice garipleştin tepkisi alırsam dahada deliricem
Keşke ilk yazdığını gonderseydin eminim cuk diye oturacaktıBılıyor ewet burda yasıyorum zaten. Bın tane sey yazdım sıldım. Beynım durdu bırden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?